13 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Τηλεόρασης Άλιμος

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Τηλεόρασης


ΜΠΛΑΚ ΟΡΑΝΤΖ Α.Ε. - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Άλιμος Αττική 174 55

Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει την εγκατάσταση αλλά και την επισκευή της τηλεόρασης σας, οποιασδήποτε εταιρείας και μοντέλου, στον χώρο σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο πολλά χρόνια και διαθέτουμε συνεργεία που αποτελούνται από τεχνικούς με άρτια τεχνογνωσία. Δίνουμε έμφαση στην άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών μας. Θα είναι χαρά μας να αναλάβουμε και την εργασία σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πέτρος Μασάνοβιτς - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Άλιμος Αττική 174 55

Η εταιρεία μου αναλαμβάνει την επισκευή της οικιακής σας τηλεόρασης. Έχοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο των επιδιορθώσεων ηλεκτρικών συσκευών και διατηρώντας ομάδα έμπειρων, καταξιωμένων τεχνικών, βρισκόμαστε στη θέση να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Σεβόμαστε τη συσκευή σας και εργαζόμαστε προσεκτικά για την αποκατάσταση της σωστής λειτουργίας της.Επίκεντρό μας είναι ο πελάτης και στόχος μας η ικανοποίησή του, μέσα από την παροχή ανώτερης ποιοτικά εργασίας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντίνος Σπανός - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Άλιμος Αττική 174 55

Αναλαμβάνουμε να ολοκληρώσουμε με επιτυχία και επαγγελματισμό, όποια εργασία σχετίζεται με την επισκευή και εγκατάσταση της τηλεόρασης σας. Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε είναι υψηλής ποιότητας, προκειμένου η συσκευή σας να δουλεύει σαν καινούργια, χαρίζοντας σας όμορφες στιγμές. Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό, μπορώντας έτσι να εγγυηθούμε ένα άριστο αποτέλεσμα. Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία που επιθυμείτε να εκτελέσουμε στον χώρο σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ι CONTACT LTD - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Άλιμος Αττική 174 55

Η εταιρεία μας με μακροχρόνια πορεία στον κλάδο πώλησης και επισκευής, έχει την δυνατότητα να σας προσφέρει ολοκληρωμένες και επαγγελματικές λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση της τηλεόρασής σας άμεσα και αποτελεσματικά.Αναλαμβάνουμε να ολοκληρώσουμε με επιτυχία οποιαδήποτε επιδιόρθωση του στερεοφωνικού σας συστήματος με γνώμονα τις ανάγκες και το συμφέρον σας.Διαθέτουμε ποικιλία ανταλλακτικών,όλων των εταιριών. Ζητήστε δωρεάν προσφορά, για την εργασία που επιθυμείτε, να εκτελέσετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

BROADCOM ΗΜΙΑΓΩΓΟΙ ΕΛΛΑΣ ΑΕ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Άλιμος Αττική 174 55

Στην επιχείρηση μου, επισκευάζουμε την τηλεόραση σας στον χώρο σας. Είμαστε στον χώρο των επιδιορθώσεων τα τελευταία χρόνια, διατηρώντας ομάδα, απαρτιζόμενη από εξειδικευμένους συνεργάτες. Αντιμετωπίζουμε με απόλυτη υπευθυνότητα κάθε εργασία, έτσι ώστε να επαναφέρουμε την άψογη λειτουργία της συσκευής σας.Στόχος μας είναι η παροχή επαγγελματικής υπηρεσίας, που θα αφήνει ικανοποιημένους τους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MEGASAT (Τελωνιάτης Κωνσταντίνος Ν.) - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Άλιμος Αττική 174 55

Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση της τηλεόρασή σας στον ιδιωτικό ή επαγγελματικό σας χώρο. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον χώρο και ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις εξελίξεις του. Στόχος μας είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στον προγραμματισμό. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, με χρήση υλικών εγγυημένης ποιότητας και συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

GADGET LIFE - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Άλιμος Αττική 174 55

