20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Μερεμέτια Αμπελόκηποι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για μερεμέτια του {}


Γυψοδιακοσμητική Παρτάλης Ο.Ε. - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην ανακαίνιση του χώρου σας, σε όλα τα στάδια και μπορούμε να αναλάβουμε και την τοποθέτηση γυψοσανίδας. Έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη των πελατών για άμεση εξυπηρέτηση και άψογα αποτελέσματα. Στόχος μας είναι η παροχή υψηλών υπηρεσιών στον πελάτη που θα ανταποκρίνονται στα χρήματα τα οποία έχει διαθέσει. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια και την αισθητική του χώρου και όλα αυτά σε πολύ καλές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιάννης Σταύρου - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Αναλαμβάνω για εσάς την επισκευή κάθε υδραυλικής βλάβης που σας απασχολεί, στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο, ενώ μπορώ να αναλάβω και το σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσής σας. Με πολυετή εμπειρία στον κλάδο των υδραυλικών εργασιών, βρίσκομαι στη θέση να μπορώ να φέρω εις πέρας μια μεγάλη γκάμα εργασιών. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις εργασίες που αναλαμβάνω είναι, η άμεση εξυπηρέτηση, η προσφορά συμβουλευτικών υπηρεσιών για την αποφυγή μελλοντικών υδραυλικών προβλημάτων.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ευαγγελος Μοκας - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον τομέα της τοποθέτησης τέντας και έχει καταφέρει να προσφέρει στην πελατεία του εντιμότητα, αξιοπιστία, προσεγμένη και ποιοτική εργασία. Σκοπός μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας. Θα χαρούμε πολύ να συνεργαστείτε μαζί μας και να είστε σίγουροι ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι τόσο από την άριστη ποιότητα των υλικών μας όσο και από τις ασυναγώνιστες τιμές μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ευαγγελος Μοκας - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Αναλαμβάνουμε την ολοκληρωμένη και άκρως επαγγελματική εργασία τοποθέτησης πέργκολας στον προσωπικό ή και επαγγελματικό σας χώρο. Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον τομέα συστημάτων σκίασης και έχει καταφέρει να προσφέρει στην πελατεία του εντιμότητα, αξιοπιστία, προσεγμένη και ποιοτική εργασία. Θα χαρούμε πολύ να συνεργαστείτε μαζί μας και να είστε σίγουροι ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι τόσο από την άριστη ποιότητα των υλικών μας, όσο και από τις ασυναγώνιστες τιμές μας. Επιλέξτε μας και δημιουργήστε το χώρο που πάντα ονειρευόσασταν, άμεσα και με επαγγελματικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ευαγγελος Μοκας - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον τομέα της τοποθέτησης περσίδων και ρολλοκουρτινών και έχει καταφέρει να προσφέρει στην πελατεία του εντιμότητα, αξιοπιστία, προσεγμένη και ποιοτική εργασία. Σκοπός μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας. Θα χαρούμε πολύ να συνεργαστείτε μαζί μας και να είστε σίγουροι ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι τόσο από την άριστη ποιότητα των υλικών μας όσο και από τις ασυναγώνιστες τιμές μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

