20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ψυκτικός Αιγάλεω

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρτε προσφορά από επαγγελματίες Ψυκτικούς


Δημήτρης Τσίρμπας - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Αιγάλεω Αττική 122 42

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε επισκευές και εγκαταστάσεις κλιματιστικών με προτεραιότητα στις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μας. Οι συνεργάτες μου και εγώ, εστιάζουμε στην ποιότητα και την άμεση εξυπηρέτηση ενώ ταυτόχρονα δίνουμε λύση στα προβλήματα σας, έχοντας στη διάθεση μας τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό. Για ασφαλή και έγκυρη ηλεκτρολογική εγκατάσταση ή επισκευή, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Σκοπός μας είναι να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και ποιοτικά. Οι τιμές μας είναι οι καλύτερες στην αγορά και εξασφαλίζουμε την καθαριότητα του χώρου σας έπειτα από το πέρας της κάθε εργασίας. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά όλο το 24ωρο με εγγυημένες και οικονομικές λύσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Super Service - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η εταιρεία μας, Super Services, αναλαμβάνει την επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στις επισκευές συσκευών και έχουμε έμπειρους συνεργάτες που θα σας δώσουν άμεσες και λειτουργικές λύσεις στα προβλήματα σας. Χαρακτηριζόμαστε από συνέπεια και υπευθυνότητα και γνωρίζουμε πως να διαχειριστούμε οποιοδήποτε μοντέλο διαθέτετε και πως να του χαρίσουμε πλήρη λειτουργικότητα και μακροζωία. Συνδυάζουμε άριστες τιμές με άριστη εξυπηρέτηση, προτιμήστε μας και θα ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χαράλαμπος Πιτιακούδης - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Αιγάλεω Αττική 122 42

Ονομάζομαι Χαράλαμπος Πιτιακούδης και παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού στο σπίτι ή στον επαγγελματικό σας χώρο άμεσα και οικονομικά. Κατέχω πολυετή εμπειρία στον χώρο της ψύξης και των επισκευών με αποτέλεσμα να δέχομαι όλα τα μοντέλα της αγοράς αλλά και να εξυπηρετώ γρήγορα και αποτελεσματικά. Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιώ είναι εγγυημένης ποιότητας και ανθεκτικότητας. Ο εξοπλισμός μου συνεχώς ανανεώνεται για να μπορεί να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις ακόμη και για τα τελευταίας τεχνολογίας μοντέλα. Μη διστάσετε να ζητήσετε προσφορά. Θα χαρώ πολύ να επικοινωνήσω μαζί σας και να αναλάβω την εργασία σας με εντυπωσιακά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CLIMA SERVICES - ΝΤΕΒΕΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Αιγάλεω Αττική 122 42

Ονομάζομαι Ντεβές Παναγιώτης και μαζί με την εξειδικευμένη ομάδα συνεργατών μου προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση των κλιματιστικών σας με οικονομικό και αποτελεσματικό τρόπο. Διαθέτω πολλά χρόνια εμπειρία στον χώρο και αναγνωρίζω όλα τα μοντέλα προτείνοντας συμφέρουσες λύσεις για τον πελάτη. Φροντίζω να ανανεώνω τον εξοπλισμό μου και διαθέτω σταθερούς συνεργάτες που με προμηθεύουν με τα κατάλληλα ανταλλακτικά. Μοναδικός μου στόχος είναι η πλήρη ευχαρίστηση τόσο των πελατών μου όσο και η δική μου με την παράδοση επαγγελματικών εργασιών. Περιμένω καθημερινά να ανταποκριθώ στο αίτημά σας και να φέρω εις πέρας οποιαδήποτε εργασία με συνέπεια και υπευθυνότητα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΠΟΥΓΑΣ SERVICE - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης επαγγελματικού ψυγείου σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο για πολλά χρόνια και εξυπηρετούμε πελάτες καθημερινά. Το προσωπικό μας έχει μεγάλη εμπειρία σε αποκαταστάσεις βλαβών και μαζί είμαστε σε θέση να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στα προβλήματα σας.Χαρακτηριζόμαστε για την παροχή εξατομικευμένων λύσεων και για τις οικονομικές προσφορές προσαρμοσμένες στις δυνατότητές του εκάστοτε πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΙΤΣΙΚΑΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Αιγάλεω Αττική 122 42

