15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ξύλινο Πάτωμα Αιγάλεω

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στην κατηγορία Πατώματα


Σταμάτης Κορτσιδάκης - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η οργάνωση κατασκευαστικών έργων απαιτεί εμπειρία και εμείς την διαθέτουμε και την χρησιμοποιούμε για την επισκευή και την τοποθέτηση των πατωμάτων και των δαπέδων του χώρου σας. Με το άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό μας, μελετάμε προσεκτικά το χώρο και προγραμματίζουμε τους χρόνους και το κόστος των υλικών από πριν, ώστε να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα χωρίς να υπάρχει άσκοπη και απρόβλεπτη αύξηση του κόστους για τον πελάτη. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών με ευγένεια στον χαρακτήρα του προσωπικού μας και εξασφαλίζουμε την ευχαρίστηση των πελατών μας. Βρισκόμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την εργασία σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χριστόφορος Νικολάου - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η επιχείρηση μου παρέχει υπηρεσίες κατασκευής ξύλινων πατωμάτων για το σπίτι και τον εργασιακό σας χώρο. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο των ξυλουργικών κατασκευών και των ανακατασκευών από το 2012. Προσφέρω σύγχρονες και εγγυημένες εφαρμογές, για ένα αποτέλεσμα λειτουργικό και κομψό για κάθε χώρο οικιακό και επαγγελματικό, με συνέπεια και επαγγελματισμό σε πολύ συμφέρουσες τιμές. Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιώ είναι εγγυημένης ποιότητας και διαθέτει μεγάλη ανθεκτικότητα στην φθορά του χρόνου. Επιδιώκω να κερδίσω την εμπιστοσύνη των πελατών μου. Επικοινωνήστε μαζί μου για να σας κάνω μία προσφορά που θα ταιριάζει στα μέτρα σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Bασίλης Caka - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η εταιρεία BESMIR CAKA αναλαμβάνει να ανακατασκευάσει το πάτωμα του σπιτιού με συνέπεια και υπευθυνότητα. Εξειδικευόμαστε για πάνω από 15 χρόνια στις εργασίες ανακαινίσεων οικιακών και επαγγελματικών χώρων. Ανταποκρινόμαστε άμεσα και εξυπηρετούμε με συνέπεια και σεβασμό προς τον χώρο σας. Ολοκληρώνουμε το έργο στη συμφωνημένη χρονική ημερομηνία και τον παραδίδουμε σε εσάς ακριβώς όπως τον έχετε φανταστεί. Οι πελάτες, μας εμπιστεύονται για την προσεγμένη και επαγγελματική εργασία μας και για τον σεβασμό που δείχνουμε απέναντι στον χώρο και τον χρόνο τους. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Micro Clean - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Αιγάλεω Αττική 122 42

Προσφέρουμε υπηρεσίες καθαρισμού και γυαλίσματος για πατώματα και δάπεδα εσωτερικών αλλά και εξωτερικών χώρων. Τα συνεργεία καθαρισμού μας, είναι σε θέση να καλύψουν και τις πιο απαιτητικές ανάγκες σε καθαρισμούς χώρων, που συνήθως παρουσιάζονται στη διαχείριση κτιριακών εγκαταστάσεων. Σκοπός μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας με την παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων εξαιρετικής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Θα χαρούμε να μας προτιμήσετε και θα σας ανταμείψουμε με μία προσφορά που θα ταιριάζει σε εσάς.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚ. ΔΑΒΡΑΔΟΣ ΜΕΠΕ – ZEUS HOME - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η επιχείρησή μας διαθέτει άμεση εξυπηρέτηση και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό για την επισκευή και τοποθέτηση των πατωμάτων και των δαπέδων σας. Είμαστε στον χώρο πολλά χρόνια και εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας. Συνδυάζουμε εξοπλισμό με υλικά τελευταίας τεχνολογίας και εγγυόμαστε επαγγελματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Επιδιώκουμε αποτελέσματα που θα αντιπροσωπεύουν κι εμάς τους ίδιους ως επαγγελματίες. Περιμένουμε ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ERGOSTATUS ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Αιγάλεω Αττική 122 42

