15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Πλακάκια Αιγάλεω

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και συνεργεία, διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για τοποθέτηση πλακιδίων


Σταμάτης Κορτσιδάκης - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η κατασκευαστική εταιρεία μας αναλαμβάνει εργασίες τοποθέτησης πλακιδίων για τον προσωπικό ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Η οργάνωση κατασκευαστικών έργων απαιτεί εμπειρία. Με το άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό μας, μελετάμε προσεκτικά το χώρο και προγραμματίζουμε τους χρόνους και το κόστος των υλικών από πριν, ώστε να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα χωρίς να υπάρχει άσκοπη και απρόβλεπτη αύξηση του κόστους για τον πελάτη. Το επιστημονικό προσωπικό μας καθώς και οι πιστοποιημένοι τεχνίτες μας, εργάζονται με προσήλωση στην ποιότητα και βάσει αυστηρών χρονοδιαγραμμάτων. Ο στόχος μας είναι πάντα ο ίδιος. Απόλυτα ικανοποιημένοι πελάτες που δικαιώνονται για την επιλογή τους.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Bασίλης Caka - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις για τοποθετήσεις πλακιδίων στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Εξειδικευόμαστε για πάνω από 15 χρόνια σε εργασίες ανακαινίσεων και συνεργαζόμαστε με καταξιωμένους τεχνικούς, ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Ολοκληρώνουμε το έργο στη συμφωνημένη χρονική ημερομηνία και τον παραδίδουμε σε εσάς απόλυτα προσεγμένο, καθαρό και όπως τον είχατε φανταστεί! Χρησιμοποιούμε αξιόπιστα υλικά και είμαστε σε θέση να ανταπεξέλθουμε με επιτυχία σε κάθε έργο λόγω της εμπειρίας και της αγάπης για τη δουλειά μας.Οι πελάτες μας, μας εμπιστεύονται για την προσεγμένη, επαγγελματική, εγγυημένη και οικονομική εργασία!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

INTERCAZA - ΔΕΡΜΑΤΗ ΜΑΡΘΑ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΣ ΕΠΕ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την τοποθέτηση πλακιδίων στους αγαπημένους σας χώρους. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των τεχνικών εργασιών και ανακατασκευών και είμαστε σε θέση να φέρουμε εις πέρας εργασίες μικρής και μεγάλης κλίμακας. Διαθέτουμε έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών που θα προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις δίνοντας βάση στην ποιότητα των υλικών αλλά και τη σωστή υλοποίηση του έργου. Διαθέτουμε επαγγελματικότητα, προσφέρουμε κλειδωμένη τιμή, οικονομία, εγγύηση ποιότητας και άριστη εξυπηρέτηση για έργα που αφορούν πλακάκια. Η πολύχρονη εμπειρία μας και το πλούσιο πελατολόγιο μας όλα αυτά τα χρόνια εγγυώνται το ύψιστο αποτέλεσμα της εργασίας σας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να διαμορφώσουμε μια προσφορά προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΙΚΗΣ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Αιγάλεω Αττική 122 42

Αναλαμβάνω την τοποθέτηση πλακιδίων και ανακατασκευής δαπέδου για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Διαθέτω μεγάλη εμπειρία στον χώρο των κατασκευών και συνεργάζομαι με εξίσου έμπειρο συνεργείο, άρτια εξοπλισμένο και έτοιμο να δώσει λύσεις στις ανάγκες σας. Έχω δουλέψει για μεγάλους πελάτες και δίνω πολύ προσοχή στην τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων. Διακρίνομαι για την ποιότητα εργασίας καθώς και για την υποστήριξη που παρέχω στους πελάτες μου ακόμα και μετά το πέρας των εργασιών. Με λίγα λόγια, για ολοκληρωμένες υπηρεσίες ανακαινίσεων, βασιστείτε πάνω μου! Επιλέξτε με για την εργασία τοποθέτησης μαρμάρων και πλακιδίων στον χώρο σας και βγείτε κερδισμένοι!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΚΙΩΤΗΣ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η έμπειρη και άρτια εκπαιδευμένη ομάδα τεχνικών μας αναλαμβάνει την τοποθέτηση πλακιδίων και μαρμάρων στους χώρους, που επιθυμείτε. Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1978 και αποτελεί μια από τις κορυφαίες Ελληνικές εταιρείες του κλάδου της. Η εταιρεία είναι δομημένη γύρω από τη λέξη ποιότητα, στοχεύοντας σε υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης, καινοτομίας και στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πριν αλλά και μετά την πώληση. Η εταιρεία επαυξάνει ακόμη περισσότερο το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα μέσα από την δημιουργία και διατήρηση ισχυρών συνεργασιών με κορυφαίους προμηθευτικούς οίκους του εξωτερικού αλλά και του εσωτερικού. Παράλληλα προσφέρει υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, υψηλό after sales support, δωρεάν 24ώρη παράδοση και υπηρεσίες τοποθέτησης ανώτερης ποιότητας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

