3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Υπηρεσίες Catering Άλιμος

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


ΠΕΡΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΑΠΟΠΛΟΥΣ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Άλιμος Αττική 174 55

H εταιρία μας δραστηριοποιείται στον χώρο των εκδηλώσεων και μπορεί να σας παρέχει και ολοκληρωμένη υπηρεσία catering, στον χώρο σας. Αναλαμβάνουμε να καλύψουμε για εσάς μια μεγάλη γκάμα εργασιών που καλύπτουν όλα τα στάδια της εκδήλωσης, που θέλετε να πραγματοποιήσετε. Η ομάδα μας αποτελείται από ανθρώπους που αγαπούν πολύ τη δουλειά τους, και πρωταρχικός μας στόχος είναι η απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών σας. Η εμπειρία, οι πρωτότυπες ιδέες, η ποιότητα σε συνδυασμό με αυτό που έχετε ονειρευτεί, θα έχει ως αποτέλεσμα την ξεχωριστή δημιουργία event!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ Α.Ε. - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Άλιμος Αττική 174 55

Παρέχουμε ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές υπηρεσίες catering, με σκοπό την απόλυτη ικανοποίησή σας και την δημιουργία επιτυχημένων event. Διακρινόμαστε για την προσεκτική επιλογή των υλικών και τον επαγγελματισμό του προσωπικού μας, για κάθε εκδήλωση και για κάθε περίσταση, δίνοντας μεγάλη σημασία στην εταιρική σίτιση. Γνώμονας σε κάθε συνεργασία μας είναι η υψηλή ποιότητα και οι υπέροχες γεύσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ PATISSERIE - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Άλιμος Αττική 174 55

Το ζαχαροπλαστείο μας διαθέτει και υπηρεσία catering, για τους πελάτες του. Αναλαμβάνουμε την ολοκληρωμένη και άκρως επαγγελματική διεξαγωγή των event σας, με την παροχή των καλύτερων γευστικών προτάσεων, με τα πιο αγνά υλικά. Η εμπειρία, οι πρωτότυπες ιδέες, η ποιότητα σε συνδυασμό με αυτό που έχετε ονειρευτεί, θα έχει ως αποτέλεσμα την ξεχωριστή δημιουργία event!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Υπηρεσίες Catering Άλιμος