20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ψυκτικός Αιγάλεω

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρτε προσφορά από επαγγελματίες Ψυκτικούς


Δημήτρης Τσίρμπας - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Αιγάλεω Αττική 122 42

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε επισκευές και εγκαταστάσεις κλιματιστικών. Οι συνεργάτες μου και εγώ, εστιάζουμε στην ποιότητα και την άμεση εξυπηρέτηση ενώ ταυτόχρονα δίνουμε λύση στα προβλήματα σας, έχοντας στη διάθεση μας τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό. Για ασφαλή και έγκυρη ηλεκτρολογική εγκατάσταση ή επισκευή, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Σκοπός μας είναι να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και ποιοτικά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χαράλαμπος Πιτιακούδης - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Αιγάλεω Αττική 122 42

Παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού στο σπίτι ή στον επαγγελματικό σας χώρο. Κατέχω πολυετή εμπειρία στον χώρο της ψύξης και των επισκευών με αποτέλεσμα να δέχομαι όλα τα μοντέλα της αγοράς αλλά και να εξυπηρετώ γρήγορα και αποτελεσματικά. Μη διστάσετε να ζητήσετε προσφορά. Θα χαρώ πολύ να επικοινωνήσω μαζί σας και να αναλάβω την εργασία σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Rom Gas Ο.Ε. Μπογδάνος Στρόιε - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η εταιρεία Rom Gas αναλαμβάνει την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού. Διαθέτουμε ομάδα που απαρτίζεται από εξειδικευμένους τεχνικούς, που με συνέπεια και επιμονή θα σας παρέχουν το βέλτιστο αποτέλεσμα. Δίνουμε έμφαση στην ικανοποίηση των πελατών μας καθώς και τις απαιτήσεις τους. Γνωρίζουμε πόσο σημαντικός είναι για εσάς ο προσωπικός σας χώρος και εργαζόμαστε με απόλυτο σεβασμό προς αυτόν. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε. Ζητήστε προσφορά τώρα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Super Service - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η εταιρεία μας, Super Services, αναλαμβάνει την επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στις επισκευές συσκευών και έχουμε έμπειρους συνεργάτες που θα σας δώσουν άμεσες και λειτουργικές λύσεις στα προβλήματα σας. Χαρακτηριζόμαστε από συνέπεια και υπευθυνότητα και γνωρίζουμε πως να διαχειριστούμε οποιοδήποτε μοντέλο. Συνδυάζουμε άριστες τιμές με άριστη εξυπηρέτηση, προτιμήστε μας και θα ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ST SERVICE - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Αιγάλεω Αττική 122 42

Αναλαμβάνουμε επισκευές και εγκαταστάσεις επαγγελματικών ψυγείων, άμεσα και με επαγγελματισμό στον χώρο σας.Διακρινόμαστε για την ποιοτική εργασία που προσφέρουμε, για την τήρηση του προσυμφωνημένου χρονοδιαγράμματος, για την προσοχή που δίνουμε και στην παραμικρή λεπτομέρεια και για την σημασία που δείχνουμε στην εκπλήρωση των αναγκών του εκάστοτε πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΜΑΝΩΛΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Αιγάλεω Αττική 122 42

Μαζί με το έμπειρο προσωπικό μου αναλαμβάνω την επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στις επισκευές συσκευών και έχουμε έμπειρους συνεργάτες που θα σας δώσουν άμεσες και λειτουργικές λύσεις στα προβλήματα σας. Χαρακτηριζόμαστε από συνέπεια και υπευθυνότητα και γνωρίζουμε πως να διαχειριστούμε οποιοδήποτε μοντέλο. Οι τιμές μας είναι προσιτές και η παρεχόμενη αξία επαγγελματική και ποιοτική.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΣΤΑΝΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Αιγάλεω Αττική 122 42

Αναλαμβάνω επισκευή και εγκατάσταση επαγγελματικού ψυγείου άμεσα και αποτελεσματικά και με τον μικρότερο δυνατό κόστος. Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό και άρτιο εξοπλισμό που μπορεί αντεπεξέλθει σε οποιαδήποτε πρόκληση. Στόχος μας είναι παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, τη συνέπεια και το σεβασμό στις ανάγκες του πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η ομάδα μας με τους έμπειρους και ενημερωμένους συνεργάτες της, έχει την δυνατότητα να δώσει εγγυημένες και λειτουργικές λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας καθημερινά και με συνέπεια στις ανάγκες σας. Με γνώμονα τις επιθυμίες και τις ανάγκες του πελάτη προτείνουμε εξατομικευμένες λύσεις. Είμαστε στην διάθεσή σας να δώσουμε λύση και στα φαινομενικά πιο δύσκολα προβλήματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ART CLIMA - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η εταιρεία μας είναι μια από τις πιο σύγχρονες εταιρείες στο χώρο της επισκευής και εγκατάστασης του κλιματιστικού σας. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους εργασία και τύπο μοντέλου, στον προσωπικό και επαγγελματικό σας χώρο, άμεσα και με επαγγελματισμό. Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό και σύγχρονα μέσα εγκατάστασης που εξασφαλίζουν ένα επιτυχημένο και μόνιμο αποτέλεσμα.Ζητήστε δωρεάν προσφορά, για την εργασία που επιθυμείτε να ολοκληρώσετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΦΩΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει και την παροχή ολοκληρωμένων εργασιών που σχετίζονται με την εγκατάσταση και την επισκευή του επαγγελματικού ψυγείου, στον χώρο σας. Οι πελάτες μας είναι ικανοποιημένοι τόσο από την υπηρεσία που προσφέρουμε και από το προσωπικό που τους επισκέπτεται, όσο και από τις πολύ προσιτές μας τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΙΤΣΙΚΑΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Αιγάλεω Αττική 122 42

