15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή κλιματιστικού Αιγάλεω

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για επισκευή ή και τοποθέτηση κλιματιστικού


Δημήτρης Τσίρμπας - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Αιγάλεω Αττική 122 42

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε επισκευές και εγκαταστάσεις κλιματιστικών με προτεραιότητα στις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μας. Οι συνεργάτες μου και εγώ, εστιάζουμε στην ποιότητα και την άμεση εξυπηρέτηση ενώ ταυτόχρονα δίνουμε λύση στα προβλήματα σας, έχοντας στη διάθεση μας τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό. Για ασφαλή και έγκυρη ηλεκτρολογική εγκατάσταση ή επισκευή, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Σκοπός μας είναι να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και ποιοτικά. Οι τιμές μας είναι οι καλύτερες στην αγορά και εξασφαλίζουμε την καθαριότητα του χώρου σας έπειτα από το πέρας της κάθε εργασίας. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά όλο το 24ωρο με εγγυημένες και οικονομικές λύσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χαράλαμπος Πιτιακούδης - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Αιγάλεω Αττική 122 42

Ονομάζομαι Χαράλαμπος Πιτιακούδης και παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού στο σπίτι ή στον επαγγελματικό σας χώρο άμεσα και οικονομικά. Κατέχω πολυετή εμπειρία στον χώρο της ψύξης και των επισκευών με αποτέλεσμα να δέχομαι όλα τα μοντέλα της αγοράς αλλά και να εξυπηρετώ γρήγορα και αποτελεσματικά. Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιώ είναι εγγυημένης ποιότητας και ανθεκτικότητας. Ο εξοπλισμός μου συνεχώς ανανεώνεται για να μπορεί να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις ακόμη και για τα τελευταίας τεχνολογίας μοντέλα. Μη διστάσετε να ζητήσετε προσφορά. Θα χαρώ πολύ να επικοινωνήσω μαζί σας και να αναλάβω την εργασία σας με εντυπωσιακά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΣΤΑΝΗΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Αιγάλεω Αττική 122 42

Ονομάζομαι Ιωάννης Καστάνης και ειδικεύομαι στις εργασίες για επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού άμεσα και αποτελεσματικά. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στο χώρο και μεγάλο αριθμό ικανοποιημένων πελατών. Οι πελάτες μου με προτιμούν για την ποιότητα του χαρακτήρα μου αλλά και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μου. Στόχος μου είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στον προγραμματισμό. Δίνω ιδιαίτερη προσοχή και σεβασμό στον χώρο του πελάτη και φροντίζω να τον αφήνω πάντα καθαρό. Ο σεβασμός στον χώρο και τον χρόνο τους είναι ιδιαίτερα σημαντικός για εμένα και φροντίζω να είμαι συνεπείς και υπεύθυνος σε κάθε μου εργασία. Είμαι στην διάθεσή σας να δώσω λύση στο πρόβλημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΜΥΡΛΗΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Αιγάλεω Αττική 122 42

Ονομάζομαι Σμύρλης Ευάγγελος και καθημερινά εδώ και αρκετά χρόνια δίνω συμφέρουσες λύσεις για την επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Διαθέτω την τεχνογνωσία και τον κατάλληλο εξοπλισμό να φέρω εις πέρας κάθε εργασία. Εκπαιδεύομαι καθημερινά και η πείρα μου μου έχει δώσει την δυνατότητα να αναγνωρίζω πολύ γρήγορα το πρόβλημα με το κλιματιστικό σας και να το επιδιορθώνω. Παρακολουθώ σεμινάρια και εφαρμόζω νέες μεθόδους εγκατάστασης και επισκευής. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να με προτιμήσετε. Περιμένω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες και τις απαιτήσεις σας με οικονομικά και επαγγελματικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΝΙΚΗ ΨΥΚΤΙΚΗ Α.Τ.Ε.Κ.Ε. - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η ΓΕΝΙΚΗ ΨΥΚΤΙΚΗ αναλαμβάνει να δώσει ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας όποτε και όταν το επιθυμήσετε με επιτυχημένα αποτελέσματα. Διαθέτουμε έμπειρους συνεργάτες που καθημερινά ενημερώνονται για τις εξελίξεις στον τομέα και δίνουν έξυπνες και συμφέρουσες λύσεις. Συνδυάζουμε ευγένεια χαρακτήρα με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και μακροχρόνια αποτελέσματα. Σκοπός μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας και η ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασία μαζί τους. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε ολοκληρωμένες λύσεις στο πρόβλημά σας με τιμές που σοκάρουν και τους πιο δύσπιστους!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Αιγάλεω Αττική 122 42

