13 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Μερεμέτια Άνω Λιόσια

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για μερεμέτια του {}


Γεώργιος Μουταφτσής - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Άνω Λιόσια Αττική 133 42

Αναλαμβάνω μονώσεις για τις ταράτσες των κτηρίων σας παντός τύπου σε σπίτια, γραφεία, καταστήματα και οπου αλλού θελήσετε. Χαρακτηρίζομαι απο οικονομικές λύσεις στα μέτρα σας, σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες, άμεση εξυπηρέτηση σε λογικές τιμές και άριστο αποτέλεσμα.Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία που θέλετε να ολοκληρώσετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γεώργιος Μουταφτσής - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Άνω Λιόσια Αττική 133 42

Αναλαμβάνω ελαιοχρωματισμούς παντός τύπου σε σπίτια, γραφεία, καταστήματα και οπου αλλού θελήσετε. Χαρακτηρίζομαι απο οικονομικές λύσεις στα μέτρα σας σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες, άμεση εξυπηρέτηση σε λογικές τιμές και άριστο αποτέλεσμα.Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία που θέλετε να ολοκληρώσετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γεώργιος Μουταφτσής - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Άνω Λιόσια Αττική 133 42

Αναλαμβάνουμε να δώσουμε ολοκληρωμένες λύσεις που σχετίζονται με την σκίαση των εξωτερικών σας χώρων και άρα και με την τοποθέτηση πέργκολας. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν είναι οικονομικές τιμές στα μέτρα σας, σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες, άμεση εξυπηρέτηση σε λογικές τιμές και άριστο αποτέλεσμα. Η εργασία σας ολοκληρώνεται πάντα βάση χρονοδιαγράμματος και το αποτέλεσμα είναι ακριβώς όπως το επιθυμείτε. Επιλέξτε μας, γιατί προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις στον κάθε πελάτη, σεβόμενοι πάντα τις ανάγκες του!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΞΥΛΕΜΠΟΡΙΚΟ POIRAZIDI - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Άνω Λιόσια Αττική 133 42

Η εταιρεία μας δίνει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την τοποθέτηση των πατωμάτων και των δαπέδων σας. Χρησιμοποιούμε υλικά εγγυημένης ποιότητας και εξοπλισμό που μπορεί να ανταποκριθεί σε όλες τις εργασίες. Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας, έτοιμοι να ακούσουμε τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τη δημιουργία ενός άριστου αποτελέσματος με εγγυημένα προϊόντα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΗΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Άνω Λιόσια Αττική 133 42

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ολοκλήρωση εργασιών που σχετίζονται με την σκίαση του χώρου σας και άρα μπορεί να τοποθετήσει και πέργκολα στον εξωτερικό σας χώρο, άμεσα και με επαγγελματισμό.Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στη διάθεση σας να προσφέρει λύσεις υψηλής ποιότητας, που προσαρμόζονται πλήρως στις ανάγκες σας.Υλοποιούμε αυτό που επιθυμείτε και δημιουργούμε έναν όμορφο και ιδιαίτερο χώρο για εσάς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αθανάσιος Γιάννου - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Άνω Λιόσια Αττική 133 42

Η εταιρεία μας με το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο τεχνικό της προσωπικό, αναλαμβάνει την ολοκλήρωση εργασιών που σχετίζονται με την σκίαση των χώρων σας και άρα μπορεί να τοποθετήσει και πέργκολες στους επαγγελματικούς ή και προσωπικούς εξωτερικούς σας χώρους. Έχω ικανοποιημένους πελάτες κάνοντας το αδύνατο-δυνατό στην εργασία και προσφέροντας ευκολία στην πληρωμή και προσαρμοσμένες στην κρίση τιμές! Είμαι η λύση στον τομέα της σκίασης και θα σας το αποδείξω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νεκτάριος Κίτσιος - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Άνω Λιόσια Αττική 133 42

Αναλαμβάνω ελαιοχρωματισμούς παντός τύπου για οικικούς και επαγγελματικούς χώρους. Έχοντας εμπειρία στον κλάδο, μπορώ να ικανοποιήσω τις απαιτήσεις όλων των πελατών, ολοκληρώνοντας με επιτυχία πληθώρα έργων.Χαρακτηρίζομαι απο άμεση εξυπηρέτηση, ποιότητα εργασίας και υλικών και προσιτές τιμές.Επικοινωνήστε μαζί μου για παροχή δωρεάν προσφοράς.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ελευθέριος Ακριβός - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Άνω Λιόσια Αττική 133 42

