3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Γραφιστική - Graphic Design Αργυρούπολη

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΡΙΤΙΔΗΣ - Γραφιστική - Graphic Design

Γραφιστική - Graphic Design - Αργυρούπολη Αττική 164 52

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Κριτίδης και δίνω ολοκληρωμένες λύσεις στον σχεδιασμό και τις υπηρεσίες γραφιστικής. Συνδυάζω εμπειρία χρόνων με υλικά και εξοπλισμό εγγυημένης ποιότητας. Διαθέτων δημιουργικότητα και τεχνογνωσία ενώ μπορώ να αντιλαμβάνομαι άμεσα τις ανάγκες των πελατών μου και να δίνω ολοκληρωμένες λύσεις. Στόχος μου είναι η ευχαρίστηση των πελατών μου και η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και συνεργασίας μαζί τους. Είμαι ανά πάσα στιγμή στην διάθεσή σας για επαγγελματικά και οικονομικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ - Γραφιστική - Graphic Design

Γραφιστική - Graphic Design - Αργυρούπολη Αττική 164 52

Παρέχουμε υπηρεσίες γραφιστικής και σχεδιασμού λογότυπου, για την επιχείρηση σας. Διαθέτουμε πολλά χρόνια εμπειρίας στον χώρο του προγραμματισμού και της γραφιστικής και μας αρέσει να μαθαίνουμε νέα πράγματα, κάνοντας έτσι τη διαφορά στο διαδίκτυο. Μας χαρακτηρίζει η ποιοτική εργασία αλλά και η υπευθυνότητα μας, απέναντι στους πελάτες μας. Σκοπός μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας και ανάπτυξη μακροχρόνιας συνεργασίας μαζί τους. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, ώστε να αναλάβουμε και τη δική σας εργασία.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

TRENDY BUSINESS - Γραφιστική - Graphic Design

Γραφιστική - Graphic Design - Αργυρούπολη Αττική 164 52

Η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένη ομάδα γραφιστών που αναλαμβάνουν καθημερινά υπηρεσίες γραφιστικής για ιδιώτες και επιχειρήσεις με άμεσο και οικονομικό τρόπο. Δραστηριοποιούμαστε χρόνια στον χώρο της γραφιστικής με αποτέλεσμα να μπορούμε να προσφέρουμε αισθητικά όμορφα αλλά και τεχνικά κατάλληλα αποτελέσματα, που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Χαρακτηριζόμαστε από τη συνέπεια ως προς τα χρονοδιαγράμματα αλλά και από την υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