4 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ξύλινο Πάτωμα Αιγάλεω

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στην κατηγορία Πατώματα


Σταμάτης Κορτσιδάκης - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η οργάνωση κατασκευαστικών έργων απαιτεί εμπειρία. Με το άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό μας, μελετάμε προσεκτικά το χώρο και προγραμματίζουμε τους χρόνους και το κόστος των υλικών από πριν, ώστε να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα χωρίς να υπάρχει άσκοπη και απρόβλεπτη αύξηση του κόστους για τον πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χριστόφορος Νικολάου - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η επιχείρηση μου παρέχει υπηρεσίες κατασκευής ξύλινων πατωμάτων για το σπίτι και τον εργασιακό σας χώρο. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο των ξυλουργικών κατασκευών και των ανακατασκευών από το 2012. Προσφέρω σύγχρονες και εγγυημένες εφαρμογές, για ένα αποτέλεσμα λειτουργικό και κομψό για κάθε χώρο οικιακό και επαγγελματικό, με συνέπεια και επαγγελματισμό σε πολύ συμφέρουσες τιμές. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας κάνουμε μία προσφορά που θα ταιριάζει στα μέτρα σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Micro Clean - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Αιγάλεω Αττική 122 42

Προσφέρουμε υπηρεσίες καθαρισμού και γυαλίσματος για πατώματα και δάπεδα εσωτερικών αλλά και εξωτερικών χώρων. Τα συνεργεία καθαρισμού μας, είναι σε θέση να καλύψουν και τις πιο απαιτητικές ανάγκες σε καθαρισμούς χώρων, που συνήθως παρουσιάζονται στη διαχείριση κτιριακών εγκαταστάσεων. Θα χαρούμε να μας προτιμήσετε και θα σας ανταμείψουμε με μία προσφορά που θα ταιριάζει σε εσάς.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Bασίλης Caka - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η εταιρεία BESMIR CAKA αναλαμβάνει να ανακατασκευάσει το πάτωμα του σπιτιού με συνέπεια και υπευθυνότητα. Εξειδικευόμαστε για πάνω από 15 χρόνια στις εργασίες ανακαινίσεων οικιακών και επαγγελματικών χώρων. Ανταποκρινόμαστε άμεσα και εξυπηρετούμε με συνέπεια και σεβασμό προς τον χώρο σας. Ολοκληρώνουμε το έργο στη συμφωνημένη χρονική ημερομηνία και τον παραδίδουμε σε εσάς ακριβώς όπως τον έχετε φανταστεί. Οι πελάτες, μας εμπιστεύονται για την προσεγμένη και επαγγελματική εργασία μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Πατώματα Αιγάλεω - 4 επαγγελματίες
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…