COOL PAVE - ΚΙΟΥΛΑΝΗΣ IΩΑΝΝΗΣ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η εταιρεία μας μπορεί να προσφέρει ολοκληρωμένες, λειτουργικές και επαγγελματικές υπηρεσίες, που σχετίζονται με την τοποθέτηση πλακιδίων, στον χώρο σας. Η πολύχρονη πείρα μας στον χώρο του αλουμινίου σε συνδυασμό με τον σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό είναι η εγγύηση για την ποιότητα, την αισθητική, την λειτουργικότητα και την αντοχή των κατασκευών μας. Στο επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας βρίσκεται η ικανοποίησή των πελατών μας και κύριο μέλημά μας είναι η παροχή υπηρεσιών, που είναι αντάξιες των προσδοκιών σας. Οι διαρκώς αναβαθμισμένες υπηρεσίες μας, η κατανόηση των αναγκών σας και η άψογη εξυπηρέτηση θα είναι πάντα στόχος μας για δημιουργικές συνεργασίες και σχέσεις εμπιστοσύνης!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ & ΣΙΑ ΟΕ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Αιγάλεω Αττική 122 42

Προσφέρω ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές υπηρεσίες τοποθέτησης μαρμάρων και πλακιδίων, καλύπτοντας τις οικιακές και εταιρικές σας ανάγκες, στο έπακρον. Έχω πολλά χρόνια εμπειρίας και αναλαμβάνω μαζί με τους πολύ έμπειρους συνεργάτες μου πληθώρα εργασιών με σκοπό την πλήρη κάλυψη των αναγκών σας. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι η άριστη ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε, οι άψογες τεχνικές μας γνώσεις αλλά και το μεράκι για την ολοκλήρωση μιας τεχνικά και αισθητικά άρτιας εργασίας. Οι μέχρι τώρα πελάτες μας, έχουν μείνει πολύ ευχαριστημένοι με την εργασία που προσφέρουμε, γιαυτό και με τους περισσότερους έχουμε μακροχρόνια σχέση συνεργασίας αλλά και εμπιστοσύνης.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Αιγάλεω Αττική 122 42

Το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό μου προσωπικό μπορεί να διεκπεραιώσει οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με την τοποθέτηση πλακιδίων, στους χώρους σας, καλύπτοντας τις οικιακές σας και εταιρικές σας ανάγκες. Η εταιρεία μας έχει ως συνώνυμο της, την λειτουργικότητα και την καλαισθησία, αλλά πάνω από όλα την εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία. Λειτουργούμε με σεβασμό στις ανάγκες του πελάτη και στην επένδυσή του, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές!Απόδειξη όλων των παραπάνω το πιστό και άκρως ικανοποιημένο από τις υπηρεσίες μας πελατολόγιο, που μας εμπιστεύεται κάθε σχετική εργασία. Επιλέξτε μας για υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚ ΔΑΒΡΑΔΟΣ ΜΕΠΕ - ZEUS HOME - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η εταιρεία μας η οποία εμπορεύεται Είδη Υγιεινής, μπορεί να ασχοληθεί με απόλυτο επαγγελματισμό και σίγουρη επιτυχία και με την υπηρεσία τοποθέτησης πλακιδίων, στον οικιακό ή και επαγγελματικό σας χώρο. Ιδρύθηκε το 1968 και λειτουργεί μέχρι και σήμερα διατηρώντας πάντα τον οικογενειακό της χαρακτήρα, το κύρος και την αξιοπιστία της. Η εταιρεία μας ειδικεύεται στο χώρο των ειδών υγιεινής και πλακιδίων, με βάση την ποιότητα και την ποικιλία σχεδίων, ιδανικών να καλύψουν κάθε ανάγκη σύγχρονης κατοικίας. Χρησιμοποιούμε αξιόπιστα υλικά και είμαστε σε θέση να ανταπεξέλθουμε με επιτυχία σε κάθε έργο λόγω της εμπειρίας και της αγάπης για τη δουλειά μας. Οι πελάτες μας, μας εμπιστεύονται για την προσεγμένη, επαγγελματική, εγγυημένη και οικονομική εργασία.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CASA BANCO ΑΒΕΕ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Αιγάλεω Αττική 122 42