Ονομάζομαι Αντώνιος Ηλιόπουλος και είμαι ειδικός στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού είτε σε επαγγελματικό είτε σε οικιακό χώρο. Με την πολυετή μου εμπειρία διαθέτω την ικανότητα να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις όλων των μοντέλων άμεσα και αποτελεσματικά. Καθώς οι εξελίξεις στον τομέα των επισκευών και των εγκαταστάσεων προχωρούν, οφείλω να εφαρμόζω νέες μεθόδους και να βελτιώνω το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών μου για να παραμένω ανταγωνιστικός και να μπορώ να καλύψω τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών πελατών. Αυτοσκοπός για εμένα είναι να παραδίδω επαγγελματικά αποτελέσματα που θα ευχαριστούν τους πελάτες μου και θα βελτιώνουν την καθημερινότητά τους. Περιμένω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η ομάδα μας με τους έμπειρους και ενημερωμένους συνεργάτες της, έχει την δυνατότητα να δώσει εγγυημένες και λειτουργικές λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας καθημερινά και με συνέπεια στις ανάγκες σας. Με γνώμονα τις επιθυμίες και τις ανάγκες του πελάτη προτείνουμε εξατομικευμένες λύσεις. Ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα και εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μου. Διαθέτουμε εξειδικευμένο εξοπλισμό που μας δίνει την δυνατότητα να αναλαμβάνουμε οποιοδήποτε μοντέλο κλιματιστικού. Στοχεύουμε σε μακροχρόνια αποτελέσματα και σε ευχαριστημένους πελάτες. Είμαστε στην διάθεσή σας να δώσουμε λύση και στα φαινομενικά πιο δύσκολα προβλήματα και όλα αυτά με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρήστος Ι. Μπάφας - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Αιγάλεω Αττική 122 42

Ονομάζομαι Μπάφας Χρήστος και είμαι ειδικός στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικούς σας σε ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στις επισκευές οικιακών συσκευών και μπορώ να δώσει λύσεις σε προβλήματα που αφορούν όλα τα μοντέλα ψυγείων άμεσα και αποτελεσματικά. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν είναι η συνέπεια, η οργάνωση και ο σεβασμός απέναντι στον πελάτη. Συνδυάζω άριστες τιμές με ποιοτική εξυπηρέτηση και όλα αυτά με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Μοναδικός μου στόχος είναι η ικανοποίηση των αναγκών σας και η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μου. Βρίσκομαι καθημερινά στην διάθεσή σας έτοιμος να εξυπηρετήσω κάθε σας ανάγκη!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

NEOCLIMA - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Αιγάλεω Αττική 122 42

Είμαι ο Δημόπουλος Δημήτριος και παρέα με τους έμπειρους συνεργάτες μου καθημερινά δίνω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση των κλιματιστικών σας άμεσα και με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Με την πολυετή μου εμπειρία ανταποκρίνομαι στις ανάγκες σας και διαθέτω την γνώση και την εμπειρία να διαχειριστώ προβλήματα σε όλα τα μοντέλα κλιματιστικών. Η ομάδα συνεργατών μου βρίσκεται δίπλα σας σε κάθε εργασία να συζητήσει για το πρόβλημα που σας απασχολεί και να παρέχει εξατομικευμένες συμβουλές. Η ικανοποίησή σας από τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας αποτελεί για εμάς την πραγματική μας ανταμοιβή. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας να δώσω λύση στο πρόβλημά σας άμεσα και με τι πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΜΠΟΥΛΑΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Αιγάλεω Αττική 122 42

