3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Σπιτιού Άλιμος

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες στην Ανακαίνιση


Γιώργος Τσάμης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Άλιμος Αττική 174 55

Είμαι ο Γιώργος Τσάμης και με απόλυτη υπευθυνότητα αναλαμβάνω κάθε είδους εργασία ανακαίνισης για την οικία η την επιχείρηση σας. Διαθέτω πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας και κατά τη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων, έχω φέρει άριστα αποτελέσματα σε κάθε έργο που έχω αναλάβει. Τα επαγγελματικά μου στοιχεία όπως η προσοχή στη λεπτομέρεια, οι άριστες τεχνικές μου γνώσεις αλλά και το μεράκι για τη δουλειά μου, είναι κάποια από τα στοιχεία που με έχουν διατηρήσει ψηλά στις προτιμήσεις των πελατών μου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Technical Treasure - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Άλιμος Αττική 174 55

Η Technical Treasure έχει πολυετή πείρα στο χώρο των ανακαινίσεων και με την ποιότητα των εργασιών της, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της. Αναλαμβάνουμε την ολοκλήρωση πλήθους εργασιών, που σχετίζονται με την ανακαίνιση του χώρου σας, χρησιμοποιώντας μόνο ποιοτικά υλικά, για ένα αποτέλεσμα άκρως επαγγελματικό και αισθητικά όμορφο. Δημιουργήστε το σπίτι, που πάντα ονειρευόσασταν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σπύρος Κυριακόπουλος - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Άλιμος Αττική 174 55

Η εταιρεία μας έχει την δυνατότητα να δώσει εξατομικευμένες και ολοκληρωμένες λύσεις για την ανακαίνιση του χώρου σας. Διαθέτει δίκτυο τεχνικών συνεργατών το οποίο το έχει δημιουργήσει τα τελευταία 15 χρόνια που βρίσκεται στον χώρο. Έχει αναλάβει έναν μεγάλο αριθμό έργων που είναι και η παρακαταθήκη της για ένα εξίσου επιτυχημένο μέλλον. Διαθέτει όραμα για κάθε χώρο που αναλαμβάνει και πάντα με γνώμονα τις επιθυμίες του πελάτη, ολοκληρώνει τις εργασίες με επιτυχία.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση σπιτιού Άλιμος - 3 ειδικοί στις ανακαινίσεις