4 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Σπιτιού Άνω Λιόσια

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες στην Ανακαίνιση


Γεώργιος Μουταφτσής - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Άνω Λιόσια Αττική 133 42

Αναλαμβάνω να δώσω ολοκληρωμένες λύσεις στην γενική ανακαίνιση που χρειάζεστε σε σπίτια, γραφεία, καταστήματα και όπου αλλού θελήσετε. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν είναι οικονομικές τιμές στα μέτρα σας, σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες, άμεση εξυπηρέτηση σε λογικές τιμές και άριστο αποτέλεσμα. Η εργασία σας ολοκληρώνεται πάντα βάση χρονοδιαγράμματος και το αποτέλεσμα είναι ακριβώς όπως το επιθυμείτε. Επιλέξτε μας, γιατί προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις στον κάθε πελάτη, σεβόμενοι πάντα τις ανάγκες του!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΡΞΙΣ CONSTRUCTIONS - ΔΑΒΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΚΑΜΠΟΛΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Άνω Λιόσια Αττική 133 42

Η ΑΡΞΙΣ ΤΕΧΝΙΚΗ είναι Τεχνική Εταιρεία η οποία ιδρύθηκε από Διπλωματούχους Μηχανικούς το 2003 με κύριο αντικείμενο τη μελέτη και κατασκευή ιδιωτικών έργων. Ειδικευόμαστε στις ανακαινίσεις κατοικιών, γραφείων, καταστημάτων, την ενεργειακή αναβάθμιση υπαρχόντων κτηρίων και γενικά αναλαμβάνουμε κάθε κατασκευαστική εργασία που απαιτείται για την άρτια και ποιοτική ολοκλήρωση ενός έργου. Η στελέχωση της εταιρείας μας με ικανούς και έμπειρους Μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων, διασφαλίζει την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες κάθε πελάτη. Επιλέξτε μας για όμορφα αισθητικά και άκρως λειτουργικά αποτελέσματα ανακαίνισης!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Άννα - Μαρία Σπανού - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Άνω Λιόσια Αττική 133 42

Μαζί με το εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό μου αναλαμβάνω πληθώρα εργασιών που σχετίζονται με την ανακαίνιση του χώρου σας. Δίνουμε την λύση άμεσα και με επαγγελματισμό σε ότι θέλετε να ανακαινίσετε. Επίκεντρό μας είναι ο πελάτης και στόχος μας η ικανοποίησή του, μέσα από την παροχή εξατομικευμένων λύσεων, που ξεπερνούν τις προσδοκίες του. Επιλέξτε μας για όμορφα αισθητικά αποτελέσματα, σε προσιτές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γρηγόριος Μπεκρής - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Άνω Λιόσια Αττική 133 42

Ως έμπειρος επαγγελματίας μπορώ να ολοκληρώσω κάθε είδος γενικής ανακαίνισης, που μου ανατεθεί άμεσα και με επαγγελματισμό. Αυτό που με χαρακτηρίζει σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω, είναι η υπευθυνότητα και η συνέπεια απέναντι στις απαιτήσεις του πελάτη και η υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση που παρέχω. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν για τις εργασίες ανακαίνισης που επιθυμείτε να εκτελέσω, στον χώρο σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση σπιτιού Άνω Λιόσια - 4 ειδικοί στις ανακαινίσεις