Είμαι Ο Μπιτσίκας Δημήτριος και είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στο αίτημά σας για εγγυημένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση των κλιματιστικών. Με συνέπεια και υπευθυνότητα ικανοποιώ τις επιθυμίες και τις ανάγκες όλων των πελατών μου και από την πρώτη επαφή με το κλιματιστικό σας αναγνωρίζω τις ανάγκες του και εφαρμόζω τις κατάλληλες μεθόδους παραδίδοντας στην συνέχεια επαγγελματικά αποτελέσματα. Είμαι πολλά χρόνια στον χώρο και εκπαιδεύομαι καθημερινά ώστε να ανταποκρίνομαι σε όλα τα νέα μοντέλα που εμφανίζοντα. Συνδυάζω τεχνογνωσία με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να με επιλέξετε. Είμαι ο επαγγελματίας που επιθυμείτε για την εργασία σας, εμπιστευθείτε με και δεν θα σας απογοητεύσω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ST SERVICE - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Αιγάλεω Αττική 122 42

Αναλαμβάνουμε επισκευές και εγκαταστάσεις επαγγελματικών ψυγείων, άμεσα και με επαγγελματισμό στον χώρο σας. Διακρινόμαστε για την ποιοτική εργασία που προσφέρουμε, για την τήρηση του προσυμφωνημένου χρονοδιαγράμματος, για την προσοχή που δίνουμε και στην παραμικρή λεπτομέρεια και για την σημασία που δείχνουμε στην εκπλήρωση των αναγκών του εκάστοτε πελάτη. Επιδιώκουμε την ευχαρίστηση των πελατών μας και την παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων που χαρακτηρίζουν κι εμάς τους ίδιους ως επαγγελματίας. Βρισκόμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΝΙΚΗ ΨΥΚΤΙΚΗ Α.Τ.Ε.Κ.Ε. - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η ΓΕΝΙΚΗ ΨΥΚΤΙΚΗ αναλαμβάνει να δώσει ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας όποτε και όταν το επιθυμήσετε με επιτυχημένα αποτελέσματα. Διαθέτουμε έμπειρους συνεργάτες που καθημερινά ενημερώνονται για τις εξελίξεις στον τομέα και δίνουν έξυπνες και συμφέρουσες λύσεις. Συνδυάζουμε ευγένεια χαρακτήρα με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και μακροχρόνια αποτελέσματα. Σκοπός μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας και η ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασία μαζί τους. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε ολοκληρωμένες λύσεις στο πρόβλημά σας με τιμές που σοκάρουν και τους πιο δύσπιστους!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΙΤΣΙΚΑΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Αιγάλεω Αττική 122 42

Ως έμπειρος ψυκτικός αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση επαγγελματικού ψυγείου σε όλα τα στάδια της εργασίας. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ψυκτικών, αναλαμβάνω οποιοδήποτε εργασία με ευκολία και επαγγελματισμό. Ο εξοπλισμός μου ανανεώνεται συνεχώς για να συμβαδίζει με τις εξελίξεις της τεχνολογίας. Στόχος μου είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στην χαρά του πελάτη με την ολοκλήρωση της εργασίας. Δίνω προσοχή στη λεπτομέρεια, με χρήση υλικών υψηλών προδιαγραφών. Είμαι η λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με το επαγγελματικό σας ψυγείο. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μου και η επιλογή σας θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΜΑΝΩΛΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Αιγάλεω Αττική 122 42

Μαζί με το έμπειρο προσωπικό μου αναλαμβάνω την επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στις επισκευές συσκευών και έχουμε έμπειρους συνεργάτες που θα σας δώσουν άμεσες και λειτουργικές λύσεις στα προβλήματα σας. Χαρακτηριζόμαστε από συνέπεια και υπευθυνότητα και γνωρίζουμε πως να διαχειριστούμε οποιοδήποτε μοντέλο. Οι τιμές μας είναι προσιτές και η παρεχόμενη αξία επαγγελματική και ποιοτική. Μην διστάσετε να μας επιλέξετε. Οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας θα επιβεβαιώσουν την ποιότητα της εργασίας μας. Είμαστε επαγγελματίες στην δουλειά που προσφέρουμε και θα σας το αποδείξουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΜΥΡΛΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Αιγάλεω Αττική 122 42

