14 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Μετακόμιση Άλιμος

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για την μετακόμισή σου


MASTER ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Άλιμος Αττική 174 55

Η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό και κατάλληλο εξοπλισμό να ανταποκριθεί στο αίτημά σας για άμεση και ασφαλή λύση στις διεθνείς μεταφορές σας. Έχουμε πολυετή εμπειρία στον χώρο και δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην ασφάλεια των μεταφορών που αναλαμβάνουμε. Συνδυάζουμε μεγάλη πείρα με ευγενικό και έμπειρο προσωπικό που εγγυώνται την ασφάλεια των αντικειμένων σας. Στοχεύουμε στην πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας και σε παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και όλα αυτά σε τιμές που σοκάρουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΡΙΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Άλιμος Αττική 174 55

Η εταιρεία μας παρέχει αποτελεσματικές λύσεις για την επαγγελματική μεταφορά των εμπορευμάτων σας, εντός νομού Αττικής. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον κλάδο και έμπειρο προσωπικό που θα βρεθεί κοντά σας και θα εκτελέσει με τον καλύτερο τρόπο κάθε εργασία. Φροντίζουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τα πράγματα σας κατά τη διαδικασία της μεταφοράς. Στόχος μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη και η παροχή ενός επαγγελματικού αποτελέσματος, άμεσα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MAKARIGAKIS GROUP - Μεταφορές

Μετακόμιση - Άλιμος Αττική 174 55

Η μεταφορική εταιρία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των μεταφορών- μετακομίσεων από το 1992 με μεγάλη επιτυχία, προσφέροντας τις υπηρεσίες της σε όλο το Λεκανοπέδιο Αττικής και σε όλη την Ελλάδα μέσω του στόλου φορτηγών δημόσιας χρήσεως διάφορων διαστάσεων. Με ειδικά ανυψωτικά μηχανήματα έως 30 μέτρα ( έως περίπου 10 ορόφους ) έτσι ώστε μπορούμε να εξυπηρετούμε τις ανάγκες κάθε πελάτη ακόμη και στα πιο δύσκολα προσβάσιμα σημεία της πρωτεύουσας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΒΑΞ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Άλιμος Αττική 174 55

Παρέχω λειτουργικές λύσεις για τις μεταφορές και τις μετακομίσεις που έχετε προγραμματίσει εντός νομού Αττικής και μπορώ να αναλάβω και την επαγγελματική μεταφορά των εμπορευμάτων σας, αν είστε επιχείρηση. Έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο των μεταφορών, είμαι σε θέση να πραγματοποιήσω μαζί με τους αξιόπιστους συνεργάτες μου ένα εύρος υπηρεσιών. Από μία απλή σύνδεση επίπλου μέχρι ανυψώσεις και μεταστεγάσεις εταιρειών, είμαστε οι άνθρωποι που θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα και αποτελεσματικά. Μας χαρακτηρίζει η ποιότητα της εργασίας μας, καθώς δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην σωστή μεταφορά των προσωπικών σας αντικειμένων.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Άλιμος Αττική 174 55

Δραστηριοποιούμαστε στις μετακομίσεις και τις μεταφορές εντός νομού Αττικής καθημερινά με λειτουργικές και εγγυημένες λύσεις. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των μεταφορών πολλά χρόνια και διαθέτουμε ιδιόκτητα φορτηγά προκειμένου να παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες παντός είδους μεταφορών σε ανταγωνιστικές τιμές, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ασφάλειας. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να συνεργαστούμε. Είμαστε σίγουροι ότι και εσείς θα είστε στους ικανοποιημένους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MAX TRANS - Μεταφορές

Μετακόμιση - Άλιμος Αττική 174 55

Είμαστε μια έμπειρη ομάδα συνεργατών που προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τις μεταφορές και τις μετακομίσεις των αντικειμένων σας εντός νομού Αττικής ενώ παράλληλα εγγυόμαστε ασφάλεια και ποιότητα στις υπηρεσίες μας. Η πολύχρονη εμπειρία μας, εξασφαλίζει απόλυτα τη μεταφορά των πραγμάτων σας, με ασφάλεια και υπευθυνότητα. Έχουμε άμεση εξυπηρέτηση και όλες τις μέρες τις εβδομάδας και φροντίζουμε οι υπηρεσίες μας να διακρίνονται πάντα για την αξιοπιστία και την ποιότητα τους. Είμαστε δίπλα στον κάθε πελάτη καθ 'όλη την διάρκεια της μεταφοράς των αντικειμένων του και τον ενημερώνουμε συνεχώς για την πορεία τους μέχρι την παραλαβή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΒΑΞ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Άλιμος Αττική 174 55

Παρέχω λειτουργικές λύσεις για τις μεταφορές και τις μετακομίσεις που έχετε προγραμματίσει εντός νομού Αττικής. Έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο των μεταφορών, είμαι σε θέση να πραγματοποιήσω μαζί με τους αξιόπιστους συνεργάτες μου ένα εύρος υπηρεσιών. Από μία απλή σύνδεση επίπλου μέχρι ανυψώσεις και μεταστεγάσεις εταιρειών, είμαστε οι άνθρωποι που θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα και αποτελεσματικά. Μας χαρακτηρίζει η ποιότητα της εργασίας μας, καθώς δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην σωστή μεταφορά των προσωπικών σας αντικειμένων.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΡΙΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Άλιμος Αττική 174 55