Είμαστε επιχείρηση που μετρά πολλά χρόνια στον χώρο των πατωμάτων και των δαπέδων και προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις με σκοπό την παράδοση αποτελεσμάτων που ανταποκρίνονται στις επιθυμίες των πελατών της. Χρησιμοποιούμε υλικά εγγυημένης ποιότητας και ανθεκτικότητας στην φθορά του χρόνου. Σκοπός μας είναι η παράδοση ολοκληρωμένων εργασιών που να ανταποκρίνονται στις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών μας. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά. Με πολυετή εμπειρία βρισκόμαστε κοντά σας από την αρχή αλλά και μετά το πέρας της κάθε εργασίας και προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SKLAVENITIS CARPETS - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η επιχείρησή μας διαθέτει τον εξοπλισμό και τα υλικά να ανταποκριθεί στις εργασίες για την επισκευή και την τοποθέτηση των πατωμάτων και των δαπέδων σας. Σεβόμαστε τις ανάγκες κάθε οικίας και επιχείρησης στις υπηρεσίες, που προσφέρουμε και λειτουργούμε γρήγορα, υπεύθυνα και οικονομικά. Ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα το έμπειρο και ευγενικό μας προσωπικό και τα σύγχρονα εργαλεία, που διαθέτουμε και οι μέθοδοι, που χρησιμοποιούμε. Στοχεύουμε σε απόλυτα ικανοποιημένους πελάτες. Επιλέξτε μας, για αποτελέσματα, αντάξια των προσδοκιών σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ - ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΡΟΠΗ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η εταιρεία μας είναι η πρώτη επιλογή στις υπηρεσίες επισκευής και τοποθέτησης των πατωμάτων και των δαπέδων σας. Διαθέτοντας τον ανάλογο μηχανολογικό εξοπλισμό, μπορούμε να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία με γνώμονα τις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών της. Παρέχουμε τις υπηρεσίες της 24 ώρες το 24ωρο, έτοιμοι να εξυπηρετήσουμε και να αποκαταστήσουμε οποιαδήποτε ζημιά έχει το δάπεδό σας και να σας προσφέρουμε λειτουργικές και ποιοτικές λύσεις. Η συνέπεια στην παράδοση και η εγγύηση της δουλειάς μας αποτελούν χαρακτηριστικά που μας αντιπροσωπεύουν. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας με άμεση εξυπηρέτηση σε ανταγωνιστικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΑΨΟΜΑΝΙΚΗΣ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Αιγάλεω Αττική 122 42

Δίνω άμεσες και οικονομικές λύσεις στις υπηρεσίες επισκευής και τοποθέτησης των πατωμάτων και των δαπέδων σας με εξαιρετικής ποιότητας αποτελέσματα. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς. αυτά τα χρόνια εγγυώνται ένα αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής και ποιότητος. Ο εξοπλισμός μας συνεχώς ανανεώνεται για να μπορεί να αντεπεξέλθει στις προσδοκίες σας. Διαθέτουμε ποικιλία υλικών που χρησιμοποιούμε και επιλέγουμε τα καλύτερα με γνώμονα το συμφέρον σας. Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας ανά πάσα στιγμή με εντυπωσιακά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΑΛΒΑΤΖΙΔΟΠΟΥΛΟΣ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Αιγάλεω Αττική 122 42

Είμαι επαγγελματίας και δίνω οριστικές λύσεις στις υπηρεσίες για την επισκευή και την τοποθέτηση των πατωμάτων και των δαπέδων σας με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών των πελατών μας. Χρησιμοποιούμε μεγάλη ποικιλία υλικών που μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του κάθε πελάτη μας και να τους παρέχει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Φροντίζουμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις στον τομέα μας και να παρέχουμε συμφέρουσες προτάσεις για τους πελάτες μας. Μοναδικός μας σκοπός είναι η ολοκληρωμένη παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Είμαστε στην διάθεσή σας να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας με συνέπεια και επαγγελματισμό!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

