20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Μερεμέτια Άλιμος

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για μερεμέτια του {}


Ηλίας Κόκκινος - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Άλιμος Αττική 174 55

Με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας, η εταιρία μας, αναλαμβάνει παντός τύπου κατασκευές στον τομέα των κουφωμάτων αλουμινίου και στις μεταλλικές κατασκευές. Ενεργειακά Κουφώματα, Απλά, Σήτες, Παντζούρια και πολλά άλλα είναι κάποιες από τις εργασίες που αναλαμβάνουμε για τις οικιακές αλλά και τις επαγγελματικές σας ανάγκες! Μπορούμε να αναλάβουμε με επαγγελματισμό και εργασίες που σχετίζονται με τις γκαραζόπορτες και τα ρολλά ασφαλείας σας. Επιλέξτε μας για επαγγελματικά αποτελέσματα, που ξεπερνούν τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Technical Treasure - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Άλιμος Αττική 174 55

Η Technical Treasure έχει πολυετή πείρα στο χώρο των κατασκευών και μπορεί να αναλάβει και τις εργασίες που σχετίζονται με την γκαραζόπορτα και τα ρολλά ασφαλείας σας. Με την ποιότητα των εργασιών της, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της. Αναλαμβάνουμε την ολοκλήρωση πλήθους εργασιών, που σχετίζονται με την ανακαίνιση του χώρου σας, χρησιμοποιώντας μόνο ποιοτικά υλικά, για ένα αποτέλεσμα άκρως επαγγελματικό και αισθητικά όμορφο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Technical Treasure - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Άλιμος Αττική 174 55

Η Technical Treasure έχει πολυετή πείρα στο χώρο των ξυλουργικών εργασιών και με την ποιότητα των εργασιών της, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της. Αναλαμβάνουμε την ολοκλήρωση πλήθους εργασιών, που σχετίζονται με την ανακαίνιση του χώρου σας, άλλα και την ανακαίνιση του εσωτερικού χώρου της πολυκατοικίας σας, χρησιμοποιώντας μόνο ποιοτικά υλικά, για ένα αποτέλεσμα άκρως επαγγελματικό και αισθητικά όμορφο. Δημιουργήστε την επιχείρηση, που πάντα ονειρευόσασταν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σπύρος Κυριακόπουλος - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Άλιμος Αττική 174 55

Η εταιρεία μας έχει την δυνατότητα να διεκπεραιώσει μονώσεις ταρατσών, αφού διαθέτει δίκτυο επιστημονικών, εμπορικών και τεχνικών συνεργατών.Μέσα σε αυτά τα 15 χρόνια εργασίας και εμπειρίας, η εταιρεία έχει πραγματοποιήσει πάνω από 800 έργα, που είναι και η παρακαταθήκη μας για ένα εξίσου επιτυχημένο μέλλον.Η επιστημονική και τεχνική κατάρτιση του προσωπικού μας, μας βοηθάει να ξεχωρίζουμε στον δύσκολο και ανταγωνιστικό τομέα των ανακαινίσεων και κατασκευών.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σπύρος Κυριακόπουλος - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Άλιμος Αττική 174 55

Η εταιρεία μας έχει την δυνατότητα να δώσει εξατομικευμένες και ολοκληρωμένες λύσεις για την τοποθέτηση των μαρμάρων και των πλακιδίων του οικιακού και επαγγελματικού χώρου σας. Διαθέτει δίκτυο τεχνικών συνεργατών το οποίο το έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια που βρίσκεται στον χώρο. Έχει αναλάβει έναν μεγάλο αριθμό έργων που είναι και η παρακαταθήκη της για ένα εξίσου επιτυχημένο μέλλον. Διαθέτει όραμα για κάθε χώρο που αναλαμβάνει και πάντα με γνώμονα τις επιθυμίες του πελάτη, ολοκληρώνει τις εργασίες με επιτυχία.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Θεόδωρος Μαυροειδάκος - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Άλιμος Αττική 174 55

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στον ελαιοχρωματισμό παντός τύπου με πλαστικα χρωματα, ρεπουλινες, εποξειδικα χρωματα και τεχνοτροπίες. Με τριανταετή εμπειρία στο χώρο, παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις με στόχο την παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη σημασία στην οργάνωση και την συνέπεια. Δίνω ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, με χρήση υλικών υψηλής ποιότητας και αυστηρή συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα που μου έχει δοθεί!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΥΡΙΜΛΙΔΗΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Άλιμος Αττική 174 55

