3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Διατροφολόγοι Αργυρούπολη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επαγγελματίες Διαιτολόγοι και Διατροφολόγοι


ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΩΣΤΑΚΟΥ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Αργυρούπολη Αττική 164 52

Στην αναζήτησή σας για διατροφολόγο, εγώ είμαι η λύση. Δημιουργώ εξατομικευμένα προγράμματα πάντα ύστερα από συζήτηση με τους πελάτες μου για τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους. Με βάση την καθημερινότητά τους διαμορφώνουμε ένα πρόγραμμα που θα έχουν την δυνατότητα να ακολουθήσουν και πραγματοποιούνται εβδομαδιαίες επισκέψεις για να γίνονται οι αλλαγές που χρειάζονται και μαζί να ελέγχουμε ότι το πρόγραμμα έχει αποτέλεσμα. Η τιμή δεν θα είναι πρόβλημα για την επιλογή μου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ - ΒΙΟΛΕΤΑ ΦΟΝΤΟΡ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Αργυρούπολη Αττική 164 52

Είμαι έμπειρη διατροφολόγος και διαιτολόγος και παρέχω άμεσες και ολοκληρωμένες λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την διατροφή σας. Διαθέτω πολυετή εμπειρία που μου έχει δώσει την δυνατότητα να αντιμετωπίζω και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις με συνέπεια και οργάνωση.Στόχος μου είναι τα αποτελέσματα να ανταποκρίνονται στις επιθυμίες των πελατών μου και να είναι φυσικά και υγιή. Είμαι στην διάθεσή σας για ένα πλήρες πρόγραμμα διατροφής με γνώμονα τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Αργυρούπολη Αττική 164 52

Ονομάζομαι Αναστάσιος Μπαμπούλας και διαθέτω πολυετή εμπειρία στον κλάδο της διαιτολογίας και ασχολούμαι με τη ρύθμιση βάρους και τη διατροφική συμπεριφορά των πελατών μου και έχω αναπτύξει ένα πιστό και ικανοποιημένο από τις υπηρεσίες μου πελατολόγιο. Συνδυάζω εμπειρία χρόνων, με ολοκληρωμένο και όχι αυστηρό πρόγραμμα διατροφής και χαμηλές τιμές. Στέκομαι δίπλα στους πελάτες μου σε όλη την διάρκεια της προσπάθειάς τους και αυτό στο τέλος μου δίνει τα αποτελέσματα που επιθυμώ και εγώ και εκείνοι!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Διαιτολόγος Αργυρούπολη - 3 +1 επαγγελματίες διατροφολόγοι