Η επιχείρησή μας προσφέρει υπηρεσίες επισκευής και εγατάσταση της τηλεόρασής σας άμεσα και οικονομικά. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον χώρο της επιδιόρθωσης ηλεκτρονικών ειδών και εγκαταστάσεων και δίνουμε αξιόπιστες λύσεις. Παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη με κύριο στόχο τη γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας και μετά την ολοκλήρωση της εργασίας για οτιδήποτε μας χρειαστείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Α. & ΣΙΑ Ε.Ε. - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Άλιμος Αττική 174 55

Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα ώρα και στιγμή να δώσουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση της τηλεόρασής σας.Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε είναι υψηλής ποιότητας, προκειμένου το στερεοφωνικό σας να δουλεύει σαν καινούργιο, χαρίζοντας σας όμορφες στιγμές. Έχουμε συνεργαστεί, ως επίσημοι εγκαταστάτες για μεγάλες εταιρείες, μπορώντας έτσι να εγγυηθούμε ένα άριστο αποτέλεσμα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΟΥΙΖΟΣ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Άλιμος Αττική 174 55

Στην επιχείρηση μου, επισκευάζουμε και εγκαθιστούμε την τηλεόρασής σας. Βρισκόμαστε στον χώρο των επιδιορθώσεων για πολλά χρόνια, διατηρώντας ομάδα, απαρτιζόμενη από εξειδικευμένους συνεργάτες. Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε είναι υψηλής ποιότητας, προκειμένου η τηλεόρασή σας να δουλεύει σαν καινούργια χαρίζοντας σας όμορφες στιγμές. Οι προσιτές μας τιμές και η ποικιλία σε διαθέσιμα ανταλλακτικά, μας καθιστούν την κατάλληλη λύση σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

AVSYSTEMS ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Άλιμος Αττική 174 55

Είμαστε η λύση που αναζητάτε στην επισκευή και την εγκατάσταση της τηλεόρα΄σης σας άμεσα και με επαγγελματισμό.Οι τεχνικοί μας μπορούν να επισκευάσουν την τηλεόρασή σας προσφέροντάς της ανώτερη ποιότητα ήχου και εικόνας.Έχω πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στην επισκευή συσκευών με στόχο μου πάντα, την ικανοποίηση του πελάτη, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με γρήγορη και στοχευμένη ολοκλήρωση των συστημάτων σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννης Χατζηελευθερίου - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Άλιμος Αττική 174 55

Η εταιρεία μας με πολυετή εμπειρία στον κλάδο, αναλαμβάνει την επιτυχημένη επιδιόρθωση της τηλεόρασής σας, ανεξαρτήτως τύπου, τεχνολογίας και κατασκευαστικής εταιρείας. Τα αποτελέσματα εργασίας μας είναι μόνιμα και άκρως επαγγελματικά. Χαρακτηριζόμαστε από προσοχή στην λεπτομέρεια και τήρηση των προσυμφωνηθέντων με τον πελάτη και όλα αυτά σε προσιτές τιμές! Επιλέξτε μας για σίγουρη και άμεση λύση στο πρόβλημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SUPERSOUND - ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Άλιμος Αττική 174 55

Η εταιρεία μας στέκεται δίπλα στον πελάτη παρέχοντάς του ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση της τηλεόραση σας. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στις απαιτήσεις του πελάτη και στόχος μας είναι η βέλτιστη εξυπηρέτηση του. Έπειτα από κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε, παρέχουμε εγγύηση ποιότητας στους πελάτες μας. Είμαστε στη διάθεση σας όποτε το χρειαστείτε, ακόμα και Σαββατοκύριακα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MOBILE ART ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Άλιμος Αττική 174 55

Η επιχείρησή μας προσφέρει υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης τηλεοράσεων. Κατέχουμε πολυετή εμπειρία στον χώρο της επιδιόρθωσης ηλεκτρονικών ειδών και εγκαταστάσεων και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε αξιόπιστες λύσεις. Παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη με κύριο στόχο τη γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας. Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν οικιακές αλλά και επαγγελματικές ανάγκες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Εγκατάσταση και Επισκευή Τηλεόρασης Άλιμος