3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευές Μικροσυσκευών Αμπελόκηποι

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


ΑΘ. ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Εδώ και χρόνια είμαστε σε θέση να δώσουμε την καλύτερη λύση στην επισκευή μικροσυσκευών σας. Αναλαμβάνουμε με επιτυχία την ολοκλήρωση οποιασδήποτε εργασίας σχετίζεται με την εύρυθμη λειτουργία των συσκευών σας. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε επισκευή που αναλαμβάνουμε, είναι η υψηλή ποιότητα εργασίας, η υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες μας αλλά και οι ανταγωνιστικές μας τιμές. Επιλέξτε μας, για μόνιμη και επαγγελματική λύση στο πρόβλημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SEB GROUPE ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Η επιχείρησή μας είναι η λύση στο πρόβλημα της επισκευής μικροσυσκευών άμεσα και υπεύθυνα. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με υλικά και εξοπλισμό που μπορεί να ανταποκριθεί σε όλες τις περιστάσεις. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας για να σας ικανοποιήσουμε απόλυτα με τις υπηρεσίες μας και να χαρίσουμε στις συσκευές σας την λειτουργικότητα που είχανε. Περιμένουμε ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Arkoudis- service - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Παρέχω εξειδικευμένες υπηρεσίες εγκατάστασης και επισκευής μικροσυσκευών. Η επιχείρηση μου δραστηριοποιείται στον χώρο για πολλά χρόνια και εξυπηρετεί πελάτες στην Αθήνα. Διαθέτω προσωπικό με εξίσου μεγάλη εμπειρία σε αποκαταστάσεις ηλεκτρολογικών βλαβών και μαζί είμαστε σε θέση να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στα προβλήματα σας. Με ένα μόνο τηλεφώνημά, βρισκόμαστε στο χώρο σας για μία εξατομικευμένη μελέτη της βλάβης και μία πλήρη ενημέρωση του κόστους επισκευής της.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