3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Εταιρική Ταυτότητα - Logo Άλιμος

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για σχεδιασμό λογότυπου


ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ - Σχεδιασμός λογότυπου

Εταιρική Ταυτότητα - Logo - Άλιμος Αττική 174 55

Ονομάζομαι Καλλιόπη Καλογιάννη και η επιχείρησή μου παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για τον σχεδιασμό του logo της επιχείρησης σας καθώς και τη γενική διαμόρφωση της εταιρικής ταυτότητας. Απολαμβάνω την εργασία μας και μας αρέσει η ποιοτική, πρωτότυπη και φρέσκια δουλειά. Με χαρακτηρίζει η συνέπεια που δείχνω στους συμφωνημένους χρόνους παράδοσης του έργου. Θα είναι χαρά μου να επικοινωνήσω μαζί σας και να αναλάβω και τη δική σας εργασία.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

GRAPHIC DESIGN - Σχεδιασμός λογότυπου

Εταιρική Ταυτότητα - Logo - Άλιμος Αττική 174 55

Η επιχείρησή μου αναλαμβάνει την δημιουργία εταιρικής ταυτότητας καθώς και τον σχεδιασμό του logo της επιχείρησης σας. Έχουμε συνεργαστεί με διάφορους κλάδους πολυεθνικών εταιρειών και έχουμε αναπτύξει περισσότερα από 350 διαφορετικά projects, με αποτέλεσμα να γνωρίζουμε τις ανάγκες και τις ανησυχίες των πελατών μας. Κάθε επιχείρηση είναι διαφορετική και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται. Η δουλειά μας είναι να δημιουργούμε πρόσφορο έδαφος στο οποίο θα κινηθεί ο επιχειρηματίας, παρέχοντας του λύσεις και προβλέψεις για όποια προβλήματα μπορεί να προκύψουν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ - Σχεδιασμός λογότυπου

Εταιρική Ταυτότητα - Logo - Άλιμος Αττική 174 55

Το γραφείο μου εδώ και χρόνια παρέχει υπηρεσίες δημιουργίας εταιρικής ταυτότητας και σχεδιασμού logo. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της έντυπης & ηλεκτρονικής επικοινωνίας και παρέχουμε μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών για την επιχείρηση σας. Οι δουλειές μας χαρακτηρίζονται από την συνέπεια, την αξιοπιστία και την ποιότητα. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