3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Σκεπές Αιγάλεω

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


Σταμάτης Κορτσιδάκης - Σκεπές

Σκεπές - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η Κορτσιδάκης Κατασκευαστική προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την κατασκευή και την εγκατάσταση σκεπής στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Έχουμε μακρόχρονη εμπειρία σε μελέτες και κατασκευές καθώς και άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό, έτοιμο να εξυπηρετήσει κάθε σας ανάγκη. Ο στόχος μας είναι πάντα ο ίδιος· απόλυτα ικανοποιημένοι πελάτες που δικαιώνονται για την επιλογή τους.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Kωνσταντίνος Αθανασάκος - Σκεπές

Σκεπές - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η εταιρεία, ΞΥΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, αναλαμβάνει την δημιουργία και την εγκατάσταση σκεπής στον χώρο που επιθυμείτε. Διαθέτουμε πείρα 10 ετών, υψηλή τεχνογνωσία και μεράκι για τη δουλειά μας. Ανταποκρινόμαστε με συνέπεια και σεβασμό στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του κάθε πελάτη μας και χαιρόμαστε όταν του παραδίδουμε ένα αποτέλεσμα, όπως το είχε ονειρευθεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

KRETALUMIN ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Σκεπές

Σκεπές - Αιγάλεω Αττική 122 42

Κατασκευάζουμε και εγκαθιστούμε σκεπές, για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο, γρήγορα, εύκολα και άμεσα. Η πολύχρονη πείρα μας σε συνδυασμό με τον σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό είναι η εγγύηση για την ποιότητα, την αισθητική, την λειτουργικότητα και την αντοχή των κατασκευών μας. Στόχος μας η ικανοποίηση των πελατών από τα αποτελέσματα των έργων μας. Δουλεύουμε με συνέπεια και υπευθυνότητα απέναντι σας και θα χαρούμε να αναλάβουμε και τη δική σας εργασία.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