3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Καθαρισμός Χαλιών Άλιμος

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες & συνεργεία και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για καθαρισμό χαλιών


ΣΤΑΜΠΕΛΟΣ ΘΩΜΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ - Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών

Καθαρισμός Χαλιών - Άλιμος Αττική 174 55

Βρισκόμαστε εδώ και χρόνια στον χώρο του καθαρισμού και της φύλαξης χαλιών με εξοπλισμού και υλικά που εγγυώνται εξαιρετικά αποτελέσματα. Είμαστε στον κλάδο πρώτοι στην προτίμηση των πελατών μας και διαθέτουμε για εφόδια την αγάπη για το αντικείμενο της δουλειάς μας, την πολύχρονη εμπειρία και την υψηλή τεχνογνωσία μας. Φροντίζουμε πάντα να παρέχουμε αξιόπιστες και εγγυημένες υπηρεσίες. Εξυπηρετούμε άμεσα και με έμφαση στα ποιοτικά υλικά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

BIO CLEAN - Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών

Καθαρισμός Χαλιών - Άλιμος Αττική 174 55

Είμαστε η εγγυημένη λύση που αναζητάτε στον καθαρισμό και την φύλαξη χαλιών άμεσα και αποτελεσματικά. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υλικών και εξοπλισμό εγγυημένης ποιότητας. Χαρακτηριστικό μας είναι η πλήρη εξυπηρέτησή σας και η απόλυτη ικανοποίησή σας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να αναλάβουμε τα χαλιά σας με συνέπεια και επαγγελματισμό!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑΡΙΑ ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ - Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών

Καθαρισμός Χαλιών - Άλιμος Αττική 174 55

Αφήστε σε μας τον καθαρισμό και την φύλαξη των χαλιών σας με εγγυημένες λύσεις.Έχουμε την εκπαίδευση και την πείρα για να εκτελέσουμε τις υπηρεσίες σωστά από την πρώτη στιγμή που θα βρεθούμε στο χώρο σας. Συνδυάζουμε εμπειρία χρόνων με εξοπλισμό ασφαλή και πιστοποιημένο. Στόχος μας είναι η απαλλαγή σας από την δυσκολία της φύλαξης και συντήρησης των χαλιών σας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών Άλιμος