20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Μερεμέτια Αμπελόκηποι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για μερεμέτια του {}


Γυψοδιακοσμητική Παρτάλης Ο.Ε. - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην ανακαίνιση του χώρου σας, σε όλα τα στάδια και μπορούμε να αναλάβουμε και την τοποθέτηση γυψοσανίδας. Έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη των πελατών για άμεση εξυπηρέτηση και άψογα αποτελέσματα. Στόχος μας είναι η παροχή υψηλών υπηρεσιών στον πελάτη που θα ανταποκρίνονται στα χρήματα τα οποία έχει διαθέσει. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια και την αισθητική του χώρου και όλα αυτά σε πολύ καλές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιάννης Σταύρου - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Αναλαμβάνω για εσάς την επισκευή κάθε υδραυλικής βλάβης που σας απασχολεί, στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο, ενώ μπορώ να αναλάβω και το σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσής σας. Με πολυετή εμπειρία στον κλάδο των υδραυλικών εργασιών, βρίσκομαι στη θέση να μπορώ να φέρω εις πέρας μια μεγάλη γκάμα εργασιών. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις εργασίες που αναλαμβάνω είναι, η άμεση εξυπηρέτηση, η προσφορά συμβουλευτικών υπηρεσιών για την αποφυγή μελλοντικών υδραυλικών προβλημάτων.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

XFLOOR Χρυσοβιτσιώτης - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Η επιχείρησή μας είναι καθημερινά έτοιμη να ανταποκριθεί στις εργασίες τοποθέτησης περσίδων και ρολλοκουρτινών με συνέπεια και επαγγελματισμό.Μπορούμε να αναλάβουμε με επαγγελματισμό και επιτυχία και την τοποθέτηση περσίδων εξωτερικού χώρου. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υλικών με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας άμεσα και υπεύθυνα να δώσουμε ολοκληρωμένες λύσεις. Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία, που επιθυμείτε να εκτελέσετε στο χώρο σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑΖΗΣ ΑΝΤΩΝ. & ΥΙΟΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Παρέχουμε εδώ και χρόνια άμεσες λύσεις στην συναρμολόγηση των επίπλων σας. Έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο των μεταφορών, βρίσκομαι σε θέση να πραγματοποιήσω μαζί με τους αξιόπιστους συνεργάτες μας ένα εύρος υπηρεσιών. Είμαστε οι άνθρωποι που θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα και αποτελεσματικά. Μας χαρακτηρίζει η ποιότητα της εργασίας μας, καθώς δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην σωστή μεταφορά των προσωπικών σας αντικειμένων.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΝΤΟΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Ονομάζομαι Πάντος Βασίλειος και εδώ και χρόνια αναλαμβάνω τις ξυλουργικές εργασίες που επιθυμείτε με γνώμονα τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Δραστηριοποιούμαι στον τομέα των ξυλουργικών εργασιών και έχω τη δυνατότητα να αναλάβω παντός τύπου εργασίες για κάθε χώρο, εσωτερικό ή εξωτερικό. Τα κύρια χαρακτηριστικά μου είναι η εντιμότητα, η πειθαρχία και ο σεβασμός προς τον πελάτη. Αναλαμβάνω να διεκπεραιώσω κάθε εργασία με επαγγελματισμό και συνέπεια. Περιμένω ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

GYPSO ART - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Δίνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στον καθαρισμό των τζακιών σας άμεσα και αποτελεσματικά. Βρισκόμαστε πολλά χρόνια στον κλάδο των τεχνικών εργασιών και μαζί με την εξειδίκευση, την εμπειρία αλλά και τη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού μας, εξασφαλίζουμε την επιτυχή ολοκλήρωση του κάθε έργου. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε εξατομικευμένες τεχνικές λύσεις και συμβουλές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις προσδοκίες κάθε πελάτη

