4 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Μπάνιου Άλιμος

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία και διάλεξε την καλύτερη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επαγγελματίες στην Ανακαίνιση Μπάνιου


Γιώργος Τσάμης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Άλιμος Αττική 174 55

Με απόλυτη υπευθυνότητα αναλαμβάνω κάθε είδους εργασίας ανακαίνισης μερικής ή και ολικής του μπάνιου σας, για την οικία η την επιχείρηση σας. Διαθέτω πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας και κατά τη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων, έχω φέρει άριστα αποτελέσματα σε κάθε έργο που έχω αναλάβει. Τα επαγγελματικά μου στοιχεία όπως η προσοχή στη λεπτομέρεια, οι άριστες τεχνικές μου γνώσεις αλλά και το μεράκι για τη δουλειά μου, είναι κάποια από τα στοιχεία που με έχουν διατηρήσει ψηλά στις προτιμήσεις των πελατών μου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Technical Treasure - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Άλιμος Αττική 174 55

Η Technical Treasure, προσφέρει την πείρα, την γνώση, τις ιδέες και τον επαγγελματισμό της, στις υπηρεσίες ολικής ανακαίνισης μπάνιου. Έχει πολυετή πείρα στο χώρο των ανακαινίσεων και με την ποιότητα των εργασιών της, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της. Αναλαμβάνει την ολοκλήρωση πλήθους εργασιών, που σχετίζονται με την ανακαίνιση του μπάνιου σας, χρησιμοποιώντας μόνο ποιοτικά υλικά, για ένα αποτέλεσμα άκρως επαγγελματικό και αισθητικά όμορφο. Δημιουργήστε το μπάνιο, που πάντα ονειρευόσασταν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σπύρος Κυριακόπουλος - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Άλιμος Αττική 174 55

Η εταιρεία μας έχει την δυνατότητα να δώσει εξατομικευμένες και ολοκληρωμένες λύσεις για την ανακαίνιση του μπάνιου σας. Διαθέτει δίκτυο τεχνικών συνεργατών το οποίο το έχει δημιουργήσει τα τελευταία 15 χρόνια που βρίσκεται στον χώρο. Έχει αναλάβει έναν μεγάλο αριθμό έργων που είναι και η παρακαταθήκη της για ένα εξίσου επιτυχημένο μέλλον. Διαθέτει όραμα για κάθε χώρο που αναλαμβάνει και πάντα με γνώμονα τις επιθυμίες του πελάτη, ολοκληρώνει τις εργασίες με επιτυχία. Οι εργασίες μας διακρίνονται για το επαγγελματικό αποτέλεσμά τους, αφού διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό, έμπειρο προσωπικό και ποιοτικά υλικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μάρκος Χαρικιόπουλος - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Άλιμος Αττική 174 55

Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην ανακαίνιση μπάνιου οικιακών και επαγγελματικών χώρων. Με την πολυετή πείρα μας στο χώρο των ανακαινίσεων και με την ποιότητα των εργασιών μας, οι πελάτες μας εμπιστεύονται και μας προτιμούν. Δίνουμε μεγάλη προσοχή στο προσωπικό στυλ του κάθε πελάτη και κάνουμε το δικό του όραμα δικό μας. Συνδυάζουμε υψηλής ποιότητας υλικά με χαμηλές τιμές! Όραμά μας είναι να απολαμβάνουν όλοι το χώρο που επιθυμούν. Επιλέξτε μας για εξατομικευμένη λύση στο πρόβλημά σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση μπάνιου Άλιμος - 4 επαγγελματίες για ανακαινίσεις