3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Διατροφολόγοι Άλιμος

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επαγγελματίες Διαιτολόγοι και Διατροφολόγοι


Μανώλης Μανωλαράκης - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Άλιμος Αττική 174 55

Είμαι η λύση στην αναζήτησή σας για έμπειρο διαιτολόγο που θα αναλάβει την διατροφή σας μέσα από ένα πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας άμεσα και με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Συνδυάζω πολυετή εμπειρία με ακαδημαϊκές γνώσεις και εγγυώμαι ότι μαζί μου θα αλλάξει η καθημερινότητά σας. Στόχος μου είναι τα αποτελέσματα να ανταποκρίνονται στις επιθυμίες των πελατών μου και να είναι φυσικά και υγιή. Είμαι στην διάθεσή σας για ένα πλήρες πρόγραμμα διατροφής με γνώμονα τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Άρτεμις Πινακουλάκη - Λεούση - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Άλιμος Αττική 174 55

Είμαι διατροφολόγος και αναλαμβάνω και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις διατροφικών διαταραχών με γνώμονα και σεβασμό στις ανάγκες του πελάτη. Διαμορφώνω ένα πρόγραμμα με βάση τις ιατρικές ανάγκες του και φροντίζω την εξασφάλιση αποτελεσμάτων που να ανταποκρίνονται στις επιθυμίες των πελατών. Είμαι ανά πάσα στιγμή στην διάθεσή σας να συζητήσουμε για την διατροφή σας και να αλλάξουμε τον τρόπο ζωής σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αλεξάνδρα Γεωργίου - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Άλιμος Αττική 174 55

Είμαι η Αλεξάνδρα Γεωργίου και είμαι Διατροφολόγος. Στο χώρο του γραφείου μου παρέχονται επιστημονικά υποστηριζόμενα εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής για:Απώλεια-διατήρηση-προσθήκη βάρους, Παιδική και εφηβική παχυσαρκία. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσω με εξατομικευμένα και ολοκληρωμένα προγράμματα διατροφής. Εγγυώμαι ότι οι πελάτες μου δεν θα νιώσουν ποτέ την αίσθηση της στέρησης και εγώ θα στέκομαι δίπλα τους σε οτιδήποτε χρειαστούν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Διαιτολόγος Άλιμος - 3 +1 επαγγελματίες διατροφολόγοι