13 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ψυκτικός Άλιμος

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρτε προσφορά από επαγγελματίες Ψυκτικούς


ΑΛΙΜΟΣ SERVICE - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Άλιμος Αττική 174 55

Η εταιρεία μας με μακροχρόνια πορεία στο χώρο και αποτελούμενη από εξειδικευμένο προσωπικό αναλαμβάνει να δώσει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου άμεσα και οικονομικά. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στο χώρο και μπορούμε να ανταποκριθούμε σε κάθε εργασία αποτελεσματικά. Ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις εξελίξεις και διαθέτουμε εξοπλισμό και υλικά εξαιρετικής ποιότητας και μεγάλης αντοχής στον χρόνο.Ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα ο σεβασμός στον πελάτη, συνδυασμένος πάντα με προσιτές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Άλιμος Αττική 174 55

Είμαι ο Γιώργος Κουτσίκος και καθημερινά δίνω λειτουργικές και εγγυημένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει να δώσω λειτουργικές και μακροχρόνιες λύσεις για το κλιματιστικό σας ανεξαρτήτως μοντέλου. Χρησιμοποιούμε εξοπλισμό και υλικά άριστης ποιότητας και σεβόμαστε τον χώρο και τον χρόνο του πελάτη!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Άλιμος Αττική 174 55

Εδώ και χρόνια προτείνω ολοκληρωμένες και εγγυημένες προτάσεις για το πρόβλημα που σας απασχολεί με την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Διαθέτω μεγάλη πείρα, τεχνογνωσία και εξοπλισμό που μπορεί αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα. Στόχος μου είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στην οργάνωση και τον σεβασμό του προσωπικού χώρου του πελάτη. Προσέχω ιδιαίτερα την λεπτομέρεια και την χρήση ανταλλακτικών που αντέχουν στον χρόνο, έτσι ώστε τα χρήματα του πελάτη να είναι επένδυση για τον ίδιο!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΡΑΠΑΚΗΣ SERVICE - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Άλιμος Αττική 174 55

Η εταιρεία μας με μακροχρόνια πορεία στον κλάδο της επιδιόρθωσης των ηλεκτρικών οικιακών σας συσκευών, αναλαμβάνει να ολοκληρώσει με επιτυχία την επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου, άμεσα και με επαγγελματισμό! Στόχος μας η ικανοποίηση των πελατών μας, στο μέγιστο δυνατό, μέσα από την παροχή επαγγελματικής υπηρεσίας σε προσιτές τιμές, που ξεπερνά τις προσδοκίες και της πιο απαιτητικής περίπτωσης!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Άλιμος Αττική 174 55

Εάν ψάχνεται εγγυημένες λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας, βρίσκομαι εδώ να σας την δώσω άμεσα και αποτελεσματικά.Αναλαμβάνω όλα τα μοντέλα κλιματιστικών και φροντίζω να ενημερώνομαι συνεχώς για τις εξελίξεις στον συγκεκριμένο τομέα. Στόχος μου είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στην καλύτερη δυνατή λειτουργικότητα των μοντέλων. Συνδυάζω άριστες τιμές με τέλειο εξοπλισμό!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΛΑΜΠΡΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Άλιμος Αττική 174 55

Εγώ και το έμπειρο συνεργείο μου αναλαμβάνουμε παντός είδους εργασίες που σχετίζονται με την επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας, στον επαγγελματικό ή προσωπικό σας χώρο. Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις, σεβόμενοι πάντα τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη και την ασφάλειά του,για αυτό χρησιμοποιούμε και τα πιο σύγχρονα μέσα.Οι τιμές μας είναι προσιτές, σχετικά με την ποιότητα εργασίας που προσφέρουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CLIMANAIR Α.Ε. - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Άλιμος Αττική 174 55

