3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Διατροφολόγοι Άνω Λιόσια

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επαγγελματίες Διαιτολόγοι και Διατροφολόγοι


ΕΥΘΥΜΙΑ ΔΕΔΕ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Άνω Λιόσια Αττική 133 42

Με την έμπειρη ομάδα μου καθημερινά δίνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με την διατροφή σας παρέχοντας εξατομικευμένες λύσεις. Αντιμετωπίζουμε την παχυσαρκία ενηλίκων και παιδιών, δίνουμε διατροφικές συμβουλές για κλινικές και καρδιοαγγειακές παθήσεις, σακχαρώδη διαβήτη, εγκυμοσύνη κ.α. Παρέχουμε υπηρεσίες λιπομέτρησης και εξατομικευμένες διατροφικές προτάσεις, ανάλογες των αναγκών και των προτιμήσεων του καθενός. Επιλέξτε μας για σίγουρη ευεξία και υγεία!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΜΠΑΖΙΩΤΗΣ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Άνω Λιόσια Αττική 133 42

Ο Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος με πολυετή εμπειρία στον κλάδο, ασχολείται με τη ρύθμιση βάρους και τη διατροφική συμπεριφορά των πελατών της και έχει αναπτύξει ένα πιστό και ικανοποιημένο από τις υπηρεσίες τις πελατολόγιο. Διαθέτει εμπειρία στον τομέα της διατροφής, με βασική αρχή:«Τρέφομαι σωστά, αθλούμαι και είμαι υγιής». Είναι στην διάθεσή σας για ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννα Κολόζη - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Άνω Λιόσια Αττική 133 42

Το κέντρο μας, εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα αξιολόγησης του οργανισμού, μπορεί να προσεγγίσει απόλυτα τις ανάγκες του ενδιαφερόμενου και να προτείνει ένα πρόγραμμα διατροφής προσαρμοσμένο στις ανάγκες του. Σεβόμενοι λοιπόν πάντα τις προτιμήσεις και ανάγκες του κάθε ατόμου, η εξατομικευμένη προσέγγιση της απώλειας βάρους και η κάλυψη διατροφικών αναγκών αποτελούν εύκολες και αποτελεσματικές διαδικασίες, χωρίς στέρηση. Επιλέξτε μας για ευεξία και βελτίωση της ζωής σας, με εξατομικευμένες υπηρεσίες, ανάλογα με τις ανάγκες σας σε προσιτές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Διαιτολόγος Άνω Λιόσια - 3 +1 επαγγελματίες διατροφολόγοι