3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Οικιακός καθαρισμός - Επαναλαμβανόμενος Άνω Λιόσια

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


ERGOCLEAN Γκίνος Βασίλειος - Οικιακός καθαρισμός - Επαναλαμβανόμενος

Οικιακός καθαρισμός - Επαναλαμβανόμενος - Άνω Λιόσια Αττική 133 42

Είμαστε συνεργείο καθαρισμού αποτελούμενο από εξειδικευμένους στον χώρο της καθαριότητας. Αναλαμβάνουμε καθαρισμούς πολυκατοικιών και οικιακών και επαγγελματικών χώρων. Πρωταρχική μέριμνα, για εμάς, αποτελεί η ικανοποίηση των πελατών μας, που προέρχεται από την επαγγελματική εργασία, που προσφέρουμε. Αναλαμβάνουμε και επαναλαμβανόμενους οικαικούς καθαρισμούς. Η προσφερόμενη ποιότητα είναι για εμάς αδιαπραγμάτευτη και χαρακτηρίζει τις υπηρεσίες, που παρέχουμε στους πελάτες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΥΔΟΚΙΑ ΜΠΑΡΜΠΟΠΟΥΛΟΥ - Οικιακός καθαρισμός - Επαναλαμβανόμενος

Οικιακός καθαρισμός - Επαναλαμβανόμενος - Άνω Λιόσια Αττική 133 42

Προσφέρω υπηρεσίες καθαρισμού επαγγελματικών και οικιακών χώρων για ιδιώτες αλλά και επιχειρήσεις. Δραστηριοποιούμαι χρόνια στον κλάδο του καθαρισμού και της συντήρησης κτιρίων και διαθέτω έμπειρους συνεργάτες, με τους οποίους θα αναλάβουμε την εργασία σας. Στόχος μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας αποτελέσματα, ώστε ο εκάστοτε πελάτης να μένει ικανοποιημένος.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Versa Cleaning - Οικιακός καθαρισμός - Επαναλαμβανόμενος

Οικιακός καθαρισμός - Επαναλαμβανόμενος - Άνω Λιόσια Αττική 133 42

Η Versa Cleaning δραστηριοποιείται στο χώρο των Υπηρεσιών Καθαρισμού Κτιρίων και επαγγελματικών και οικιακών χώρων, ενώ μπορεί να αναλάβει και επαναλαμβανόμενους καθαρισμούς. Η ομάδα μας απαρτίζεται από έμπειρους και ικανούς συνεργάτες που αναλαμβάνουν με υπευθυνότητα και με ταχύτητα να διεκπεραιώσουν έγκαιρα την εργασία τους και να οδηγήσουν σε ένα ποιοτικό και αξιόπιστο αποτέλεσμα το χώρο που κάθε φορά αναλαμβάνουν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Οικιακός καθαρισμός - Επαναλαμβανόμενος Άνω Λιόσια