H εταιρεία μας παρέχει έμπειρους επαγγελματίες, που αναλαμβάνουν καθημερινά εργασίες που σχετίζονται και με τις τεχνικές και οικοδομικές εργασίες του χώρου σας, όπως είναι και το σοβάτισμα του, με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές και εγγυημένα αποτελέσματα. Συνδυάζουμε εμπειρία χρόνων με εξοπλισμό ασφαλή και πιστοποιημένο. Στόχος μας είναι η απαλλαγή σας από το πρόβλημα που σας απασχολεί για το κτίριό σας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΕΣΙΡΗΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Άλιμος Αττική 174 55

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις για την περίφραξη του χώρου σας άμεσα και υπεύθυνα. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον κλάδο και χρησιμοποιώ εξοπλισμό και υλικά εξαιρετικής ποιότητας. Το αποτέλεσμα που προσφέρω ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του πελάτη, αναδεικνύοντας τον χώρο του. Έτσι, διατηρώ την εκτίμηση των πελατών μου και έχω αποτελέσματα για τα οποία είμαι και ο ίδιος περήφανος!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νικόλαος Ανθής - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Άλιμος Αττική 174 55

Αναλαμβάνω παντός είδους ελαιοχρωματισμούς, αλλά και την τοποθέτηση χωρισμάτων γυψοσανίδας, για τον επαγγελματικό ή και προσωπικό σας χώρο. Κύριο μέλημα μας η λειτουργικότητα και το όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα της κατασκευής. Έχουμε προσαρμόσει τις τιμές μας στο πνεύμα της εποχής και είμαστε στη διάθεσή σας, όχι μόνο κατά την διεκπεραίωση της παραγγελίας σας. Στόχος μας είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στον προγραμματισμό. Ζητείστε δωρεάν μια προσφορά, για την άμεση εξυπηρέτηση σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Άλιμος Αττική 174 55

Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει την τοποθέτηση περσίδων και ρολοκουρτίνων για τα παράθυρα του χώρου σας. Αποτελείται από ομάδα εξειδικευμένων συνεργατών, πρόθυμων και έτοιμων να προτείνουν έξυπνες και πρωτότυπες ιδέες και λύσεις για το χώρο σας, με γνώμονα την υψηλή αισθητική και κορυφαία ποιότητα. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας, και να προτείνουμε για το χώρο σας, τις ιδανικές λύσεις, τόσο σε λειτουργικό όσο και σε αισθητικό επίπεδο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MK LIFT - Χ ΚΑΙ Κ Ν ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Π ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΟΕ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Άλιμος Αττική 174 55

Αναλαμβάνουμε με την έμπειρη ομάδα μας την επισκευή και τη συντήρηση του ανελκυστήρα του κτιρίου σας με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Η εταιρεία, έχοντας πολυετή παρουσία στον χώρο, είναι πλαισιωμένη από έμπειρα στελέχη με άρτια τεχνογνωσία και ειδίκευση. Λειτουργούμε με σεβασμό στις ανάγκες σας και την επένδυση σας, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

EXAL PRO - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Άλιμος Αττική 174 55

Η εταιρεία μας διαθέτει πολυετή εμπειρία και δίνει λύσεις στην τοποθέτηση της τέντας σας καθημερινά και με προσοχή στις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μου. Χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, προσφέροντας τους υψηλή ποιότητα εργασίας, άριστη τεχνογνωσία και προσιτές τιμές. Τα στοιχεία που μας ξεχωρίζουν είναι ο επαγγελματισμός, η συνέπεια και η προσοχή στην λεπτομέρεια. Είμαστε στην διάθεσή σας να ανταποκριθούμε άμεσα στο αίτημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΣΙΜΕΝΤΟΛΙΘΙΚΗ - ΠΟΥΛΗ ΑΦΟΙ ΟΕ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Άλιμος Αττική 174 55

Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο του καθαρισμού τζακιών για πολλά έτη, παρέχοντας πλήρες πακέτο τεχνικών εργασιών που περιέχει εκπόνηση μελέτης, εκτέλεσης και συντήρησης τζακιών και ενεργειακών τζακιών. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας για άμεσα και οικονομικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CLEAN GREEN - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Άλιμος Αττική 174 55