DE - LA EST - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση περίφραξης με κάγκελα. Βρισκόμαστε στον χώρο επί σειρά ετών και γνωρίζουμε τις ανάγκες και τις ανησυχίες του πελάτη. Συνδυάζουμε πολυετή εμπειρία με υψηλή τεχνογνωσία και εγγυημένη ποιότητα υλικών. Χτίζουμε μακροχρόνιες σταθερές επαγγελματικές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, ανταποδίδοντάς τους την συνεργασία μας με ευθύνη και δέσμευση στην άριστη εξυπηρέτησή τους. Περιμένουμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΜΠΟΥΛΑΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση περσίδων και ρολλοκουρτινών στον χώρο σας άμεσα και οικονομικά. Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας αναλαμβάνουν από την πιο μικρή μέχρι και την πιο μεγάλη εργασία που θέλετε να ολοκληρώσετε και άρα μπορούν να αναλάβουν με επαγγελματισμό την εργασία στον χώρο σας. Σκοπός μας είναι η πλήρη ικανοποίησή σας. Επιλέξτε μας για ασφαλή, μόνιμα και άκρως επαγγελματικά, αποτελέσματα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννης Κότσιφας - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Δίνουμε εξειδικευμένες και ολοκληρωμένες λύσεις στον καθαρισμό των τζακιών σας με συνέπεια και σεβασμό στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Διαθέτουμε μακρόχρονη εμπειρία και μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε αξιόπιστες υπηρεσίες με υψηλή ποιότητα εργασίας και αποτελέσματος σε προσιτές τιμές. Η εμπειρία στο χώρο, η καθαρή και προσεγμένη επαγγελματική εργασία και το εγγυημένο αποτέλεσμα, έχουν δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΦΟΙ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΥ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα του ελαιοχρωματισμού και μπορώ να τοποθετήσω και γυψοσανίδα στον χώρο σας. Υλοποιώ κάθε εργασία σε όλα τα στάδιά της σε λίγο χρόνο και με το καλύτερο δυνατό κόστος. Δίνω ιδιαίτερη προσοχή στον κάθε χώρο είτε είναι ιδιωτικός είτε είναι επαγγελματικός. Παρέχω υλικά άριστης ποιότητας και μία ομάδα συνεργατών που με στηρίζει σε όλα τα στάδια της διαδικασίας! Επιλέξτε με για μοναδικά αποτελέσματα, αντάξια τω ν προσδοκιών σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΕΝΤΕΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Η εταιρεία μας μετά από 15 χρόνια επιτυχημένης πορείας, ξεχωρίζει στο χώρο της κατασκευής πέργκολας για την υψηλή της αισθητική και την ασύγκριτη ποιότητα. Οι δραστηριότητές της επεκτάθηκαν και στην κατασκευή αιθρίων, πέργκολας αλουμινίου, σιδηρου, ξύλινης και παντός τύπου αυτοματισμών. Χαρακτηριζόμαστε από επαγγελματισμό και ποιοτική εργασία. Λειτουργούμε εντός χρονοδιαγράμματος και σεβόμαστε τις ανάγκες του πελάτη και τον χώρο του. Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε κατασκευή και για μια δωρεάν εκτίμηση στον χώρο σας για έξυπνες και σίγουρες λύσεις.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας για τοποθέτηση τέντας με συνέπεια και επαγγελματισμό.Το εκπαιδευμένο προσωπικό μας φροντίζει για τις πιο γρήγορες και αποτελεσματικές λύσεις στις ανάγκες σας, πάντα με προσωπική προσέγγιση και υψηλή φροντίδα. Συνδυάζουμε εμπειρία ετών με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Σκοπός μας είναι η πλήρη ικανοποίησή σας. Επιλέξτε μας γιατί, προτεραιότητά μας είναι η ικανοποίηση σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑΡΚΟΣ ΝΤΑΜΠΡΟΦΣΚΙ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα του ελαιοχρωματισμού. κάθε εργασία που αναλαμβάνω την φέρνω εις πέρας σύμφωνα πάντα με το χρονοδιάγραμμα που έχει συμφωνηθεί. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο του ελαιοχρωματισμού, προτείνω λύσεις σύμφωνα με τις προτιμήσεις και την αισθητική του κάθε πελάτη. Στόχος μου είναι η άριστη παροχή υπηρεσιών με επίκεντρο τον προγραμματισμό. Δίνω ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια και τη συνέπεια καθώς θέλω ο πελάτης να μ' εμπιστευτεί και να θελήσει να συνεργαστούμε ξανά στο μέλλον!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