Ονομάζομαι Σμύρλης Ευάγγελος και καθημερινά εδώ και αρκετά χρόνια δίνω συμφέρουσες λύσεις για την επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Διαθέτω την τεχνογνωσία και τον κατάλληλο εξοπλισμό να φέρω εις πέρας κάθε εργασία. Εκπαιδεύομαι καθημερινά και η πείρα μου μου έχει δώσει την δυνατότητα να αναγνωρίζω πολύ γρήγορα το πρόβλημα με το κλιματιστικό σας και να το επιδιορθώνω. Παρακολουθώ σεμινάρια και εφαρμόζω νέες μεθόδους εγκατάστασης και επισκευής. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να με προτιμήσετε. Περιμένω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες και τις απαιτήσεις σας με οικονομικά και επαγγελματικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΜΠΟΥΛΑΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Αιγάλεω Αττική 122 42

Ονομάζομαι Λεόντιος Μουλάς και είμαι ειδικός στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού σε ιδιωτικούς και οικιακούς χώρους άμεσα και με το μικρότερο δυνατό κόστος. Η εμπειρία μου, με έχει διδάξει ότι οφείλω να εξελίσσω τις υπηρεσίες μου και να ενημερώνομαι για τον τομέα μου εάν θέλω οι πελάτες μου να με προτιμούν. Σκοπός μου είναι η ικανοποίηση του πελάτη και η δημιουργία σχέσης εμπιστοσύνης μαζί του. Ανταγωνιστικό μου πλεονέκτημα είναι η ευγένεια του χαρακτήρα μου και η άρτια τεχνογνωσία μου. Συνδυάζω άριστη ποιότητα υλικών με τιμές που σοκάρουν. Είμαι η λύση στον τομέα των κλιματιστικών. Επιλέξτε με και η επιλογή σας θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ART CLIMA - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η εταιρεία μας είναι μια από τις πιο σύγχρονες εταιρείες στο χώρο της επισκευής και εγκατάστασης του κλιματιστικού σας. Αναλαμβάνουμε και φέρνουμε εις πέρας κάθε είδους εργασία και τύπο μοντέλου, στον προσωπικό και επαγγελματικό σας χώρο, άμεσα και με επαγγελματισμό. Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό και σύγχρονα μέσα εγκατάστασης που εξασφαλίζουν ένα επιτυχημένο και μόνιμο αποτέλεσμα. Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε είναι υψηλής ποιότητας και τα προμηθευόμαστε από τις καλύτερες εταιρείες του χώρου για να είμαστε σίγουροι ότι τα αποτελέσματα θα είναι πλήρως λειτουργικά. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας και εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Επιλέξτε μας και δεν θα το μετανιώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΟΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο της επισκευής των ηλεκτρικών οικιακών συσκευών όλων των εργοστασίων εδώ και 18 χρόνια, άρα μπορούμε να αναλάβουμε με επαγγελματισμό την επισκευή και την εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου. Μας χαρακτηρίζει η άμεση εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο και είμαστε σε θέση να καλύψουμε τις ανάγκες σας, δεχόμενοι όλα τα γνωστά μοντέλα της αγοράς. Εργαζόμαστε με υπευθυνότητα και συνέπεια απέναντι στον πελάτη και οι τιμές μας είναι εξαιρετικά φιλικές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νικολεττα Ν. Σαρρή - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση επαγγελματικού ψυγείου. Αναλαμβάνουμε να επισκευάσουμε πολλούς και διαφορετικούς τύπους ψυγείων άμεσα και οικονομικά. Η εξειδικευμένη και έμπειρη ομάδα μας θα επισκευάσει και θα συντηρήσει την ηλεκτρική σας συσκευή και θα την θέσει πολύ γρήγορα σε λειτουργία. Διακρινόμαστε στο επάγγελμα για την ταχύτητα μας, τόσο στην ανταπόκριση όσο και στην εργασία καθώς και για τα εγγυημένα αποτελέσματα που ικανοποιούν τους πελάτες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΦΩΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει και την παροχή ολοκληρωμένων εργασιών που σχετίζονται με την εγκατάσταση και την επισκευή του επαγγελματικού ψυγείου, στον χώρο σας. Οι πελάτες μας είναι ικανοποιημένοι τόσο από την υπηρεσία που προσφέρουμε και από το προσωπικό που τους επισκέπτεται, όσο και από τις πολύ προσιτές μας τιμές. Τα ανταλλακτικά μας προέρχονται από τις καλύτερες εταιρείες του κλάδου για να μπορούμε να αντεπεξέλθουμε σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με συνέπεια και επαγγελματισμό. Σκοπός μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση και η παροχή μακροχρόνιων λύσεων. Εμπιστευθείτε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Αιγάλεω Αττική 122 42

