3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή κινητού Αμπελόκηποι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή κινητού & smartphone


ΥOURSERVICE Ιωαννίδης Αναστάσιος Γ - Επισκευή κινητών & smartphone

Επισκευή κινητού - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Με πάνω απο 15 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της κινητής τηλεφωνίας, μαζί με το εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό μου αναλαμβάνω επιδιορθώσεις κινητών smartphone, ανεξαρτήτως κατασκευαστικής εταιρείας και μοντέλου, άμεσα και με επαγγελματισμό. Στόχος μας είναι πάντα η προώθηση ουσιαστικών λύσεων οι οποίες πραγματικά θα ωφελήσουν την λειτουργικότητα των συσκευών σας. Με συνέπεια, υπευθυνότητα και εγκαίρως υλοποιούμε όλα εκείνα που προσθέτουν αξία στην υπηρεσία επισκευής για τους πελάτες μας. Επιλέξτε μας για παροχή άκρως λειτουργικών συσκευών, με διάρκεια στο χρόνο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SERVICE IT Κουντής Κωνσταντίνος Δ. - Επισκευή κινητών & smartphone

Επισκευή κινητού - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Στο κατάστημα "Service It" πωλούνται, ανταλλάσσονται και επισκευάζονται κινητά και ασύρματα τηλέφωνα.Επίσης πωλούνται περιφερειακά συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών. Οι έμπειροι τεχνικοί μας μπορούν να επισκευάσουν άμεσα και με επαγγελματικό αποτέλεσμα και το smartphone σας. Λειτουργούμε εντός χρονοδιαγράμματος και διατηρούμε τις τιμές μας σε προσιτά επίπεδα. Στόχος μας είναι πάντα η προώθηση ουσιαστικών λύσεων οι οποίες πραγματικά θα ωφελήσουν την λειτουργικότητα των συσκευών σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ε ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ - Επισκευή κινητών & smartphone

Επισκευή κινητού - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να λύσει όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζετε με το κινητό σας τηλέφωνο. Παρέχουμε εργασίες επισκευής για όλα τα smartphone, ανεξαρτήτως κατασκευαστικής εταιρείας. Επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και πρωταρχικός μας στόχος η ικανοποίησή του.Με συνέπεια, υπευθυνότητα και εγκαίρως, υλοποιούμε όλα εκείνα που προσθέτουν αξία στην υπηρεσία επισκευής για τους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Επισκευή κινητού Αμπελόκηποι - 3 επαγγελματίες για smartphone