10 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Μετακόμιση Αμπελόκηποι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για την μετακόμισή σου


Νίκος Λάβδας - Μεταφορές

Μετακόμιση - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Αναλαμβάνουμε μεταφορές - μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα, από και προς τα νησιά αλλά και την επαρχία, αλλά και εντός του νομού Αττικής. Διακρινόμαστε για την άμεση και ποιοτική μας εξυπηρέτηση, το ευγενικό και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας και τις προσιτές μας τιμές. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι ο σεβασμός στο πρόσωπο του πελάτη και η ασφάλεια των προϊόντων του, κατά την μεταφορά. Ζητήστε δωρεάν προσφορά, για την εργασία που επιθυμείτε να ολοκληρώσετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΒΩΣΣΟΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των μετακομίσεων και μεταφορών πολλά χρόνια και παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες μεταφοράς, καλύπτοντας τις ανάγκες τόσο ιδιωτών, όσο και δημόσιων και ιδιωτικών επιχειρήσεων. Με γνώμονα την ταχύτητα και την ασφάλεια, εξασφαλίζουμε ένα εγγυημένο και ποιοτικό αποτέλεσμα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και στις επιθυμίες των πελατών μας. Άμεση εξυπηρέτηση, ταχύτητα, σεβασμός στο χώρο και στα προσωπικά σας αντικείμενα, προσοχή στο πακετάρισμα αξιοποιώντας τα πιο σύγχρονα υλικά και ασφαλής μεταφορά στο νέο σας χώρο σε τιμές προσιτές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χριστόφορος Μάζης - HELLAS MOVERS - Μεταφορές

Μετακόμιση - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

H Hellas Movers δίνει ολοκληρωμένες λύσεις για την μετακόμιση διαμερισμάτων και επαγγελματικών χώρων, από την συσκευασία μέχρι την τελική μεταφορά και παράδοση οπουδήποτε στον κόσμο, υπεύθυνα και στις πιο προσιτές τιμές της χώρας. Το εργατικό μας δυναμικό αποτελείται από άρτια εκπαιδευμένα συνεργεία εξειδικευμένα για όλες τις δύσκολες και απαιτητικές εργασίες και εφοδιασμένα με τα καλύτερα υλικά συσκευασίας της αγοράς. Επιλέξτε μας για επαγγελματικές και ολοκληρωμένες εργασίες μετακόμισης, σε προσιτές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χριστόφορος Μάζης - HELLAS MOVERS - Μεταφορές

Μετακόμιση - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

H Hellas Movers δίνει ολοκληρωμένες λύσεις για την μετακόμιση διαμερισμάτων και επαγγελματικών χώρων, απο την συσκευασία μέχρι την τελική μεταφορά και παράδοση οπουδήποτε στον κόσμο, υπεύθυνα και στις πιο προσιτές τιμές της χώρας. Το εργατικό μας δυναμικό αποτελείται από άρτια εκπαιδευμένα συνεργεία εξειδικευμένα για όλες τις δύσκολες και απαιτητικές εργασίες και εφοδιασμένα με τα καλύτερα υλικά συσκευασίας της αγοράς. Επιλέξτε μας για επαγγελματικές και ολοκληρωμένες εργασίες μετακόμισης, σε προσιτές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΑΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει υπηρεσίες μεταφοράς και μετακόμισης και μπορεί να αναλάβει ακόμα και την μεταφορά των εμπορευμάτων σας, για τους επαγγελματικούς σας σκοπούς. Ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα η απόλυτη συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα, ο επαρκής στόλος οχημάτων που διαθέτουμε και η τήρηση των προσυμφωνηθέντων με τον πελάτη. Όλα τα παραπάνω σε προσιτές τιμές, ώστε οι πελάτες μας, να είναι πάντα ικανοποιημένοι με την προσφερόμενη υπηρεσία. Ζητήστε δωρεάν προσφορά, για την εργασία που επιθυμείτε να εκτελέσετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΑΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει υπηρεσίες μεταφοράς και μετακόμισης, εντός του νομού Αττικής. Ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα η απόλυτη συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα, ο επαρκής στόλος οχημάτων που διαθέτουμε και η τήρηση των προσυμφωνηθέντων με τον πελάτη. Όλα τα παραπάνω σε προσιτές τιμές, ώστε οι πελάτες μας, να είναι πάντα ικανοποιημένοι με την προσφερόμενη υπηρεσία. Ζητήστε δωρεάν προσφορά, για την εργασία που επιθυμείτε να εκτελέσετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νίκος Λάβδας - Μεταφορές

Μετακόμιση - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Αναλαμβάνουμε μεταφορές - μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα, από και προς τα νησιά αλλά και την επαρχία, αλλά και εντός του νομού Αττικής και μπορούμε να αναλάβουμε και την επαγγελματική μεταφορά των εμπορευμάτων σας, καλύπτοντας τις επιχειρησιακές σας ανάγκες. Διακρινόμαστε για την άμεση και ποιοτική μας εξυπηρέτηση, το ευγενικό και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας και τις προσιτές μας τιμές. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι ο σεβασμός στο πρόσωπο του πελάτη και η ασφάλεια των προϊόντων του, κατά την μεταφορά. Ζητήστε δωρεάν προσφορά, για την εργασία που επιθυμείτε να ολοκληρώσετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

GLOBAL CARGO - Μεταφορές

Μετακόμιση - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Παρέχω λειτουργικές λύσεις για τις διεθνείς μεταφορές που έχετε προγραμματίσει. Έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο των μεταφορών, είμαι σε θέση να πραγματοποιήσω μαζί με τους αξιόπιστους συνεργάτες μου ένα εύρος υπηρεσιών. Από μία απλή σύνδεση επίπλου μέχρι ανυψώσεις και μεταστεγάσεις εταιρειών, είμαστε οι άνθρωποι που θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα και αποτελεσματικά. Μας χαρακτηρίζει η ποιότητα της εργασίας μας, καθώς δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην σωστή μεταφορά των προσωπικών σας αντικειμένων.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΟΥΡΚΟΥΤΑΣ ΕΡΜΗΣ ΕΠΕ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον κλάδο των διεθνών μεταφορών, με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια και έχει αναπτύξει ένα άκρως ικανοποιημένο, από τις υπηρεσίες του πελατολόγιο. Παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες παντός είδους μεταφορών σε ανταγωνιστικές τιμές, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ασφάλειας. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να συνεργαστούμε. Είμαστε σίγουροι ότι και εσείς θα είστε στους ικανοποιημένους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χριστόφορος Μάζης - HELLAS MOVERS - Μεταφορές

Μετακόμιση - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

H Hellas Movers δίνει ολοκληρωμένες λύσεις για την μετακόμιση διαμερισμάτων και επαγγελματικών χώρων, από την συσκευασία μέχρι την τελική μεταφορά και παράδοση οπουδήποτε στον κόσμο, υπεύθυνα και στις πιο προσιτές τιμές της χώρας. Μπορούμε να αναλάβουμε και την επαγγελματική μεταφορά των εμπορευμάτων σας, καλύπτοντας τις επιχειρησιακές σας ανάγκες. Το εργατικό μας δυναμικό αποτελείται από άρτια εκπαιδευμένα συνεργεία εξειδικευμένα για όλες τις δύσκολες και απαιτητικές εργασίες και εφοδιασμένα με τα καλύτερα υλικά συσκευασίας της αγοράς. Επιλέξτε μας για επαγγελματικές και ολοκληρωμένες εργασίες μετακόμισης, σε προσιτές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