3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ξύλινο Πάτωμα Αμπελόκηποι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στην κατηγορία Πατώματα


ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ Γ.Χ. & ΣΙΑ Ο.Ε. - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Η επιχείρησή μας εδώ και χρόνια είναι η απάντηση στην αναζήτησή σας για επισκευή και τοποθέτηση δαπέδων άμεσα και οικονομικά. Διαθέτουμε επαγγελματικότητα, προσφέρουμε κλειδωμένη τιμή, οικονομία, εγγύηση ποιότητας και άριστη εξυπηρέτηση για έργα που αφορούν πατώματα & πλακάκια. Χρησιμοποιούμε υλικά και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και εγγυόμαστε άριστα και ποιοτικά αποτελέσματα. Περιμένουμε ανά πάσα στιγμή το αίτημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νικόλαος Η. Παντελάρος - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Είμαι επαγγελματίας στην επισκευή και τοποθέτηση των πατωμάτων και των δαπέδων σας με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών και των επιθυμιών σας. Μαζί με τους συνεργάτες μου χρησιμοποιούμε υλικά εγγυημένης ποιότητας και εξοπλισμό που μπορεί να ανταποκριθεί σε όλες τις εργασίες. Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας, έτοιμοι να ακούσουμε τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τη δημιουργία ενός άριστου αποτελέσματος με εγγυημένα προϊόντα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΑΝΟΥΡΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Η εταιρεία μας δίνει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την τοποθέτηση των πατωμάτων σας άμεσα και οικονομικά. Προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα άριστο αποτέλεσμα εργασίας, σε πολύ λογικές τιμές. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η συνέπεια, η οργάνωση και η χρήση υλικών εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής στην φθορά του χρόνου και όλα αυτά με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Πατώματα Αμπελόκηποι - 3 επαγγελματίες