Προσκλητήρια Γάμου, Βάφτισης & Εκδηλώσεων Αιγάλεω

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες designers και διάλεξε την καλύτερη τιμή

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

5 πράγματα να σκεφτείς πριν παραγγείλεις τις προσκλήσεις για την εκδήλωσή σου

Οι προσκλήσεις, είναι απαραίτητο στοιχείο σε μία εκδήλωση και δίνουν μία πρώτη γεύση για το evnet που θα ακολουθήσει. Είτε αφορά προσκλητήρια γάμου, είτε βάπτισης είτε αποτελεί μία επαγγελματική πρόσκληση για μία εκδήλωση, απαιτεί ιδιαίτερο ψάξιμο ώστε να έχει την όψη και το ύφος που επιθυμείς.

Μία επιτυχημένη πρόσκληση, είναι αυτή που θα βάλει τον καλεσμένο σου στο ''mood'' της εκδήλωσής σου και θα τον κάνει να χαμογελάσει και να αδημονεί για την μεγάλη μέρα. Τα προσκλητήρια σχεδιάζονται από designers και εκτυπώνονται από επαγγελματικά τυπογραφεία.

Ρωτήσαμε τους εξειδικευμένους επαγγελματίες designers της πλατφόρμας μας και μας ενημέρωσαν για τα 5 σημεία προσοχής πριν προχωρήσεις στην παραγγελία των προσκλήσεων του γάμου, την βάπτισης ή της επαγγελματικής εκδήλωσης:

  • Θέμα εκδήλωσης: Εάν έχεις επιλέξει συγκεκριμένο θέμα για το γάμο ή την βάπτιση, τότε καλό θα ήταν να είναι και οι προσκλήσεις θεματικές για να υπάρχει μία αρμονία.
  • Τόσο στις προσκλήσεις γάμου ή βάπτισης όσο και στις επαγγελματικές προσκλήσεις, πρέπει να υπάρχει αρμονία μεταξύ όλων των στοιχείων που της εκδήλωσης. Από τα προσκλητήρια μέχρι τον χώρο και την διακόσμηση.
  • Στυλ εκδήλωσης: Εάν έχεις επιλέξει ρομαντικό ή μοντέρνο στυλ για την εκδήλωσή σου, ίσως και οι προσκλήσεις πρέπει να είναι στο ίδιο στυλ. Στα προσκλητήρια γάμου ή βαπτίσεων, συνηθίζεται να υπάρχει ρομαντικό στυλ εάν το θέμα της εκδήλωσης είναι ρομαντικό ή μοντέρνο εάν το θέμα είναι μοντέρνο.
  • Χρώματα: Το χρώμα παίζει μεγάλο ρόλο στην διακόσμηση αλλά και στις προσκλήσεις. Εάν έχει γίνει η επιλογή συγκεκριμένης χρωματικής παλέτας, τότε πιθανότατα και οι προσκλήσεις θα πρέπει να είναι στο ίδιο μοτίβο. Δείξε στον επαγγελματία που θα αναλάβει τα προσκλητήριά σας, τα υφάσματα και τα λουλούδια που έχεις επιλέξει και θα βοηθηθείς πολύ.
  • Αριθμός καλεσμένων: Είναι απαραίτητο να έχεις υπολογίσει τον αριθμό των καλεσμένων ώστε να έχεις εικόνα και για τον αριθμό των προσκλητηρίων. Έτσι, θα έχεις εικόνα και για τα έξοδα της εκδήλωσης.
  • Είναι βασικό να διαθέτεις περισσότερες προσκλήσεις από όσες έχεις υπολογίσει ώστε να μην βρεθείς προ εκπλήξεως εάν δεν φτάσουν. Το να σταλούν προσκλήσεις σε όλους τους καλεσμένους, είναι πολύ σημαντικό, εάν κάποιος δεν λάβει είναι πιθανό να προσβληθεί.
  • Προϋπολογισμός: Ενημέρωσε τον επαγγελματία που θα αναλάβει τις προσκλήσεις για το ποσό που μπορείς να διαθέσεις. Έτσι, θα μπορεί κι εκείνος να σου προτείνει προσκλήσεις που ανταποκρίνονται στις δυνατότητές σου.

Τα προσκλητήρια γάμου, βάπτισης και εκδηλώσεων κυμαίνονται σε ένα ευρύ φάσμα τιμών που εξυπηρετεί όλες τις ανάγκες. Έτσι, ο καθένας μπορεί να βρει τις προσκλήσεις που θα τον καλύψουν είτε είναι χιουμοριστικές, είτε μοντέρνες, είτε ρομαντικές, είτε επαγγελματικές.

Στο douleutaras.gr, διαθέτουμε επαγγελματίες designers που αναλαμβάνουν να δημιουργήσουν ονειρικά και πρωτότυπα προσκλητήρια που θα εντυπωσιάσουν όλους τους καλεσμένους.

Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας και πάρε προσφορές για τιμές στις προσκλήσεις από αξιολογημένους επαγγελματίες. Οι επαγγελματίες μας, εγγυώνται άμεσα και επαγγελματικά αποτελέσματα που θα ικανοποιήσουν κάθε γούστο και αισθητική!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Designers για το 2017

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ
2 Αξιολογήσεις
Ωραία δουλειά, πολύ καλή συνεννόηση και αρκετά γρήγορα!!!
Σχετικά άρθρα
Ο γάμος και η βάφτιση αποτελούν, αναμφίβολα, για τον καθένα κάποιες από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής του
H πρόσκληση γάμου αποτελεί την πρώτη γεύση του γάμου σου και ως γνωστόν η πρώτη εντύπωση παίζει μεγάλο ρόλο στα πάντα