Ως έμπειρος ψυκτικός αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση επαγγελματικού ψυγείου σε όλα τα στάδια της εργασίας. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ψυκτικών, αναλαμβάνω οποιοδήποτε εργασία με ευκολία και επαγγελματισμό. Στόχος μου είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στην χαρά του πελάτη με την ολοκλήρωση της εργασίας. Δίνω προσοχή στη λεπτομέρεια, με χρήση υλικών εξοπλισμού υψηλών προδιαγραφών.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΠΟΥΓΑΣ SERVICE - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης επαγγελματικού ψυγείου σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο για πολλά χρόνια και εξυπηρετούμε πελάτες καθημερινά. Το προσωπικό μας έχει μεγάλη εμπειρία σε αποκαταστάσεις βλαβών και μαζί είμαστε σε θέση να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στα προβλήματα σας.Χαρακτηριζόμαστε για την παροχή εξατομικευμένων λύσεων και για τις οικονομικές προσφορές προσαρμοσμένες στις δυνατότητές του εκάστοτε πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΣΤΑΝΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Αιγάλεω Αττική 122 42

Ονομάζομαι Ιωάννης Καστάνης και ειδικεύομαι στις εργασίες για επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού άμεσα και αποτελεσματικά. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στο χώρο και μεγάλο αριθμό ικανοποιημένων πελατών. Στόχος μου είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στον προγραμματισμό. Δίνω ιδιαίτερη προσοχή και σεβασμό στον χώρο του πελάτη και φροντίζω να τον αφήνω πάντα καθαρό. Είμαι στην διάθεσή σας να δώσω λύση στο πρόβλημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΜΥΡΛΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Αιγάλεω Αττική 122 42

Είμαι έμπειρος ψυκτικός και εξειδικεύομαι στην επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου. Λειτουργώ άμεσα και με επαγγελματισμό και τα υλικά που χρησιμοποιώ φροντίζω να αντέχουν στην φθορά του χρόνου και ο εξοπλισμός συνεχώς ανανεώνεται με βάση τις τάσεις της εποχής.Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία που επιθυμείτε να ολοκληρώσω στον χώρο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΨΥΓΕΙΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΟΕ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η εταιρεία μας διαθέτει έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό που ειδικεύεται στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας ανά πάσα ώρα και στιγμή το επιθυμείτε. Προτείνουμε άμεσες και οικονομικές λύσεις που εξυπηρετούν το συμφέρον του πελάτη και του παρέχουν τέλεια αποτελέσματα. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CLIMA SERVICES - ΝΤΕΒΕΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Αιγάλεω Αττική 122 42

Ονομάζομαι Ντεβές Παναγιώτης και μαζί με την εξειδικευμένη ομάδα συνεργατών μου προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση των κλιματιστικών σας με οικονομικό και αποτελεσματικό τρόπο. Διαθέτων πολλά χρόνια εμπειρία στον χώρο και αναγνωρίζω όλα τα μοντέλα προτείνοντας συμφέρουσες λύσεις για τον πελάτη. Συνδυάζω σεβασμό στον χώρο και τον χρόνο του πελάτη με επαγγελματικά αποτελέσματα. Είμαι στην διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΟΥΛΑΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Αιγάλεω Αττική 122 42

Είμαι ο Μούλας Αναστάσιος και είμαι έτοιμος να δώσω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού σε ιδιωτικούς και οικιακούς χώρους . Έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο ανταποκρίνομαι σε όλα τα μοντέλα με γνώμονα πάντα την ικανοποίηση του πελάτη. Στοχεύω σε υψηλή ποιότητα εργασιών και αποτελέσματα απολύτως λειτουργικά. Είμαι στην διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

NEOCLIMA - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Αιγάλεω Αττική 122 42

Είμαι ο Δημόπουλος Δημήτριος και παρέα με τους έμπειρους συνεργάτες μου καθημερινά δίνω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση των κλιματιστικών σας άμεσα και με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Με την πολυετή μου εμπειρία ανταποκρίνομαι στις ανάγκες σας και διαθέτω την γνώση και την εμπειρία να διαχειριστώ προβλήματα σε όλα τα μοντέλα κλιματιστικών. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας να δώσω λύση στο πρόβλημά σας άμεσα και με τι πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Αιγάλεω Αττική 122 42

Ονομάζομαι Αντώνιος Ηλιόπουλος και είμαι ειδικός στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού είτε σε επαγγελματικό είτε σε οικιακό χώρο. Με την πολυετή μου εμπειρία διαθέτω την ικανότητα να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις όλων των μοντέλων άμεσα και αποτελεσματικά. Στοχεύω σε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με γνώμονα πάντα το συμφέρον του πελάτη. Συνδυάζω ευγένεια χαρακτήρα με υψηλή τεχνογνωσία και όλα αυτά σε τιμές που αξίζουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νικολεττα Ν. Σαρρή - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση επαγγελματικού ψυγείου. Αναλαμβάνουμε να επισκευάσουμε πολλούς και διαφορετικούς τύπους ψυγείων άμεσα και οικονομικά. Η εξειδικευμένη και έμπειρη ομάδα μας θα επισκευάσει και θα συντηρήσει την ηλεκτρική σας συσκευή και θα την θέσει πολύ γρήγορα σε λειτουργία. Διακρινόμαστε στο επάγγελμα για την ταχύτητα μας, τόσο στην ανταπόκριση όσο και στην εργασία καθώς και για τα εγγυημένα αποτελέσματα που ικανοποιούν τους πελάτες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ψυκτικός Αιγάλεω - 20 επαγγελματίες ψυκτικοί
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…