Η εταιρεία μας με πολυετή παρουσία στο χώρο,έχει αναλάβει πληθώρα έργων που σχετίζονται με επιδιόρθωση και εγκατάσταση κλιματιστικών συστημάτων, με πολύ μεγάλη επιτυχία. Ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα είναι η σημασία που προσδίδουμε στο βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα και στην εκπλήρωση των αναγκών του εκάστοτε πελάτη. Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία που επιθυμείτε να εκτελέσουμε στο χώρο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ALIMOS GAS TECH - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Άλιμος Αττική 174 55

Η έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα μας αναλαμβάνει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας με ιδιαίτερα αποτελεσματικό τρόπο. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο αντιμετωπίζουμε και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Αναλαμβάνουμε όλα τα μοντέλα ανεξαρτήτως εταιρείας και φροντίζουμε να εκπαιδευόμαστε συνεχώς στον τομέα μας. Στόχος μας είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με υλικά και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας! Επιλέξτε μας και δεν θα χάσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κούτσικος Γεώργιος - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Άλιμος Αττική 174 55

Προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση επαγγελματικού ψυγείου με ιδιαίτερα αποτελεσματικό τρόπο. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο αναλαμβάνω όλα τα μοντέλα και φέρνω εις πέρα κάθε εργασία. Στόχος μου είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με υλικά και εξοπλισμό εξαιρετικής ποιότητας που αντέχει στην φθορά του χρόνου και παρέχει λειτουργικότητα στα μοντέλα. Οι τιμές που προσφέρω είναι ανταγωνιστικές και οι υπηρεσίες που παρέχω υψηλής ποιότητας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ALIMOS GAS TECH - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Άλιμος Αττική 174 55

Η ομάδα μας αναλαμβάνει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση επαγγελματικού ψυγείου με ιδιαίτερα αποτελεσματικό τρόπο. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο αντιμετωπίζουμε και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Αναλαμβάνουμε όλα τα μοντέλα επαγγελματικών ψυγείων και φροντίζουμε να εκπαιδευόμαστε συνεχώς στον τομέα μας. Στόχος μας είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με υλικά και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας! Επιλέξτε μας και δεν θα χάσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Άλιμος Αττική 174 55

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου, με συνέπεια και οργάνωση. Διαθέτω μεγάλη πείρα, τεχνογνωσία και εξοπλισμό που μπορεί αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα. Στόχος μου είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στην οργάνωση και τον σεβασμό του προσωπικού χώρου του πελάτη. Προσέχω ιδιαίτερα την λεπτομέρεια και την χρήση ανταλλακτικών που αντέχουν στον χρόνο, έτσι ώστε τα χρήματα του πελάτη να είναι επένδυση για τον ίδιο!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Άλιμος Αττική 174 55

Δίνω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση επαγγελματικού ψυγείου άμεσα και αποτελεσματικά. Με πολλά χρόνια εμπειρίας στο χώρο μπορώ να δίνω λύσεις και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Αναλαμβάνω όλα τα μοντέλα επαγγελματικών ψυγείων και φροντίζω να ενημερώνομαι συνεχώς για τις εξελίξεις στον συγκεκριμένο τομέα. Στόχος μου είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στην καλύτερη δυνατή λειτουργικότητα των μοντέλων. Συνδυάζω άριστες τιμές με τέλειο εξοπλισμό!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ICE SEA - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Άλιμος Αττική 174 55

Αναλαμβάνουμε να επισκευάσουμε και να εγκαταστήσουμε κάθε είδος και τύπο κλιματιστικού, άμεσα και με επαγγελματισμό στο χώρο σας. Επίκεντρό μας είναι η ασφάλεια και η ικανοποίησή του πελάτη. Δίνουμε έμφαση στην κάθε λεπτομέρεια, χρησιμοποιούμε σύγχρονα εργαλεία και μεθόδους και αφήνουμε πάντα τον χώρο σας καθαρό.Οι τιμές μας είναι προσιτές και η υπηρεσία που παρέχουμε ολοκληρωμένη, αφήνοντας ευχαριστημένους πελάτες καθ όλη την διάρκεια της συνεργασίας μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ψυκτικός Άλιμος - 13 επαγγελματίες ψυκτικοί