Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών Αργυρούπολη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία καθαρισμού και διάλεξε την καλύτερη τιμή

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Γιατί πρέπει να αναθέσεις τον καθαρισμό και τη φύλαξη των χαλιών σου σε έναν επαγγελματία;

Το χειμώνα είναι γεγονός ότι τα χαλιά μας περνάνε μεγάλη ταλαιπωρία από την καθημερινή επαφή με τα έπιπλα και τους ιδιοκτήτες που τα χρησιμοποιούν.

Όταν λοιπόν τα κρύα περάσουν και η άνοιξη κάνει την εμφάνιση της, είναι η ώρα να τα φροντίσουμε για τον καθαρισμό και την φύλαξη των χαλιών, ώστε να είναι έτοιμα για την επόμενη χρόνια.

Τί, μπορείς να κάνεις, λοιπόν, για να πετύχεις τον τέλειο καθαρισμό και φύλαξη των χαλιών σου;

Η αλήθεια είναι ότι όλοι προσπαθούμε να εξοικονομήσουμε χρήματα από όπου μπορούμε, η περιποίηση των χαλιών μας όμως δεν είναι κάτι που μπορούμε να κάνουμε εκπτώσεις.

Φτιάξαμε μια λίστα με όλους τους λόγος που ο καθαρισμός χαλιών είναι δουλειά για έναν εξειδικευμένο επαγγελματία ή ένα επαγγελματικό ταπητοκαθαριστήριο:

  • Θα σου εξοικονομήσει πολύτιμο χρόνο, που θα σπατάλαγες προσπαθώντας να καθαρίσεις σωστά τα χαλιά σου.
  • Ένα ειδικό συνεργείο καθαρισμού και φύλαξης θα μπορέσει πολύ εύκολα να βγάλει εκείνον το δύσκολο λεκέ που εσύ αδυνατείς.
  • Τα ταπητοκαθαριστήρια έχουν πολύ πιο εξειδικευμένα εργαλεία και απορρυπαντικά που είναι ασύμφορο και αδύνατο να έχεις εσύ στο σπίτι σου.
  • Η κατάλληλη περιποίηση των χαλιών σου θα βοηθήσει στην παράταση του χρόνου ζωής τους.
  • Θα σου γλυτώσει πολύτιμο χώρο που θα καταλάμβανε ο μεγάλος όγκος των χαλιών.
  • Έχουν τα απαραίτητα υλικά για να αναλάβουν την φύλαξη των χαλιών σου και να τα προφυλάξουν από επιθέσεις μούχλας και υγρασίας που θα μπορούσαν να έχουν καταστροφικές συνέπειες.

Τα εξειδικευμένα ταπητοκαθαριστήρια της πλατφόρμας μας, έχουν αναλάβει αμέτρητες εργασίες καθαρισμού και φύλαξης χαλιών, με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Συνηθίζεται ο καθαρισμός των χαλιών να πραγματοποιείται με το μάζεμα των χαλιών το καλοκαίρι και έπειτα τα χαλιά να φυλάσσονται σε ειδικούς χώρους έως τον χειμώνα που θα στρωθούν.

Πώς γίνεται όμως ένας επαγγελματικός καθαρισμός χαλιών;

Ο καθαρισμός των χαλιών είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη διαδικασία, αν και πολλοί πιστεύουν ότι η ηλεκτρική σκούπα αρκεί και είναι αποτελεσματική λύση.

Όμως μέσα στο χαλί μπορεί να κατοικούν πέρα από σκόνη και λάσπη και διάφοροι ρύποι ή μικροοργανισμοί που η ηλεκτρική σκούπα δεν μπορεί να αφαιρέσει.

Για την απομάκρυνση αυτών των ρύπων χρειάζεται ένας επαγγελματικός καθαρισμός από εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού χαλιών.

Το συνεργείο καθαρισμού διαθέτει την τεχνογνωσία να επιλέξει το κατάλληλο τρόπο καθαρισμού του χαλιού σας άμεσα και αποτελεσματικά.

Εμείς ανακαλύψαμε 4 επαγγελματικούς τρόπους καθαρισμού χαλιών που μπορούν να διεξαχθούν μόνο από εξειδικευμένα συνεργεία καθαρισμού ή ταπητοκαθαριστήρια:

Καθαρισμός χαλιών με Ατμό

Είναι από τους πιο συνηθισμένους τρόπους επαγγελματικού καθαρισμού χαλιών. Ο ατμός εκτοξεύεται στα χαλιά του σπιτιού με μεγάλη πίεση και έπειτα χρησιμοποιείται μία ηλεκτρική σκούπα μεγάλης ισχύος που απορροφά τόσο το νερό όσο και τους ρύπους από το χαλί. Τα χαλιά μένουν σχεδόν στεγνά και απόλυτα καθαρά.

Καθαρισμός χαλιών με Σαμπουάν

Ο συγκεκριμένος καθαρισμός πραγματοποιείται με ένα αφρώδες σαμπουάν που τοποθετείται στο χαλί. Στην συνέχεια, τρίβεται με ειδική βούρτσα ώστε να μην απορροφηθεί το σαμπουάν από το χαλί και έπειτα στεγνώνεται με την ηλεκτρική σκούπα.

