3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Κηπουρός Αμπελόκηποι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες & συνεργεία και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από τους ειδικούς! Οι καλύτεροι επαγγελματίες για τον κήπο


Βασίλειος Αληγιάννης - Κηπουροί

Κηπουρός - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Οι συντελεστές της εταιρείας, που σχεδιάζουν χώρους πρασίνου από το 1970 και αναλαμβάνουν κατασκευές από το 1977, έχουν πραγματοποιήσει πολλές μελέτες και μελετοκατασκευές μικρής και μεγάλης κλίμακας, έχουν βραβευτεί ατομικά ή ομαδικά. Επιλέξτε μας για επαγγελματικές κηπουρικές εργασίες και δημιουργήστε τον χώρο που πάντα ονειρευόσασταν, άμεσα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

PETRIDIS LIVING LANDSCAPE - Κηπουροί

Κηπουρός - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Έπειτα από πολυετή εμπειρία, εργαζόμενοι σε εταιρείες πρασίνου και απολυμάνσεων αποφάσισαν να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση με βασικές δραστηριότητες την αρχιτεκτονική τοπίου και τα έργα πρασίνου. Γνώμονας κάθε δραστηριότητας είναι ο σεβασμός στη φύση, στις αρχές της Γεωπονικής Επιστήμης και στην οικολογική διαχείριση του αστικού περιβάλλοντος. Είμαστε απόλυτα ευαισθητοποιημένοι με τις περιβαλλοντικές αλλαγές, παρακολουθούμε συνεχώς τις νέες τεχνολογίες και προτείνουμε τις πιο κατάλληλες ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε ανάγκη!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΠΙΟΥ ΕΠΕ - Κηπουροί

Κηπουρός - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να σχεδιάσει, να κατασκευάσει, να συντηρήσει τον κήπο σας με εμπειρία και γνώση. Η σχεδίαση του κήπου σας γίνεται με σύγχρονα μέσα. Σας δίνουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε από τις προτάσεις που θα σας κάνουμε με φωτογραφίες του δικού σας κήπου μετά την επέμβασή μας. Επιλέξτε μας για επαγγελματικά και ποιοτικά αποτελέσματα εργασίας σε ανταγωνιστικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Κηπουρός Αμπελόκηποι - Οι 3 καλύτεροι Κηπουροί