Αναλαμβάνουμε εργασίες ανακαίνισης δαπέδων και τοποθέτησης πλακιδίων και μαρμάρων. Διαθέτουμε πολύχρονη εμπειρία στον χώρο της ανακατασκευής και διαμόρφωσης πατώματος-δαπέδου και είμαστε σε θέση να φέρουμε, για εσάς, εις πέρας εργασίες υψηλής ποιότητας. Έχουμε εργαστεί για ξενοδοχειακές μονάδες, εξοχικές βίλες αλλά και για διαμερίσματα. Με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της ανακατασκευής διαμόρφωσης πατώματος- δαπέδου, είμαστε σε θέση να φέρουμε για εσάς εις πέρας εργασίες υψηλής ποιότητας, τόσο από άποψη υλικών όσο και από άποψη εργασίας. Επίκεντρό μας είναι ο πελάτης και πρωταρχικός μας στόχος η απόλυτη ικανοποίησή του, μέσα από την παροχή υπηρεσιών, που ξεπερνούν τις προσδοκίες και της πιο απαιτητικής περίπτωσης.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΑΛΒΑΤΖΙΔΟΠΟΥΛΟΣ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ολοκληρωμένη και επαγγελματική εργασία τοποθέτησης πλακιδίων, στους χώρους της οικίας σας ή της εταιρείας σας. Χρησιμοποιούμε αξιόπιστα υλικά και είμαστε σε θέση να ανταπεξέλθουμε με επιτυχία σε κάθε έργο λόγω της εμπειρίας και της αγάπης για τη δουλειά μας. Οι πελάτες μας, μας εμπιστεύονται για την προσεγμένη, επαγγελματική, εγγυημένη και οικονομική εργασία. Η εξειδίκευση, η εμπειρία και η συνεχής εκπαίδευση των συνεργατών που πλαισιώνουν την ομάδα μας, εξασφαλίζουν την επιτυχή ολοκλήρωση του κάθε έργου. Σκοπός μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας με τιμές και υπηρεσίες που εντυπωσιάζουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΑΨΟΜΑΝΙΚΗΣ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Αιγάλεω Αττική 122 42

Αναλαμβάνουμε την επαγγελματική και αποτελεσματική ολοκλήρωση της τοποθέτησης πλακιδίων και μαρμάρων, με στόχο την απόλυτη κάλυψη των οικιακών, αλλά και εταιρικών σας αναγκών. Η ομάδα έμπειρων και άρτια καταρτισμένων τεχνιτών μας αναλαμβάνει μια γκάμα τεχνικών εργασιών και ανακαίνισης χώρων. Θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας και να υλοποιήσουμε με επαγγελματισμό, όποια σχετική εργασία, μας αναθέσετε. Ολοκληρώνουμε τις εργασίες σας, σεβόμενοι πάντα τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη, αλλά και την διαφορετικότητα της κάθε περίπτωσης. Προσφέρουμε ποιοτικές, λειτουργικές και όμορφες αισθητικές λύσεις, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΑΒΟΥΡΟΓΛΟΥ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Αιγάλεω Αττική 122 42

Αναλαμβάνουμε με απόλυτη υπευθυνότητα για εσάς, από την πιο απλή έως την πιο σύνθετη εργασία, που σχετίζεται με τα πλακίδια που θέλετε να τοποθετήσετε στον επαγγελματικό ή και προσωπικό σας χώρο. Διαθέτουμε έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό που μπορεί να τακτοποιήσει άμεσα το πρόβλημά σας δίνοντας ολοκληρωμένες λύσεις και σε πολύ καλές τιμές. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι ποιοτικά και ανθεκτικά, οι μέθοδοι τοποθέτησης σύγχρονοι και πάντα σεβόμαστε τις προτιμήσεις και ανάγκες των πελατών μας και λειτουργούμε αναλόγως. Είμαστε οι κατάλληλοι επαγγελματίες για την επίλυση του προβλήματος, που σας απασχολεί. Προτιμήστε μας και δεν θα χάσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΖΑΙΜΗ ΑΦΟΙ Ι ΑΕΒΕ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Αιγάλεω Αττική 122 42

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις, που σχετίζονται με την εργασία τοποθέτησης πλακιδίων, στον προσωπικό ή και επαγγελματικό σας χώρο. Ανταποκρινόμαστε άμεσα και εξυπηρετούμε με συνέπεια και υπευθυνότητα, στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία σε μελέτες και κατασκευές και η ομάδα μας απαρτίζεται από καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό, που θα δώσει λειτουργικές λύσεις, με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα. Ο στόχος μας είναι πάντα ο ίδιος. Απόλυτα ικανοποιημένοι πελάτες που δικαιώνονται για την επιλογή τους. Επιλέξτε μας και σεις για παρεχόμενες υπηρεσίες, αντάξιες των προσδοκιών σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΟΝΙΔΑΚΗΣ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Αιγάλεω Αττική 122 42

Είμαι έμπειρος και καταρτισμένος επαγγελματίας και εξειδικεύομαι στην τοποθέτηση πλακιδίων και μαρμάρων, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα των προσωπικών και επαγγελματικών σας αναγκών. Διακρίνομαι από αξιοπιστία, ευγένεια και σεβασμό στο πρόσωπο και στον χώρο του πελάτη. Αναλαμβάνω όποια εργασία, μου ανατεθεί με ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια, ενώ παράλληλα παρέχω εξατομικευμένες λύσεις και προτάσεις, αφού η κάθε περίπτωση για εμένα, είναι μοναδική. Επιλέξτε με και δημιουργήστε έναν χώρο, λειτουργικό και αισθητικά όμορφο,όπως τον ονειρεύεστε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Πλακάκια Αιγάλεω - 15 επαγγελματίες πλακιδίων