3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Εταιρική Ταυτότητα - Logo Αιγάλεω

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για σχεδιασμό λογότυπου


Δημήτρης Γκιωνάκης - Σχεδιασμός λογότυπου

Εταιρική Ταυτότητα - Logo - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η εταιρεία, Mr PC Doctor, προσφέρει λειτουργικές λύσεις για τον σχεδιασμό του εταιρικού σας λογοτύπου. Εξειδικευόμαστε στις ολοκληρωμένες υπηρεσίες πληροφορικής και γραφιστικής. Η τεχνογνωσία, η εμπειρία και η ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε καθώς και η αγάπη για αυτό που κάνουμε μας παρακινούν να δίνουμε την καλύτερη και πιο αξιόπιστη λύση στα προβλήματα του εκάστοτε πελάτη. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να σας δώσουμε μία προσφορά προσαρμοσμένη για εσάς.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ελένη Γκίκα - Σχεδιασμός λογότυπου

Εταιρική Ταυτότητα - Logo - Αιγάλεω Αττική 122 42

Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο του graphic design επί σειρά ετών και διαθέτουμε έμπειρη ομάδα καταξιωμένων επαγγελματιών που μπορούν να ολοκληρώσουν το εκάστοτε έργο, που κάθε επιχείρηση έχει ανάγκη, ανεξάρτητα από το μέγεθος της. Μπορούμε να ασχοληθούμε με επαγγελματισμό και με την διαχείριση της εταιρικής σας ταυτότητας και με το σχεδιασμό του εταιρικού σας logo. Ερχόμαστε σε επαφή με τον πελάτη και αναγνωρίζουμε τις πραγματικές του ανάγκες. Ο στόχος είναι, κάθε επιχείρηση να μπορεί να έχει το αισθητικό αποτέλεσμα, που επιθυμεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

DESIGN NERDS - Σχεδιασμός λογότυπου

Εταιρική Ταυτότητα - Logo - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η επιχείρηση, DESIGN NERDS, παρέχει αποτελεσματικές λύσεις γραφιστικής και σχεδιασμού και μπορεί να διαχειριστεί και την εταιρική σας ταυτότητα, δημιουργώντας το κατάλληλο logo, για την επιχείρησή σας. Διαθέτοντας εμπειρία στον χώρο της πληροφορικής και της γραφιστικής, η ομάδα μας θα αναλάβει να προσφέρει οποιαδήποτε υποστήριξη χρειαστείτε κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το πέρας του έργου. Μας χαρακτηρίζουν οι καινοτόμες ιδέες και ο σεβασμός που δείχνουμε προς τους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