Η εταιρεία μας, προσφέρει αισθητικά όμορφες λύσεις για το βάψιμο του σπιτιού σας. Διαθέτουμε συνεργεία απαρτισμένα από έμπειρους, έμπιστους και υπεύθυνους τεχνικούς διάφορων ειδικοτήτων που αναλαμβάνουν να φέρουν εις πέρας παντός τύπου εργασίες που αφορούν το σπίτι, το κατάστημα ή την επιχείρηση σας. Έχουμε μάθει να εργαζόμαστε σε ειδικές συνθήκες και είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι για να αναλάβουμε απαιτητικές και δύσκολες εργασίες μέσα σε λίγες μόνο μέρες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ALIMOS GAS TECH - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Άλιμος Αττική 174 55

Δίνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στον καθαρισμό τζακιών άμεσα και οικονομικά. Βρισκόμαστε πολλά χρόνια στον κλάδο των τεχνικών εργασιών και μαζί με την εξειδίκευση, την εμπειρία αλλά και τη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού μας, εξασφαλίζουμε την επιτυχή ολοκλήρωση του κάθε έργου. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε εξατομικευμένες τεχνικές λύσεις και συμβουλές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις προσδοκίες κάθε πελάτη!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MODA BAGNO - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Άλιμος Αττική 174 55

Είμαστε ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να δώσουμε οριστικές λύσεις στην τοποθέτηση μαρμάρων και πλακιδίων με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας. Η ομάδα έμπειρων και άρτια καταρτισμένων τεχνιτών μας αναλαμβάνει μια γκάμα τεχνικών εργασιών και ανακαίνισης χώρων. Διαθέτουμε επαγγελματικότητα, προσφέρουμε κλειδωμένη τιμή, οικονομία, εγγύηση ποιότητας και άριστη εξυπηρέτηση για έργα που αφορούν πλακάκια. Βρισκόμαστε σε ετοιμότητα να αναλάβουμε την εργασία σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΘΗΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Άλιμος Αττική 174 55

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στον ελαιοχρωματισμό. Προσφέρω ασφάλεια στον πελάτη για την υλοποίηση της εργασίας σε όλα τα στάδια και εμπιστοσύνη λόγω της πολυετούς εμπειρίας πάνω στον τομέα του ελαιοχρωματισμού. Στόχος μου είναι η άψογη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στην άνεση και την αισθητική. Δίνω ιδιαίτερη προσοχή στο μοναδικό γούστο του κάθε πελάτη και φροντίζω την ποιότητα των εργασιών μου με τη χρήση υλικών εγγυημένης ποιότητας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ALIMOS GAS TECH - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Άλιμος Αττική 174 55

Η επιχείρησή μου με την πολυετή της εμπειρία δίνει οριστικές λύσεις στην ανακατασκευή του τζακιού σας. Διαθέτω εξειδικευμένους συνεργάτες, μαζί με τους οποίους θα αναλάβουμε να φέρουμε εις πέρας την εργασία σας. Χάρη στη χρήση των πιστοποιημένων υλικών και την υψηλή ποιότητα εργασιών, αναλαμβάνουμε να φέρουμε για εσάς το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Είμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ηλίας Φόρος - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Άλιμος Αττική 174 55

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωτικές λύσεις για την εγκατάσταση συστήματος σκίασης με περσίδες και ρολλοκουρτίνες. Έχουμε πολυετή εμπειρία και είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε μία μεγάλη ποικιλία επιλογών. Για τις εγκαταστάσεις μας, χρησιμοποιούμε μόνο τους καλύτερους μηχανισμούς της αγοράς για ευκολία στη χρήση και αντοχή στον χρόνο. Θα χαρούμε να αναλάβουμε και τη δική σας εργασία. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΣΟΥΛΑΚΟΥ ΑΦΟΙ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Άλιμος Αττική 174 55

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους υδραυλικούς που εδώ και χρόνια αντιμετωπίζουν και τις πιο δύσκολες εργασίες που σχετίζονται με την εγκατάσταση του φυσικού αερίου του χώρου σας. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με χαμηλές τιμές και απόλυτα λειτουργικά αποτελέσματα.Ανταποκρινόμαστε άμεσα και αποτελεσματικά σε οποιοδήποτε αίτημα εξαιτίας της πολυετούς μας εμπειρίας. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας δίνοντας στον πελάτη τη λύση που επιθυμεί να βρει για να είναι ο χώρος του ξανά λειτουργικός!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Μερεμέτια Άλιμος