Η εταιρεία μας παρέχει αποτελεσματικές λύσεις για την επαγγελματική σας μεταφορά, εντός νομού Αττικής. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον κλάδο και έμπειρο προσωπικό που θα βρεθεί κοντά σας και θα εκτελέσει με τον καλύτερο τρόπο κάθε εργασία. Φροντίζουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τα πράγματα σας κατά τη διαδικασία της μεταφοράς.Στόχος μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη και η παροχή ενός επαγγελματικού αποτελέσματος,άμεσα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΑΜΠΑΝΙΩΤΗΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Άλιμος Αττική 174 55

Αναλαμβάνω διεθνείς μεταφορές άμεσα και καθημερινά. Διαθέτω έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό που καθημερινά ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών. Δραστηριοποιούμαι στον κλάδο επί σειρά ετών, γνωρίζοντας τις λεπτομέρειες που θα κάνουν χαρούμενους τους πελάτες μου. Κάποια από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις εργασίες μου είναι η εντιμότητα, η οργάνωση και ο σεβασμός που δείχνω προς τα αντικείμενα του κάθε πελάτη.Διατηρώ προσιτές τιμές και παρέχω επαγγελματικό αποτέλεσμα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Άλιμος Αττική 174 55

Δραστηριοποιούμαστε στις διεθνείς μεταφορές καθημερινά με λειτουργικές και εγγυημένες λύσεις. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των μεταφορών πολλά χρόνια και διαθέτουμε ιδιόκτητα φορτηγά προκειμένου να παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες παντός είδους μεταφορών σε ανταγωνιστικές τιμές, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ασφάλειας. Σκοπός μας είναι να μεταφέρουμε με ασφάλεια όλα τα αντικείμενα των πελατών μας και να αναπτύξουμε σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας μαζί τους. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να συνεργαστούμε. Είμαστε σίγουροι ότι και εσείς θα είστε στους ικανοποιημένους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MASTER ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Άλιμος Αττική 174 55

Η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό και κατάλληλο εξοπλισμό να ανταποκριθεί στο αίτημά σας για άμεση και ασφαλή λύση στις μεταφορές και τις μετακομίσεις σας εντός νομού Αττικής. Έχουμε πολυετή εμπειρία στον χώρο και δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην ασφάλεια των μεταφορών που αναλαμβάνουμε. Στοχεύουμε στην πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας και σε παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και όλα αυτά σε τιμές που σοκάρουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΑΜΠΑΝΙΩΤΗΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Άλιμος Αττική 174 55

Αναλαμβάνω μεταφορές και μετακομίσεις από και προς Αττική. Δραστηριοποιούμαι στον κλάδο επί σειρά ετών, γνωρίζοντας τις λεπτομέρειες που θα κάνουν χαρούμενους τους πελάτες μου. Κάποια από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις εργασίες μου είναι η εντιμότητα, η οργάνωση και ο σεβασμός που δείχνω προς τα αντικείμενα του κάθε πελάτη.Διατηρώ προσιτές τιμές και παρέχω επαγγελματικό αποτέλεσμα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MAK MOVERS ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Άλιμος Αττική 174 55

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τις μετακομίσεις και τις μεταφορές σας εντός νομού Αττικής. Η πολύχρονη εμπειρία μας, σας εξασφαλίζει απόλυτα τη μεταφορά των πραγμάτων σας, με ασφάλεια και υπευθυνότητα. Εξυπηρετούμε άμεσα, όλες τις μέρες τις εβδομάδας και φροντίζουμε οι υπηρεσίες μας να διακρίνονται πάντα για την αξιοπιστία και την ποιότητα τους. Χαρακτηριζόμαστε από τη συνέπεια και το σεβασμό για τα αντικείμενα του κάθε πελάτη, υποσχόμενοι πως θα φτάσουν ασφαλή στον προορισμό τους.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MAX TRANS - Μεταφορές

Μετακόμιση - Άλιμος Αττική 174 55

Είμαστε μια έμπειρη ομάδα συνεργατών που προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τις μεταφορές και τις μετακομίσεις των αντικειμένων σας και των εμπορευμάτων σας, ενώ παράλληλα εγγυόμαστε ασφάλεια και ποιότητα στις υπηρεσίες μας. Η πολύχρονη εμπειρία μας, εξασφαλίζει απόλυτα τη μεταφορά των πραγμάτων σας, με ασφάλεια και υπευθυνότητα. Έχουμε άμεση εξυπηρέτηση και όλες τις μέρες τις εβδομάδας και φροντίζουμε οι υπηρεσίες μας να διακρίνονται πάντα για την αξιοπιστία και την ποιότητα τους. Είμαστε δίπλα στον κάθε πελάτη καθ 'όλη την διάρκεια της μεταφοράς των αντικειμένων του και τον ενημερώνουμε συνεχώς για την πορεία τους μέχρι την παραλαβή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