3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Εκσκαφές - Χωματουργικά Αργυρούπολη

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


ΠΟΥΛΗ Ε ΑΦΟΙ ΟΕ - Εκσκαφές - Χωματουργικά

Εκσκαφές - Χωματουργικά - Αργυρούπολη Αττική 164 52

Η εταιρεία μας εδώ και χρόνια προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τις χωματουργικές εργασίες και τις εκσκαφές σας. Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στη διαμόρφωση χώρων, με αποτέλεσμα να μπορώ να εξυπηρετήσουμε τις απαιτήσεις σας, με την υψηλού επιπέδου δουλειά μου. Συνεργαζόμαστε με ομάδα καταξιωμένων επαγγελματιών, με σκοπό να εξυπηρετούμε άμεσα τους πελάτες μας. Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην ικανοποίηση του πελάτη μετά την ολοκλήρωση των εργασιών.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ Κ Ι - Εκσκαφές - Χωματουργικά

Εκσκαφές - Χωματουργικά - Αργυρούπολη Αττική 164 52

Παρέχω ολοκληρωμένες για τις χωματουργικές εργασίες και τις εκσκαφές σας. Δραστηριοποιούμαι στον ανάλογο χώρο επί σειρά ετών, με αποτέλεσμα να γνωρίζω τις μικρές λεπτομέρειες που θα φέρουν τη μεγάλη διαφορά. Χαρακτηρίζομαι ως συνεπής, όσον αφορά τους χρόνους παράδοσης και δείχνω σεβασμό στον χώρο του πελάτη. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσω άμεσα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΘΗΝΑ CONTAINERS - Εκσκαφές - Χωματουργικά

Εκσκαφές - Χωματουργικά - Αργυρούπολη Αττική 164 52

Οι Αφοί Σωτηρόπουλοι ξεκίνησαν τα πρώτα βήματά τους το 1977 στον κλάδο των χωματουργικών εργασιών, στην αποκομιδή και μεταφορά μπαζών και την εναλλακτική διαχείριση στερεών απόβλητων και αισίως σήμερα μετράνε 38 χρόνια λαμπρής σταδιοδρομίας. Μέσα σε αυτά τα χρόνια σκληρής και πρωτίστως «σωστής» δουλειάς μας, φτάσαμε σήμερα να συγκαταλεγόμαστε σε μια από τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες στον συγκεκριμένο κλάδο. Έχοντας στο ενεργητικό μας πλήθος έργων, τα οποία έχουμε διεκπεραιώσει με επαγγελματισμό και συνέπεια, έχουμε κτίσει μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, με γνώμονα τις ανάγκες και την άρτια και άμεση εξυπηρέτησή τους. Η υψηλή τεχνογνωσία και η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο, εγγυώνται ακριβείς χειρισμούς και άριστη ποιότητα στις υπηρεσίες μας. Το 1990 η εταιρεία έκανε ένα ακόμα μεγάλο και πρωτοποριακό άλμα στις ενοικιάσεις κάδων δημιουργώντας την Αθήνα containers. Σήμερα έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε ένα ευρύ δίκτυο εξυπηρέτησης με πληθώρα φορτηγών. Ο ιδιόκτητος και εξελιγμένος στόλος μας, μας δίνει τη δυνατότητα να αποστέλλουμε τους κάδους μας σε οποιοδήποτε μέρος της Αθήνας και της ευρύτερης Αττικής, άμεσα και ταχύτατα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