6 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ψυκτικός Άνω Λιόσια

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρτε προσφορά από επαγγελματίες Ψυκτικούς


ΙΩΑΝΝΗΣ AΠΟΣΤΟΛΟΥ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Άνω Λιόσια Αττική 133 42

Είμαι επαγγελματίας και ειδικεύομαι στην επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου οποιοδήποτε μοντέλου και αν διαθέτετε. Διαθέτω τεχνογνωσία και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό που με βοηθάει στο να ανταπεξέρχομαι σε κάθε εργασία αποτελεσματικά. Σκοπός μου είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες και η άμεση εξυπηρέτησή τους. Προσφέρω τιμές προσιτές για όλους και δίνω αποτελέσματα εξαιρετικά σεβόμενος πάντα τον χώρο και τον χρόνο του πελάτη!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΟΛΙΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Άνω Λιόσια Αττική 133 42

Αναλαμβάνω εφαρμογές κλιματισμού. Από συντήρηση και μελέτη έως επισκευή και εγκατάσταση μονάδων κλιματισμού. Εξειδικευμένος σε εφαρμογές ψύξης και κλιματισμού με μεγάλη εμπειρία στο χώρο σε επίπεδο μελέτης και επισκευής κλιματιστικών εγκαταστάσεων. Εξυπηρετώ τις περιοχές στην Αθήνα, με ζήτηση για λύσεις στον κλιματισμό ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων. Στόχος μου η βελτιστοποίηση και η καλύτερη εφαρμογή της εμπειρίας μου στον του χώρου σας. Έμπειρο συνεργείο από άρτια καταρτισμένους τεχνικούς κλιματισμού. Εγγυημένες υπηρεσίες υψηλής τεχνικής υποστήριξης.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Άνω Λιόσια Αττική 133 42

Προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου καθημερινά και αποτελεσματικά. Διαθέτω μεγάλη εμπειρία στο χώρο και έχω αντιμετωπίσει και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Ενημερώνομαι συνεχώς για τα νέα μοντέλα της αγοράς και εγγυώμαι πλήρη λειτουργικότητα των συσκευών σας. Στόχος μου είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στην μεθοδικότητα και την συνέπεια. Χρησιμοποιώ υλικά άριστης ποιότητας και αντοχής στον χρόνο και όλα αυτά σε ανταγωνιστικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

EXPERTS SERVICE - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Άνω Λιόσια Αττική 133 42

Η ομάδα μας δίνει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου οποιοδήποτε μοντέλου και αν διαθέτετε. Είμαστε ένα άρτια εξειδικευμένο προσωπικό με όρεξη για δουλειά που ανταποκρίνεται άμεσα στις απαιτήσει σας. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης με τους πελάτες και η εδραίωση της φήμης του επαγγελματισμού που διαθέτουμε ως επιχείρηση. Συνδυάζουμε μια φιλική και έμπειρη ομάδα με αποτελέσματα που εξυπηρετούν και ευχαριστούν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MUSTAIR SERVICE - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Άνω Λιόσια Αττική 133 42

Η εταιρεία MUSTAIR Service ειδικεύεται για πάνω από 20 χρόνια συντήρηση κλιματιστικών. Προσφέρουμε μια πλούσια γκάμα υπηρεσιών που εκτείνεται στην πώληση, επισκευή και συντήρηση κάθε τύπου και μάρκας κλιματιστικών.Αναλαμβάνουμε πληθώρα εργασιών όπως είναι η μελέτη, συντήρηση, εγκατάσταση και τοποθέτηση για το σπίτι και για επαγγελματικούς χώρους καθώς επίσης και για ηλιακούς θερμοσίφωνες.Είμαστε πιστοποιημένοι και χαρακτηριζόμαστε για το επαγγελματικό και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα που παρέχουμε στους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΑΡΙΒΙΑΝΑΚΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Άνω Λιόσια Αττική 133 42

Αναλαμβάνω με απόλυτο επαγγελματισμό αλλά και υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες μου, μια μεγάλη γκάμα εργασιών στις ψυκτικές εργασίες, επισκευής και εγκατάστασης των μονάδων κλιματισμού σας,με σκοπό την άριστη εξυπηρέτηση σας.Δραστηριοποιούμαστε σε όλες τις περιοχές που υπάρχει ανάγκη για κλιματισμό. Στοχεύουμε σε ικανοποιημένους πελάτες και σε άμεσα αποτελέσματα.Προσφέρουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ψυκτικός Άνω Λιόσια - 6 επαγγελματίες ψυκτικοί