3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Εταιρική Ταυτότητα - Logo Άνω Λιόσια

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για σχεδιασμό λογότυπου


Δήμητρα Μαυροειδή - Σχεδιασμός λογότυπου

Εταιρική Ταυτότητα - Logo - Άνω Λιόσια Αττική 133 42

Δραστηριοποιούμαι στο χώρο του Προγραμματισμού, της Γραφιστικής και του Digital Marketing και μπορώ να αναλάβω τον επιτυχημένο σχεδιασμό της εταιρικής σας καμπάνιας. Έχοντας υλοποιήσει πλειάδα έργων, είμαι σε θέση να αναλάβω την εξ’ ολοκλήρου πραγματοποίηση projects, αλλά και να λειτουργήσω επεμβατικά σε ήδη υπάρχοντα, με απώτερο στόχο τη βελτιστοποίησή τους. Μπορώ να αναλάβω και την δημιουργία του εταιρικού σας λογοτύπου. Θέλετε να αποκτήστε νέους πελάτες με την προβολή της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο και να αποκτήσετε μια ιστοσελίδα που θα ξεπερνάει τις προσδοκίες σας; Είμαι ο κατάλληλος συνεργάτης!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

DREAMNET ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Σχεδιασμός λογότυπου

Εταιρική Ταυτότητα - Logo - Άνω Λιόσια Αττική 133 42

Η εταιρεία μας προσφέρει γραφιστικές λύσεις, με κύριο μέλημα μας την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών σας. Βασικός μας στόχος είναι να σχεδιάσουμε μαζί και να σας προτείνουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις, προβολής και προώθησης για οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία σας, και να χτίσουμε το δικό σας επικοινωνιακό πακέτο, παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, στις πιο ανταγωνιστικές και οικονομικές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ευάγγελος Ρούσσος - Σχεδιασμός λογότυπου

Εταιρική Ταυτότητα - Logo - Άνω Λιόσια Αττική 133 42

Αναλαμβάνω την ολοκλήρωση πληθώρας διαδικτυακών και γραφιστικών υπηρεσιών, με στόχο την ικανοποίησή των πελατών μου και την βελτιστοποίησή της εταιρικής τους εικόνας, στο Διαδίκτυο. Μπορούμε να αναλάβουμε και την δημιουργία του εταιρικού σας λογοτύπου. Σε μια γενική σύνοψη μπορώ να δημιουργήσω ένα λειτουργικό και παράλληλα δυναμικό site και ηλεκτρονικό κατάστημα για την επιχείρησή σας. Ο βασικότερος λόγος για να με εμπιστευτείτε, είναι το γεγονός ότι κατανοώ σε βάθος τις ανάγκες του πελάτη και ανταποκρίνομαι σε αυτές στο μέγιστο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