Αναλαμβάνουμε ελαιοχρωματισμούς παντός τύπου, τεχνοτροπίες, λάκες και βερνίκια για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Παρέχουμε μεγάλες προσφορές με ποικιλία stock χρωμάτων από αποθήκες που συνεργαζόμαστε.Χαρακτηριζόμαστε απο αξιοπιστία, εμπειρία και άμεση εξυπηρέτηση σε οποιοδήποτε έργο αναλάβουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας για δωρεάν παροχή προσφοράς.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΡΑΛΗΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Άνω Λιόσια Αττική 133 42

Το συνεργείο μας υποστηρίζεται από ένα δίκτυο έμπειρων συνεργατών με τεχνογνωσία στον τομέα των εργασιών δαπέδου με πολλά χρόνια εμπειρία και με πολλούς ικανοποιημένους πελάτες στο ενεργητικό του. Προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα άριστο αποτέλεσμα εργασίας, σε πολύ λογικές τιμές. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η συνέπεια, η οργάνωση και η χρήση υλικών εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής στην φθορά του χρόνου και όλα αυτά με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Isolare Μονώσεις - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Άνω Λιόσια Αττική 133 42

Με εμπειρία ήδη 30 ετών στον τομέα των κατασκευών, ασχολούμαστε αποκλειστικά με έργα μόνωσης χρησιμοποιώντας έμπειρους Έλληνες τεχνίτες ως προσωπικό και συνεργαζόμενοι με εργοστάσια παραγωγής πιστοποιημένων μονωτικών υλικών. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα των μονώσεων που κατασκευάζουμε, αφού χρησιμοποιούμε υλικά τα οποία πέραν της αποδεδειγμένης άριστης ποιότητας τους είναι και πιστοποιημένα με διεθνείς προδιαγραφές από διεθνείς οίκους πιστοποίησης. Η συνεχή και αμείωτη εμπιστοσύνη και προτίμηση των πελατών μας, μας κάνουν υπερήφανους για την αποδεδειγμένη πλέον ποιότητα κατασκευής των έργων μόνωσης που προσφέρουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΙΧΑΗΛ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Άνω Λιόσια Αττική 133 42

Είμαι ο επαγγελματίας που ψάχνετε στην αναζήτησή σας για επισκευή και τοποθέτηση πατωμάτων και δαπέδων με εντυπωσιακής ποιότητας και αντοχής αποτελέσματα. Στην επιχείρησή μου διαθέτουμε επαγγελματικότητα, προσφέρουμε κλειδωμένη τιμή, οικονομία, εγγύηση ποιότητας και άριστη εξυπηρέτηση για έργα που αφορούν πατώματα & πλακάκια. Χρησιμοποιούμε υλικά και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και εγγυόμαστε άριστα και ποιοτικά αποτελέσματα. Περιμένουμε ανά πάσα στιγμή το αίτημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μαρία Φυτάκη - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Άνω Λιόσια Αττική 133 42

Έχουμε πολυετή εμπειρία στις μονώσεις ταρατσών και είμαστε αντιπρόσωπος της εταιρίας Sika Hellas.Διακρινόμαστε για την αξιοπιστία μας, τις προσιτές τιμές μας και την χρήση ποιοτικών πρώτων υλών στην ολοκλήρωση του έργου.Επικεντρό μας καθόλη την διάρκεια της εργασίας είναι ο πελάτης καιστόχος μας η ικανοποίηση των αναγκών του.Ζητήστε δωρεάν προσφορά, για το έργο που επιθυμείτε να διεκπαιρεώσουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σκρέκας -Εργομονωτική - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Άνω Λιόσια Αττική 133 42

Από την δεκαετία του 1980, δραστηριοποιούμαστε στη μόνωση και τη στεγανοποίηση.Τα έργα μας διεκπεραιώνονται με την χρήση τελευταίας τεχνολογίας μηχανημάτων και των πλέον σύγχρονων υλικών. Mε τον ίδιο αποτελεσματικό τρόπο, γνωρίζουμε και μπορούμε να αναλάβουμε την θερμοπρόσοψη κτιρίων,τη στεγανοποίηση πισινών και έργα στα οποία απαιτούνται ελαφρομπετό, ασφαλτόπανα ή μεμβράνες pvc.Ακολοθούμε τις επιταγές της εξέλιξης, από τη μια των αναγκών των χώρων και από την άλλη των υλικών και των τρόπων εφαρμογής τους. Τέλος τα έργα που κατασκευάζουμε έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και αντοχές.Επιλέξτε μας για μόνωση και στεγανοποίηση,ώστε να εξασφαλίσετε το καλύτερο δυνατό απότελεσμα, ανεξάρτητα από τις ιδιαιτερότητες και τις απαιτήσεις του έργου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Μερεμέτια Άνω Λιόσια
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…