Οι τεχνικοί μας δίνουν καθημερινά ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου άμεσα και αποτελεσματικά. Με την πολυετή εμπειρία μας μπορούμε να αναλάβουμε κάθε εργασία και να την ολοκληρώσουμε προσφέροντας λειτουργικά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Συνδυάζουμε μεγάλη πείρα με εξοπλισμό και ανταλλακτικά εγγυημένης λειτουργικότητας και στοχεύουμε στην πλήρη ικανοποίηση του πελάτη και η παροχή επαγγελματικών αποτελεσμάτων που αναδεικνύουν την δουλειά μας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε και να σας παραδώσουμε τέλεια λειτουργικά επαγγελματικά ψυγεία!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΣΤΑΝΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Αιγάλεω Αττική 122 42

Είμαι ο επισκευή και εγκατάσταση επαγγελματικού ψυγείου άμεσα και αποτελεσματικά και με τον μικρότερο δυνατό κόστος. Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό και άρτιο εξοπλισμό που μπορεί αντεπεξέλθει σε οποιαδήποτε πρόκληση. Στόχος μας είναι παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, τη συνέπεια και το σεβασμό στις ανάγκες του πελάτη. Στοχεύουμε σε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και γι' αυτό φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις εξελίξεις στον τομέα μας. Περιμένουμε να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΟΥΛΑΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Αιγάλεω Αττική 122 42

Είμαι ο Μούλας Αναστάσιος και είμαι έτοιμος να δώσω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού σε ιδιωτικούς και οικιακούς χώρους . Έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο ανταποκρίνομαι σε όλα τα μοντέλα με γνώμονα πάντα την ικανοποίηση του πελάτη. Τα ανταλλακτικά και ο εξοπλισμός μου μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις όλων των εργασιών ανεξαρτήτως μοντέλου ή εταιρείας. Στοχεύω σε υψηλή ποιότητα εργασιών και αποτελέσματα απολύτως λειτουργικά. Η ευχαρίστησή σας είναι η δική μου καταξίωση στον χώρο. Είμαι στην διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε να κερδίσω την εμπιστοσύνη σας με επαγγελματικά και ποιοτικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

NEOCLIMA - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Αιγάλεω Αττική 122 42

Είμαι ο Δημόπουλος Δημήτριος και παρέα με τους έμπειρους συνεργάτες μου καθημερινά δίνω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση των κλιματιστικών σας άμεσα και με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Με την πολυετή μου εμπειρία ανταποκρίνομαι στις ανάγκες σας και διαθέτω την γνώση και την εμπειρία να διαχειριστώ προβλήματα σε όλα τα μοντέλα κλιματιστικών. Η ομάδα συνεργατών μου βρίσκεται δίπλα σας σε κάθε εργασία να συζητήσει για το πρόβλημα που σας απασχολεί και να παρέχει εξατομικευμένες συμβουλές. Η ικανοποίησή σας από τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας αποτελεί για εμάς την πραγματική μας ανταμοιβή. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας να δώσω λύση στο πρόβλημά σας άμεσα και με τι πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ψυκτικός Αιγάλεω - 20 επαγγελματίες ψυκτικοί