Καθαρισμός χαλιών με Στεγνό καθάρισμα

Το στεγνό καθάρισμα, είναι η απόλυτη μέθοδος επαγγελματικού καθαρισμού χαλιών που είναι ευαίσθητα, ακριβά και από φυσικές ίνες. Δεν χρησιμοποιείται καθόλου νερού ενώ οι ρύποι απομακρύνονται με ένα ειδικό καθαριστικό και με την χρήση επαγγελματικής βούρτσας μεγάλης ισχύος.

Η συγκεκριμένη μέθοδος, θεωρείται από τις καλύτερες μεθόδους απολύμανσης και καθαρισμού των χαλιών.

Καθαρισμός χαλιών με ομίχλη

Ο καθαρισμός των χαλιών με ομίχλη, περιλαμβάνει την χρήση ανθρακούχου νερού σε συνδυασμό με τις ειδικά καθαριστικά. Το υλικό αυτό, απλώνεται στα χαλιά και δημιουργείται ένα παχύ στρώμα ομίχλης.

Το στρώμα ομίχλης που δημιουργείται, τρίβεται απαλά με μία βούρτσα που διαθέτει απορροφητικό κάλυμμα και κάθε φορά που αυτό λερώνεται, αντικαθίσταται από ένα άλλο.

Τα εξειδικευμένα συνεργεία καθαρισμού και φύλαξης χαλιών της πλατφόρμας μας, μας ενημέρωσαν για τις εξειδικευμένες υπηρεσίες που προσφέρουν:

Βιολογικός καθαρισμός χαλιών

Ο βιολογικός καθαρισμός είναι ένας από τους αποτελεσματικότερους τρόπους για την απολύμανση της μοκέτας και τους χαλιού του σπιτιού ή του επαγγελματικού χώρου.

Τα χαλιά και οι μοκέτες μηχανής, απαιτούν υγρό καθαρισμό για να απολυμανθούν, τα χειροποίητα χαλιά όπως είναι τα τούρκικα, τα περσικά και εκείνα με τις φυτικές χρωστικές, χρειάζονται στεγνό καθάρισμα. Το ξηρό καθάρισμα, είναι ιδανικό για τα μεταξωτά χαλιά και για εκείνα που είναι ευαίσθητα στην πλύση.

Στέγνωμα και δίπλωμα χαλιών

Τα συνεργεία καθαρισμού χαλιών, χρησιμοποιούν εξελιγμένο στυπτικό εξοπλισμό που απομακρύνει το νερό χωρίς να επηρεαστεί η σύνθεση και το χρώμα του υλικού.

Έπειτα, τα χαλιά και οι μοκέτες διπλώνονται προσεκτικά και συσκευάζονται ώστε να διατηρούνται καθαρά και χωρίς σκόνη και λεκέδες μέχρι την στιγμή που θα παραδωθούν.

Έτσι, τα χαλιά διατηρούν την αρχική τους όψη και είναι έτοιμα για το επόμενο στρώσιμο.

Φύλαξη χαλιών

Τα χαλιά και οι μοκέτες συσκευάζονται σε νάιλον αεροστεγείς θήκες ώστε να διατηρηθούν καθαρά. Επειτα φυλάσσονται σε ειδικούς χώρους που υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για να διατηρείται η ποιότητα και το χρώμα τους.

Στην πλατφόρμα μας, θα βρεις οποιαδήποτε υπηρεσία αναζητάς για τον καθαρισμό και την φύλαξη των χαλιών σου. Διαθέτουμε επαγγελματικά συνεργεία καθαρισμού και φύλαξης χαλιών καθώς και εξειδικευμένα ταπητοκαθαριστήρια.

Αρκούν μερικά κλικ, για να καταχωρήσεις την εργασία σου και να πάρεις προσφορές για τιμές στον καθαρισμό και την φύλαξη χαλιών από τους καλύτερους επαγγελματίες στην περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Τα Καλύτερα Συνεργεία Καθαρισμού για το 2017

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

TOTAL CLEAN EUROPE
13 Αξιολογήσεις
Πολύ επαγγελματίες, άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση!
Θεόδωρος Τζουβέκας
13 Αξιολογήσεις
Πολύ καλό αποτέλεσμα, γρήγορος και μου παρέδωσε έναν καθαρό χώρο. Μπράβο!
Αντώνης Καλλιανιώτης
4 Αξιολογήσεις
Πολύ πρόθυμος, εξυπηρετικός και ευγενικός επαγγελματίας, με πολύ καλές τιμές!
Γιώργος Κατσούλιας
24 Αξιολογήσεις
Έμεινα πολύ ευχαριστημένη από τον κύριο Κατσούλια. Έκανε άψογη δουλειά!
Δημήτρης Τσιάπος
2 Αξιολογήσεις
Πολύ άμεσος και εξυπηρετικός, με καλές τιμές. Τον προτείνω!
Miss Clean
2 Αξιολογήσεις
Άψογος καθαρισμός στο σαλόνι, ακόμη και σε δύσκολους λεκέδες. Και το κόστος, πολύ χαμηλό. Ιδιαίτερα φιλικοί επαγγελματίες!
Σχετικά άρθρα
Το ήξερες ότι ένα χαλί μπορεί να συγκεντρώσει τόσα μικρόβια όσο 4 φορές το βάρος του; Μάλλον όχι.
Το μάρμαρο έχει καθιερωθεί στο μυαλό όλων μας ως ένα υλικό μοναδικής πολυτέλειας και ομορφιάς.