3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Web Programming Άνω Λιόσια

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


Δήμητρα Μαυροειδή - Web Programming

Web Programming - Άνω Λιόσια Αττική 133 42

Είμαι η Δήμητρα Μαυροειδή και δίνω ολοκληρωμένες λύσεις στις υπηρεσίες ανάπτυξης και κατασκευής ιστοσελίδων και μπορώ να αναπτύξω διαδικτυακές εφαρμογές για αυτές, άμεσα και οικονομικά. Έχοντας υλοποιήσει πλειάδα έργων για περισσότερες από 10 εταιρίες, είμαι σε θέση να αναλάβω είτε την εξ’ ολοκλήρου πραγματοποίηση projects, είτε να λειτουργήσω επεμβατικά σε ήδη υπάρχοντα, με απώτερο στόχο τη βελτιστοποίησή τους. Συνδυάζω πολυετή εμπειρία με άριστη τεχνογνωσία. Είμαι ο κατάλληλος συνεργάτης!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Netway ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Web Programming

Web Programming - Άνω Λιόσια Αττική 133 42

Αναλαμβάνουμε εργασίες προγραμματισμού και δίνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην ανάπτυξη λογισμικού και διαδικτυακών εφαρμογών ιστοσελίδας. Οι υπηρεσίες και τα ευέλικτα σχεδιαστικά πακέτα μας, καλύπτουν τις απαιτήσεις της νέας εποχής για την επιχείρησή σας. Με τις υπηρεσίες ανάπτυξης που παρέχουμε, παρουσιάζουμε ένα εξαιρετικό, ανθρωποκεντρικό, τελικό προϊόν. Δείχνουμε συνέπεια απέναντι στους συμφωνημένους χρόνους παράδοσης και υπευθυνότητα στις απαιτήσεις του πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Level Technical Group - Web Programming

Web Programming - Άνω Λιόσια Αττική 133 42

Αναλαμβάνουμε εργασίες ανάπτυξης και κατασκευής της ιστοσελίδας σας και διαδικτυακών εφαρμογών για αυτήν, άμεσα και με ιδιαίτερα εντυπωσιακά αποτελέσματα. Οι υπηρεσίες και τα ευέλικτα σχεδιαστικά πακέτα μας, καλύπτουν τις απαιτήσεις της νέας εποχής σε ότι αφορά την κατασκευή αλλά και το διαχείριση του εταιρικού σας προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με τις υπηρεσίες ανάπτυξης που παρέχουμε, παρουσιάζουμε ένα εξαιρετικό, ανθρωποκεντρικό, τελικό προϊόν. Δίνουμε διπλή εγγύηση, ικανοποίησης και πλήρους επιστροφής χρημάτων, χωρίς καμία δέσμευση.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