3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Υπηρεσίες Catering Άνω Λιόσια

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


IL BORCO - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Άνω Λιόσια Αττική 133 42

Η επιχείρησή μας εδώ και χρόνια παρέχει ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες catering με σκοπό την ευχαρίστηση των πελατών της και την ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης μαζί τους. Πλαισιώνουμε τις ιδιαίτερες στιγμές σας, προσωπικές και επαγγελματικές με αποτελεσματικότητα, εξαιρετική αισθητική και αίσθημα ευθύνης. Ο άρτιος και σύγχρονος εξοπλισμός μας, οι έμπειροι και υπεύθυνοι συνεργάτες αλλά και η πιστοποίηση ISO, σε Συστήματα Διαχείρισης της Ασφάλειας Τροφίμων, αποτελούν την εγγύηση για υψηλά standards υπηρεσιών. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και ποιοτικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ Θ & ΣΙΑ ΕΕ - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Άνω Λιόσια Αττική 133 42

Η εταιρεία μας εδώ και χρόνια παρέχει άμεσες και οικονομικές προτάσεις στις υπηρεσίες catering Που χρειάζεστε για τις εκδηλώσεις σας.Έχοντας πολυετή εμπειρία σε κάθε στάδιο οργάνωσης αλλά και ολοκλήρωσης του γεγονότος, βρισκόμαστε κοντά σας από την αρχή μέχρι και το τέλος. Αναλαμβάνουμε μία ευρεία γκάμα οργανώσεων, από γάμους μέχρι απλές υπηρεσίες catering. Η ομάδα μας αποτελείται από πολύ εξειδικευμένους και έμπειρους επαγγελματίες. Είμαστε στη διάθεση σας, έτοιμοι να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ CATERING - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Άνω Λιόσια Αττική 133 42

Παρέχουμε εδώ και χρόνια εγγυημένες υπηρεσίες catering άμεσα και υπεύθυνα. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της μαζικής εστίασης πολλά χρόνια , διαθέτοντας μεγάλη γνώση και εμπειρία για τη σωστή διεξαγωγή της εκδήλωσης. Έχουμε στη διάθεση μας πολυχώρους σε ολόκληρη την Αττική και ειδικά στα νότια προάστια, ενώ μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε και στο δικό σας χώρο. Βρισκόμαστε ανά πάσα στιγμή στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Υπηρεσίες Catering Άνω Λιόσια