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

DE - LA EST - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση περίφραξης με κάγκελα. Βρισκόμαστε στον χώρο επί σειρά ετών και γνωρίζουμε τις ανάγκες και τις ανησυχίες του πελάτη. Συνδυάζουμε πολυετή εμπειρία με υψηλή τεχνογνωσία και εγγυημένη ποιότητα υλικών. Χτίζουμε μακροχρόνιες σταθερές επαγγελματικές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, ανταποδίδοντάς τους την συνεργασία μας με ευθύνη και δέσμευση στην άριστη εξυπηρέτησή τους. Περιμένουμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΕΝΤΕΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Η εταιρεία μας μετά από 15 χρόνια επιτυχημένης πορείας, ξεχωρίζει στο χώρο της κατασκευής πέργκολας για την υψηλή της αισθητική και την ασύγκριτη ποιότητα. Οι δραστηριότητές της επεκτάθηκαν και στην κατασκευή αιθρίων, πέργκολας αλουμινίου, σιδηρου, ξύλινης και παντός τύπου αυτοματισμών. Χαρακτηριζόμαστε από επαγγελματισμό και ποιοτική εργασία. Λειτουργούμε εντός χρονοδιαγράμματος και σεβόμαστε τις ανάγκες του πελάτη και τον χώρο του. Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε κατασκευή και για μια δωρεάν εκτίμηση στον χώρο σας για έξυπνες και σίγουρες λύσεις.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΝΑΛΗΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Είμαι ένας επαγγελματίας που αναλαμβάνει ολοκληρωμένες λύσεις στον ελαιοχρωματισμό. Δίνω μεγάλη προσοχή τον χώρο και στον ιδιωτικό και στον επαγγελματικό. Κάθε στάδιο το αντιμετωπίζω με την ίδια σοβαρότητα και συνέπεια έως την ολοκλήρωση της κάθε εργασίας. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο παρέχω οικονομικές λύσεις που δεν χάνουν όμως από άποψη αισθητικής και άνεσης. Στόχος μου είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με σπουδαία βαρύτητα στο προσωπικό γούστο του κάθε πελάτη. Τα υλικά που χρησιμοποιώ είναι άριστης ποιότητας και καταφέρνω πάντα να ανταποκρίνομαι στις ανάγκες του κάθε πελάτη ανεξαρτήτως του βαθμού δυσκολίας της κάθε εργασίας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΑΡΑΝΤΖΙΩΤΗΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα του ελαιοχρωματισμού είτε αφορά ιδιωτικό είτε επαγγελματικό χώρο. Μπορώ να ασχοληθώ και με την εργασία τοποθέτησης ταπετσαρίας, άμεσα και με επαγγελματισμό. Με πολυετή εμπειρία στον τομέα αυτό έχω αποκτήσει ένα δίκτυο συνεργατών που με προμηθεύουν με τον κατάλληλο εξοπλισμό αρίστης ποιότητας. Παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις και στοχεύω σε όμορφα αισθητικά αποτελέσματα που θα ικανοποιούν τόσο εμένα σαν επαγγελματία όσο και τον πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑΡΚΟΣ ΝΤΑΜΠΡΟΦΣΚΙ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα του ελαιοχρωματισμού, ενώ μπορώ να ασχοληθώ και με την τοποθέτηση ταπετσαρίας. Κάθε εργασία που αναλαμβάνω την φέρνω εις πέρας σύμφωνα πάντα με το χρονοδιάγραμμα που έχει συμφωνηθεί. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο του ελαιοχρωματισμού, προτείνω λύσεις σύμφωνα με τις προτιμήσεις και την αισθητική του κάθε πελάτη. Στόχος μου είναι η άριστη παροχή υπηρεσιών με επίκεντρο τον προγραμματισμό. Δίνω ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια και τη συνέπεια καθώς θέλω ο πελάτης να μ' εμπιστευτεί και να θελήσει να συνεργαστούμε ξανά στο μέλλον!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΦΟΙ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΥ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα του ελαιοχρωματισμού και μπορώ να τοποθετήσω και γυψοσανίδα στον χώρο σας. Υλοποιώ κάθε εργασία σε όλα τα στάδιά της σε λίγο χρόνο και με το καλύτερο δυνατό κόστος. Δίνω ιδιαίτερη προσοχή στον κάθε χώρο είτε είναι ιδιωτικός είτε είναι επαγγελματικός. Παρέχω υλικά άριστης ποιότητας και μία ομάδα συνεργατών που με στηρίζει σε όλα τα στάδια της διαδικασίας! Επιλέξτε με για μοναδικά αποτελέσματα, αντάξια τω ν προσδοκιών σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΟΦΙΑ ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΑ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Δραστηριοποιούμαι στον τομέα των ανακαινίσεων και αναλαμβάνουμε και την τοποθέτηση μαρμάρων και πλακιδίων, για τον προσωπικό και επαγγελματικό. Η αξιοπιστία και η εγγύηση ποιότητας που προσφέρω στην δουλειά μου έχει αφήσει ικανοποιημένους πολλούς πελάτες. Συνδυάζω προσιτές τιμές και γρήγορη εξυπηρέτηση. Στοχεύω σε αποτελέσματα που θα είναι εντυπωσιακά, λειτουργικά και θα αντιπροσωπεύουν την προσωπικότητα του πελάτη! Επιλέξτε με για άκρως αισθητικές εργασίες σε προσιτές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΝΑΛΗΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Είμαι ένας επαγγελματίας που αναλαμβάνει ολοκληρωμένες λύσεις για την σκεπή σας. Δίνω μεγάλη προσοχή τον χώρο και στον ιδιωτικό και στον επαγγελματικό. Κάθε στάδιο το αντιμετωπίζω με την ίδια σοβαρότητα και συνέπεια έως την ολοκλήρωση της κάθε εργασίας. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο παρέχω οικονομικές λύσεις που δεν χάνουν όμως από άποψη αισθητικής και άνεσης. Στόχος μου είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με σπουδαία βαρύτητα στο προσωπικό γούστο του κάθε πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΑΡΑΝΤΖΙΩΤΗΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα του ελαιοχρωματισμού είτε αφορά ιδιωτικό είτε επαγγελματικό χώρο. Με πολυετή εμπειρία στον τομέα αυτό έχω αποκτήσει ένα δίκτυο συνεργατών που με προμηθεύουν με τον κατάλληλο εξοπλισμό αρίστης ποιότητας. Παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις και στοχεύω σε όμορφα αισθητικά αποτελέσματα που θα ικανοποιούν τόσο εμένα σαν επαγγελματία όσο και τον πελάτη. Δίνω ιδιαίτερη βαρύτητα στην λεπτομέρεια και τη συνέπεια και αντιμετωπίζω την κάθε εργασία με την σοβαρότητα που πρέπει γιατί θεωρώ ότι όλα τα δείγματα της δουλειάς μου πρέπει να αντικατοπτρίζουν τον επαγγελματισμό μου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

