6 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ψυκτικός Αμπελόκηποι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρτε προσφορά από επαγγελματίες Ψυκτικούς


CLIMA QUALITY - ΜΙΚΡΟΠΟΥΛΟΣ Δ. . - ΧΟΡΟΣ Α - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Εργαζόμαστε με τεχνογνωσία και αξιοπιστία και αναλαμβάνουμε κάθε εργασία που σχετίζεται με την επισκευή και εγκατάσταση της οικιακής ή επαγγελματικής μονάδας κλιματισμού σας.Παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και μηχανήματα για την κατασκευή και εγκατάσταση ολοκληρωμένων συστημάτων κλιματισμού.Ειδικά στον τομέα του Κλιματισμού η πολυετής εμπειρία και η υψηλή ποιότητα των προϊόντων, εγγυάται ότι οι προτεινόμενες λύσεις θα καλύψουν πλήρως οποιαδήποτε ανάγκη. H πλούσια γκάμα των μηχανημάτων που διαθέτουμε μαζί με όλες τις απαραίτητες γνώσεις, μας δίνουν την ευελιξία να προτείνουμε την ιδανικότερη λύση για το κατάλληλο σύστημα Κλιματισμού για να το εφαρμόσουμε και να το υποστηρίξουμε, είτε πρόκειται για ένα μικρό κατάστημα, είτε για ένα μεγάλο κτίριο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΕΝΙΕΡΗ ΑΦΟΙ Ο.Ε. - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Η ομάδα μας στέκεται δίπλα στον πελάτη και αναλαμβάνει να δώσει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού του ψυγείου οικονομικά και αποτελεσματικά. Η εμπειρία μας στον χώρο έχει αφήσει πολλούς ικανοποιημένους πελάτες οι οποίοι είναι εγγύηση και για τους μελλοντικούς μας πελάτες. Στόχος μας είναι η παροχή υψηλών υπηρεσιών με ιδιαίτερη έμφαση στην ικανοποίηση των πελατών μας.Δίνουμε τις καλύτερες τιμές και τις πιο λειτουργικές λύσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΒΟΥΙΤΣΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου άμεσα και αποτελεσματικά και με το μικρότερο κόστος. Η πολυετή μου εμπειρία σε συνδυασμό με τον άριστο εξοπλισμό που χρησιμοποιώ και τα υλικά εγγυημένης ποιότητας, μου δίνουν λειτουργικά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Στόχος μου είναι η παροχή υψηλών υπηρεσιών με ιδιαίτερη έμφαση στην ανθεκτικότητα των συσκευών στον χρόνο. Συνδυάζω αξιοπιστία και σιγουριά με τις καλύτερες τιμές στην αγορά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΕΤΡΟΣ ΑΠΕΡΓΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Δίνω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου οικονομικά και αποτελεσματικά. Διαθέτω εμπειρία στον χώρο και τεχνογνωσία η οποία επιβεβαιώνεται από τις έως τώρα δουλειές μου. Σκοπός μου είναι η παροχή υψηλών υπηρεσιών με ιδιαίτερη έμφαση στην ευχαρίστηση των πελατών και στην ανάπτυξη σχέσης εμπιστοσύνης που θα οδηγήσει σε μακροχρόνια συνεργασία και σε αμοιβαία οφέλη!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Ως έμπειρος επαγγελματίας ψυκτικός, δύναμαι να φέρω εις πέρας οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με την ομαλή λειτουργία της μονάδας κλιματισμού σας. Αναλαμβάνω εργασίες εγκατάστασης, επισκευής και συντήρησης επαγγελματικών και οικιακών κλιματιστικών.Χαρακτηρίζομαι από την παροχή άρτιου και άκρως επαγγελματικού αποτελέσματος και από τις προσιτές μου τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΙΑΣ Γ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Έχοντας χρόνια επαγγελματικής πορείας και εμπειρίας στον ψυκτικό κλάδο, μπορώ να αναλάβω πληθώρα εργασιών που σχετίζονται με το οικιακό και επαγγελματικό κλιματιστικό σας. Συντηρώ, εγκαθιστώ και επισκευάζω βλάβες μονάδων κλιματισμού γρήγορα και με επαγγελματικό αποτέλεσμα. Οι τιμές μου είναι προσιτές και αφήνω πάντα καθαρό τον χώρο επισκευής του συστήματος κλιματισμού.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ψυκτικός Αμπελόκηποι - 6 επαγγελματίες ψυκτικοί