3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Σκεπές Άλιμος

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Σκεπές

Σκεπές - Άλιμος Αττική 174 55

Η επιχείρησή μας προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις για την κατασκευή της σκεπής σας με ιδιαίτερα οικονομικές λύσεις. Δραστηριοποιούμαστε σε παντός είδους κατασκευές σκεπών και διαθέτουμε ομάδα από άριστα εκπαιδευμένους συνεργάτες. Ο επαγγελματισμός μας, η συνέπεια και ο γρήγορος χρόνος παράδοσης της εργασίας είναι τα στοιχεία που μας έχουν βοηθήσει έτσι ώστε να έχουμε ένα πιστό πελατολόγιο. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας προτιμήσετε για την άριστη διεκπεραίωση των εργασιών σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΒΑΛΑΣ - Σκεπές

Σκεπές - Άλιμος Αττική 174 55

Είμαι ο Κώστας Γαβαλάς και είμαι η λύση που ψάχνετε για την εγκατάσταση ή την επισκευή της σκεπής που ονειρεύεστε. Δραστηριοποιούμαι για χρόνια στον χώρο των κατασκευών και των οικοδομοτεχνικών εργασιών, στην περιοχή της Αθήνας, προσφέροντας βέλτιστα αποτελέσματα σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω. Χαρακτηρίζομαι από τη συνέπεια που δείχνω ως προς τα χρονοδιαγράμματα και από το σεβασμό για τον χώρο του πελάτη μου. Είμαστε στην διάθεσή σας για ολοκληρωμένες και οικονομικές λύσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

EXAL PRO - Σκεπές

Σκεπές - Άλιμος Αττική 174 55

Η εταιρεία μας εδώ και χρόνια με την επαγγελματική της εμπειρία στον τομέα των τεχνικών εργασιών δίνει λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση της σκεπής σας. Συνεργαζόμαστε μόνο με έμπειρους κι εξειδικευμένους συνεργάτες, προκειμένου να καλύψουμε με απόλυτο επαγγελματισμό κάθε ανάγκη της οικίας η του επαγγελματικού σας χώρου. Στα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν περιλαμβάνονται η υψηλή ποιότητα των υλικών μας, οι άριστες τεχνικές μας γνώσεις, αλλά κι η μεγάλη γκάμα τεχνοτροπιών που χρησιμοποιούμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