3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Διατροφολόγοι Αμπελόκηποι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επαγγελματίες Διαιτολόγοι και Διατροφολόγοι


ΛΙΑΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Το κέντρο διαιτολογίας μας, είναι εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα αξιολόγησης του οργανισμού, μπορεί να προσεγγίσει απόλυτα τις ανάγκες του ενδιαφερόμενου και να προτείνει ένα πρόγραμμα διατροφής προσαρμοσμένο στις ανάγκες του. Σεβόμενοι λοιπόν πάντα τις προτιμήσεις και ανάγκες του κάθε ατόμου, η εξατομικευμένη προσέγγιση της απώλειας βάρους και η κάλυψη διατροφικών αναγκών αποτελούν εύκολες και αποτελεσματικές διαδικασίες, χωρίς στέρηση. Επιλέξτε μας για ευεξία και βελτίωση της ζωής σας, με εξατομικευμένες υπηρεσίες, ανάλογα με τις ανάγκες σας σε προσιτές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΖΩΗ & ΔΙΑΤΡΟΦΗ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας για ολοκληρωμένα προγράμματα διατροφής με συνέπεια και σεβασμό στις ανάγκες σας. Το κέντρο μας ασχολείται με τη ρύθμιση βάρους και τη διατροφική συμπεριφορά των πελατών της και έχει αναπτύξει ένα πιστό και ικανοποιημένο από τις υπηρεσίες τις πελατολόγιο. Διαθέτει εμπειρία στον τομέα της διατροφής, με βασική αρχή:«Τρέφομαι σωστά, αθλούμαι και είμαι υγιής». Είναι στην διάθεσή σας για ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑΡΙΑ ΡΙΜΙΚΗ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Ονομάζομαι Μαρία Ριμίκη και διαθέτω πολυετή εμπειρία στα ολοκληρωμένα προγράμματα διατροφής. Με τους έμπειρους συνεργάτες μου αντιμετωπίζουμε την παχυσαρκία ενηλίκων και παιδιών, δίνουμε διατροφικές συμβουλές για κλινικές και καρδιοαγγειακές παθήσεις, σακχαρώδη διαβήτη, εγκυμοσύνη κ.α. Παρέχουμε υπηρεσίες λιπομέτρησης και εξατομικευμένες διατροφικές προτάσεις, ανάλογες των αναγκών και των προτιμήσεων του καθενός. Επιλέξτε μας για σίγουρη ευεξία και υγεία!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Διαιτολόγος Αμπελόκηποι - 3 +1 επαγγελματίες διατροφολόγοι