INSO SYSTEMS - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Η εταιρεία μας, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις περίφραξης, στους εσωτερικούς χώρους της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου. Διαθέτουμε υπεύθυνο και εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο δεν παύει να εκπαιδεύεται και να αποκτά πιστοποιήσεις σε κάθε τομέα εργασιών που αναλαμβάνουμε. Είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε άμεσα και αποτελεσματικά σε οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΑΝΟΥΡΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Η εταιρεία μας δίνει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την τοποθέτηση των πατωμάτων σας άμεσα και οικονομικά. Προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα άριστο αποτέλεσμα εργασίας, σε πολύ λογικές τιμές. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η συνέπεια, η οργάνωση και η χρήση υλικών εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής στην φθορά του χρόνου και όλα αυτά με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΕΡΡΑΚΗΣ - ΠΑΝΟΡΜΟΥ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Η εταιρεία μας, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στην γενική ανακαίνιση για τον οικιακό και επαγγελματικό σας χώρο. Μπορούμε να αναλάβουμε και την τοποθέτηση πλακιδίων και μαρμάρων, άμεσα και με επαγγελματισμό. Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε την ικανοποίηση του πελάτη προτείνοντας δημιουργικές ιδέες υψηλής αισθητικής. Χαιρόμαστε να πραγματοποιούμε τις επιθυμίες του πελάτη και να δημιουργούμε μαζί του σχέση εμπιστοσύνης που προέρχεται από την ικανοποίησή του από το αποτέλεσμα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΡΤΣΑΝΙΔΗΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας για επαγγελματικές ξυλουργικές εργασίες. Διαθέτουμε έμπειρους ξυλουργούς ικανούς να να διαμορφώσουν με τον καλύτερο τρόπο κάθε οικιακό και επαγγελματικό χώρο. Σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία των ειδικευμένων συνεργατών μας και τα ποιοτικά υλικά που χρησιμοποιούμε, εξασφαλίζουμε άριστα αποτελέσματα σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές. Σκοπός μας είναι η πλήρη ικανοποίησή σας και η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε ανά πάσα στιγμή!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΑΡΑΝΤΖΙΩΤΗΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα του ελαιοχρωματισμού είτε αφορά ιδιωτικό είτε επαγγελματικό χώρο. Με πολυετή εμπειρία στον τομέα αυτό έχω αποκτήσει ένα δίκτυο συνεργατών που με προμηθεύουν με τον κατάλληλο εξοπλισμό αρίστης ποιότητας. Παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις και στοχεύω σε όμορφα αισθητικά αποτελέσματα που θα ικανοποιούν τόσο εμένα σαν επαγγελματία όσο και τον πελάτη. Δίνω ιδιαίτερη βαρύτητα στην λεπτομέρεια και τη συνέπεια και αντιμετωπίζω την κάθε εργασία με την σοβαρότητα που πρέπει γιατί θεωρώ ότι όλα τα δείγματα της δουλειάς μου πρέπει να αντικατοπτρίζουν τον επαγγελματισμό μου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

DRAPO ΑΕ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Προσφέρουμε άμεσες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες τεχνικών εργασιών και δίνει λύσεις στα σοβατίσματα που χρειάζεστε. Διαθέτουμε επαγγελματικότητα, προσφέρουμε κλειδωμένη τιμή, οικονομία, εγγύηση ποιότητας και άριστη εξυπηρέτηση για έργα που αφορούν σοβατίσματα. Σκοπός μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας και η παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Παρέχω εξειδικευμένες λύσεις στην συναρμολόγηση των επίπλων σας άμεσα και με οικονομικές τιμές. Μπορώ να ολοκληρώσω με επιτυχία και επαγγελματισμό και υπηρεσίες που σχετίζονται με την συναρμολόγηση των επίπλων σας. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν είναι η υπευθυνότητα, η συνέπεια και η ευγένεια στον χαρακτήρα. Σέβομαι τον πελάτη εγγυώμαι ότι τα χρήματα που διαθέτει θα του εξασφαλίσουν μεταφορές υψηλών προδιαγραφών. Η τιμή για τις υπηρεσίες μου είναι ιδιαίτερα χαμηλή!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

GYPSO ART - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Δίνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στον καθαρισμό των τζακιών σας άμεσα και αποτελεσματικά. Βρισκόμαστε πολλά χρόνια στον κλάδο των τεχνικών εργασιών και μαζί με την εξειδίκευση, την εμπειρία αλλά και τη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού μας, εξασφαλίζουμε την επιτυχή ολοκλήρωση του κάθε έργου. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε εξατομικευμένες τεχνικές λύσεις και συμβουλές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις προσδοκίες κάθε πελάτη

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Μερεμέτια Αμπελόκηποι