Πατώματα - Δάπεδα Αμπελόκηποι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ποιος είδος πατώματος είναι το καταλληλότερο για το χώρο σου;

Είναι γεγονός ότι οι επιλογές που έχουμε στην κατασκευή πατωμάτων είναι πάρα πολλές. Τόσες πολλές που είναι αρκετά δύσκολο να καταλάβουμε ποιο είναι το καταλληλότερο πάτωμα για τις ανάγκες μας.

Για να μην χάνεσαι στο ψάξιμο, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να απευθυνθείς σε κάποιον εξειδικευμένο επαγγελματία που θα σε κατατοπίσει και θα σου λύσει πλήρως όλες τις απορίες που έχεις σχετικά με τα διάφορα είδη πατωμάτων και την εγκατάστασή τους. Για να έχεις μια πρώτη εικόνα, φτιάξαμε μια λίστα με όλες τις επιλογές που έχεις.

Πατώματα από βινύλιο

Μπορείτε να το βρείτε είτε με τη μορφή πλακιδίων είτε με τη μορφή φύλλων, σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων. Μεγάλο τους πλεονέκτημα το χαμηλό κόστος αγοράς και τοποθέτησης.

Πατώματα με πλακάκια

Τα πλακάκια είναι από τα πιο διαδεδομένα υλικά που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή ενός πατώματος. Η ποικιλία είναι και εδώ τεράστια, ενώ ταυτόχρονα παρουσιάζουν εντυπωσιακή αντοχή στην υγρασία και έχουν μηδαμινές ανάγκες συντήρησης.

Πατώματα laminate

Ένα υλικό που έχει κάνει δυναμική εμφάνιση τα τελευταία χρόνια. Είναι πολύ ανθεκτικό και με χαμηλό κόστος. Το οπτικό αποτέλεσμα μπορεί να μοιάζει αρκετά με αυτό του ξύλου.

Ξύλινα πατώματα

Πρόκειται ίσως για το πιο όμορφο πάτωμα που μπορεί να υπάρχει σε ένα σπίτι. Το ξύλο είναι ένα εκπληκτικό υλικό που χαρίζει μοναδική ζεστασιά στο χώρο. Έχεις όμως και κάποιες ιδιαίτερες ανάγκες συντήρησης που δεν πρέπει να παραμελούνται.

Πατώματα από φυσικά πετρώματα

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν πατώματα από υλικά όπως ο γρανίτης και το μάρμαρο. Πρόκειται για ανθεκτικά υλικά που με την κατάλληλη φροντίδα μπορούν να αντέξουν εντυπωσιακά στο χρόνο, ενώ παράλληλα δίνουν έναν ξεχωριστό τόνο πολυτελείας σε όποιον χώρο εφαρμόζονται.

Πατώματα από τσιμέντο

Η πατητή τσιμεντοκονία είναι μια εφαρμογή που έχει επικρατήσει τα τελευταία χρόνια. Η κατασκευή της έχει ιδιαίτερα χαμηλό κόστος και είναι πολύ ανθεκτική. Το πάτωμα αυτό ταιριάζει ιδιαίτερα σε χώρους μοντέρνας αισθητικής και βιομηχανικού στυλ.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Σχετικά άρθρα
Αγαπάμε το ξύλινο πάτωμα. Το αγαπάμε τόσο, που μπορούμε να παραβλέψουμε τον παραπάνω κόπο που χρειάζεται η καλή διατήρηση του.
Το μάρμαρο έχει καθιερωθεί στο μυαλό όλων μας ως ένα υλικό μοναδικής πολυτέλειας και ομορφιάς.