3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή κλιματιστικού Άνω Λιόσια

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για επισκευή ή και τοποθέτηση κλιματιστικού


MUSTAIR SERVICE - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Άνω Λιόσια Αττική 133 42

Η εταιρεία MUSTAIR Service ειδικεύεται για πάνω από 20 χρόνια συντήρηση κλιματιστικών. Προσφέρουμε μια πλούσια γκάμα υπηρεσιών που εκτείνεται στην πώληση, επισκευή και συντήρηση κάθε τύπου και μάρκας κλιματιστικών.Αναλαμβάνουμε πληθώρα εργασιών όπως είναι η μελέτη, συντήρηση, εγκατάσταση και τοποθέτηση για το σπίτι και για επαγγελματικούς χώρους καθώς επίσης και για ηλιακούς θερμοσίφωνες.Είμαστε πιστοποιημένοι και χαρακτηριζόμαστε για το επαγγελματικό και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα που παρέχουμε στους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΑΡΙΒΙΑΝΑΚΗΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Άνω Λιόσια Αττική 133 42

Αναλαμβάνω με απόλυτο επαγγελματισμό αλλά και υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες μου, μια μεγάλη γκάμα εργασιών στις ψυκτικές εργασίες, επισκευής και εγκατάστασης των μονάδων κλιματισμού σας,με σκοπό την άριστη εξυπηρέτηση σας.Δραστηριοποιούμαστε σε όλες τις περιοχές που υπάρχει ανάγκη για κλιματισμό. Στοχεύουμε σε ικανοποιημένους πελάτες και σε άμεσα αποτελέσματα.Προσφέρουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΟΛΙΟΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Άνω Λιόσια Αττική 133 42

Αναλαμβάνω εφαρμογές κλιματισμού. Από συντήρηση και μελέτη έως επισκευή και εγκατάσταση μονάδων κλιματισμού. Εξειδικευμένος σε εφαρμογές ψύξης και κλιματισμού με μεγάλη εμπειρία στο χώρο σε επίπεδο μελέτης και επισκευής κλιματιστικών εγκαταστάσεων. Εξυπηρετώ τις περιοχές στην Αθήνα, με ζήτηση για λύσεις στον κλιματισμό ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων. Στόχος μου η βελτιστοποίηση και η καλύτερη εφαρμογή της εμπειρίας μου στον του χώρου σας. Έμπειρο συνεργείο από άρτια καταρτισμένους τεχνικούς κλιματισμού. Εγγυημένες υπηρεσίες υψηλής τεχνικής υποστήριξης.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Επισκευή κλιματιστικού Άνω Λιόσια - 3 ειδικοί στα κλιματιστικά