COOL PAVE - ΚΙΟΥΛΑΝΗΣ IΩΑΝΝΗΣ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Αιγάλεω Αττική 122 42

Καθημερινά αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες επισκευής και τοποθέτησης πατωμάτων και δαπέδων στον χώρο σας. Διαθέτουμε υπευθυνότητα, προσφέρουμε κλειδωμένη τιμή, οικονομία, εγγύηση ποιότητας και άριστη εξυπηρέτηση για έργα που αφορούν πατώματα & πλακάκια. Σκοπός μας είναι η πλήρης κάλυψη των αναγκών των πελατών μας και η παράδοση αποτελεσμάτων υψηλής αισθητικής και εγγυημένης ανθεκτικότητας στην φθορά του χρόνου. Εμπιστευθείτε τις υπηρεσίες μας και δεν θα απογοητευθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΖΑΙΜΗ ΑΦΟΙ Ι ΑΕΒΕ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η εταιρεία μας με το έμπειρο προσωπικό της μπορεί να προτείνει εγγυημένες λύσεις στις εργασίες που αφορούν τα πατώματα και τα δάπεδά σας. Δραστηριοποιούμαστε πολλά έτη στον χώρο και διαθέτουμε την πείρα να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία μας αναθέσετε. Ο σκοπός μας είναι να εξυπηρετούμε άμεσα και ποιοτικά τους πελάτες μας. Φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον τομέα μας και να παρέχουμε άμεσες και οικονομικές λύσεις. Επιδιώκουμε επαγγελματικά αποτελέσματα που θα ευχαριστήσουν τους πελάτες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γ. ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΟΝΙΔΑΚΗΣ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Αιγάλεω Αττική 122 42

Ως έμπειρος επαγγελματίας ξυλουργός μπορώ να φέρω εις πέρας οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με την επισκευή και την τοποθέτηση των πατωμάτων και των δαπέδων σας. Με τους συνεργάτες μου διαθέτουμε εξειδικευμένο τεχνολογικά εξοπλισμό ο οποίος μπορεί να ανταποκριθεί ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες περιπτώσεις και να παρέχει αποτελέσματα υψηλής αισθητικής και ποιότητας. Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας, έτοιμοι να ακούσουμε τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τη δημιουργία ενός άριστου αποτελέσματος με εγγυημένα προϊόντα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

KARAISKOU ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Αιγάλεω Αττική 122 42

Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία και μπορούμε να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στις εργασίες που αφορούν πατώματα και δάπεδα του χώρου σας. Η ομάδα συνεργατών μου προτείνει δημιουργικές και ποιοτικές λύσεις για εσάς. Για κάθε χώρο, εσωτερικό ή εξωτερικό, ιδιωτικό ή επαγγελματικό, που θέλετε να ανανεώσετε με βάση το ξύλο, εμείς μπορούμε να το υλοποιήσουμε και να ικανοποιήσουμε κάθε απαίτηση. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υλικών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και επαγγελματικά αποτελέσματα. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΤΟΥΝΤΑΣ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Αιγάλεω Αττική 122 42

Είμαι έμπειρος τεχνικός και μπορώ να φέρω εις πέρας εργασίες τοποθέτησης και επισκευής πατωμάτων και δαπέδων άμεσα και με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Με εμάς δίπλα σας, μπορείτε να διευκολυνθείτε αφάνταστα στην εργασία που θέλετε να πραγματοποιήσετε, με αίσθημα ευθύνης απέναντί σας, προσφέροντάς σας μοναδικές λύσεις. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και εγγυόμαστε την πλήρη ικανοποίησή σας. Στοχεύουμε σε επαγγελματικά αποτελέσματα. Καλέστε μας για ένα ραντεβού, ώστε να συζητήσουμε της λεπτομέρειες μιας πιθανής συνεργασίας μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Πατώματα Αιγάλεω - 15 επαγγελματίες