GOLDEN DOOR - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Είμαστε η πρώτη επιλογή στην τοποθέτηση ρολλών ασφαλείας και γκαραζόπορτας άμεσα και οικονομικά.Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, με πολύχρονη εμπειρία και άριστες τεχνικές γνώσεις βρίσκεται κοντά σας όποτε το χρειάζεστε. Η παροχή υψηλής ποιότητας εργασίας αλλά και υλικών σε συνδυασμό με τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό μας φέρνουν τα ιδανικότερα αποτελέσματα σε κάθε σας εργασία. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΑΤΣΑΝΔΡΗΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Με την έμπειρη ομάδα μας αναλαμβάνουμε να διεκπεραιώσουμε κάθε εργασία περίφραξης με συνέπεια και επαγγελματισμό. Η εξειδίκευση, η εμπειρία και η συνεχής εκπαίδευση των συνεργατών που πλαισιώνουν την ομάδα μας, εξασφαλίζουν την επιτυχή ολοκλήρωση του κάθε έργου. Είμαστε στην διάθεσή σας για άμεσα και επαγγελματική εξυπηρέτηση με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές.Τα υλικά που χρησιμοποιώ είναι άριστης ποιότητας και καταφέρνω πάντα να ανταποκρίνομαι στις ανάγκες του κάθε πελάτη ανεξαρτήτως του βαθμού δυσκολίας της κάθε εργασίας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Inso Συστήματα Μονώσεων - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Με μακρά πορεία 25 χρόνων στο χώρο των μονώσεων και των δαπέδων, έχουμε εκπληρώσει ένα μεγάλο εύρος κατασκευών. Λειτουργούμε με βασικές αρχές το σεβασμό και την ειλικρίνεια προς τον πελάτη, αρχές που έχουμε εδραιώσει σε όλες τις μέχρι σήμερα συνεργασίες μας.Αναλαμβάνουμε κάθε είδους έργα και εξυπηρετούμε πολλές περιοχές,παρέχοντας γρήγορη, ποιοτική και οικονομική μόνωση, σχεδιασμένη πάντα ώστε να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

GYPSO ART - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Μπορώ να αναλάβω την τοποθέτηση τζακιού, αλλά και τις υπόλοιπες εργασίες που σχετίζονται με αυτό. Η αξιοπιστία και η εγγύηση ποιότητας που προσφέρω στην δουλειά μου έχει αφήσει ικανοποιημένους πολλούς πελάτες. Συνδυάζω προσιτές τιμές και γρήγορη εξυπηρέτηση. Στοχεύω σε αποτελέσματα που θα είναι εντυπωσιακά, λειτουργικά και θα αντιπροσωπεύουν την προσωπικότητα του πελάτη! Επιλέξτε με για άκρως αισθητικές εργασίες σε προσιτές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΜΟΥΡΑΤ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

H επιχείρησή μου δραστηριοποιείται για πολλά χρόνια και με μεγάλη επιτυχία, στις οικοδομικές εργασίες και τις κατασκευές γυψοσανίδας για την οικία ή την επιχείρησή σας με συνέπεια και πάνω από όλα επαγγελματισμό. Η μακρόχρονη πορεία της επιχείρησης, μαζί με το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό μας, εγγυάται την παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Μερεμέτια Αμπελόκηποι