3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Πέργκολα Άλιμος

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες στις πέργκολες


GOURNOPANOS ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ - Πέργκολες, κατασκευές

Πέργκολα - Άλιμος Αττική 174 55

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην κατασκευή, εμπορία, διάθεση και τοποθέτηση τεντών, συστημάτων πέργκολας και σκίασης προσφέροντας σύγχρονες και μοναδικές λύσεις σκίασης για κάθε χώρο. Βρισκόμαστε στο πλευρό του κάθε μας πελάτη στοχεύοντας να δώσουμε ένα μοναδικό αποτέλεσμα στη σκίαση της επαγγελματικής ή της ιδιωτικής του στέγης. Εξασφαλίστε ποιότητα, σύγχρονο design αλλά και την μοναδική αισθητική με τέντες, πέργκολες και συστήματα σκίασης πρωτοποριακού σχεδιασμού.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΒΑΛΑΣ - Πέργκολες, κατασκευές

Πέργκολα - Άλιμος Αττική 174 55

Ως έμπειρος τεχνίτης, με μακροχρόνια πορεία στον κλάδο, μπορώ να αναλάβω την ολοκλήρωση οποιουδήποτε έργου σχετίζεται με την κατασκευή και τοποθέτηση πέργκολας, για τους εξωτερικούς σας χώρους, άμεσα και με επαγγελματισμό. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και στόχος μας η παροχή υπηρεσιών άκρως ποιοτικών! Σεβόμαστε τον πελάτη και το χώρο του και ολοκληρώνουμε όλες τις εργασίες μας εντός χρονοδιαγράμματος.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντίνος Κιφοκέρης - Πέργκολες, κατασκευές

Πέργκολα - Άλιμος Αττική 174 55

Η εταιρεία μου δραστηριοποιείται στον κλάδο τοποθέτησης συστημάτων σκίασης για πολλά χρόνια και έχει αναπτύξει ένα πιστό και μεγάλο πελατολόγιο. Αναλαμβάνουμε και την τοποθέτηση συστημάτων πέργκολας, για τους εξωτερικούς σας χώρους, άμεσα και με επαγγελματικό αποτέλεσμα, αντάξιο των προσδοκιών του πιο απαιτητικού πελάτη. Λειτουργούμε πάντα εντός χρονοδιαγράμματος και οι τιμές μου είναι ανταγωνιστικές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Πέργκολες Άλιμος - 3 εξειδικευμένοι επαγγελματίες