Ονομάζομαι Λεόντιος Μουλάς και είμαι ειδικός στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού σε ιδιωτικούς και οικιακούς χώρους άμεσα και με το μικρότερο δυνατό κόστος. Η εμπειρία μου, με έχει διδάξει ότι οφείλω να εξελίσσω τις υπηρεσίες μου και να ενημερώνομαι για τον τομέα μου εάν θέλω οι πελάτες μου να με προτιμούν. Σκοπός μου είναι η ικανοποίηση του πελάτη και η δημιουργία σχέσης εμπιστοσύνης μαζί του. Ανταγωνιστικό μου πλεονέκτημα είναι η ευγένεια του χαρακτήρα μου και η άρτια τεχνογνωσία μου. Συνδυάζω άριστη ποιότητα υλικών με τιμές που σοκάρουν. Είμαι η λύση στον τομέα των κλιματιστικών. Επιλέξτε με και η επιλογή σας θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CLIMA SERVICES - ΝΤΕΒΕΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Αιγάλεω Αττική 122 42

Ονομάζομαι Ντεβές Παναγιώτης και μαζί με την εξειδικευμένη ομάδα συνεργατών μου προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση των κλιματιστικών σας με οικονομικό και αποτελεσματικό τρόπο. Διαθέτω πολλά χρόνια εμπειρία στον χώρο και αναγνωρίζω όλα τα μοντέλα προτείνοντας συμφέρουσες λύσεις για τον πελάτη. Φροντίζω να ανανεώνω τον εξοπλισμό μου και διαθέτω σταθερούς συνεργάτες που με προμηθεύουν με τα κατάλληλα ανταλλακτικά. Μοναδικός μου στόχος είναι η πλήρη ευχαρίστηση τόσο των πελατών μου όσο και η δική μου με την παράδοση επαγγελματικών εργασιών. Περιμένω καθημερινά να ανταποκριθώ στο αίτημά σας και να φέρω εις πέρας οποιαδήποτε εργασία με συνέπεια και υπευθυνότητα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΙΤΣΙΚΑΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Αιγάλεω Αττική 122 42

Είμαι Ο Μπιτσίκας Δημήτριος και είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στο αίτημά σας για εγγυημένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση των κλιματιστικών. Με συνέπεια και υπευθυνότητα ικανοποιώ τις επιθυμίες και τις ανάγκες όλων των πελατών μου και από την πρώτη επαφή με το κλιματιστικό σας αναγνωρίζω τις ανάγκες του και εφαρμόζω τις κατάλληλες μεθόδους παραδίδοντας στην συνέχεια επαγγελματικά αποτελέσματα. Είμαι πολλά χρόνια στον χώρο και εκπαιδεύομαι καθημερινά ώστε να ανταποκρίνομαι σε όλα τα νέα μοντέλα που εμφανίζοντα. Συνδυάζω τεχνογνωσία με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να με επιλέξετε. Είμαι ο επαγγελματίας που επιθυμείτε για την εργασία σας, εμπιστευθείτε με και δεν θα σας απογοητεύσω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΨΥΓΕΙΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΟΕ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η εταιρεία μας διαθέτει έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό που ειδικεύεται στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας ανά πάσα ώρα και στιγμή το επιθυμείτε. Προτείνουμε άμεσες και οικονομικές λύσεις που εξυπηρετούν το συμφέρον του πελάτη και του παρέχουν τέλεια αποτελέσματα. Σεβόμαστε τον χώρο και τον χρόνο του και εξασφαλίζουμε για εκείνον επαγγελματικά αποτελέσματα. Η ευγένεια του χαρακτήρα του προσωπικού μας και ο σεβασμός που δείχνουμε στον χώρο και τον χρόνο του πελάτη αποτελούν ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα. Στοχεύουμε στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας γι' αυτό και φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον τομέα μας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ART CLIMA - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η εταιρεία μας είναι μια από τις πιο σύγχρονες εταιρείες στο χώρο της επισκευής και εγκατάστασης του κλιματιστικού σας. Αναλαμβάνουμε και φέρνουμε εις πέρας κάθε είδους εργασία και τύπο μοντέλου, στον προσωπικό και επαγγελματικό σας χώρο, άμεσα και με επαγγελματισμό. Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό και σύγχρονα μέσα εγκατάστασης που εξασφαλίζουν ένα επιτυχημένο και μόνιμο αποτέλεσμα. Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε είναι υψηλής ποιότητας και τα προμηθευόμαστε από τις καλύτερες εταιρείες του χώρου για να είμαστε σίγουροι ότι τα αποτελέσματα θα είναι πλήρως λειτουργικά. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας και εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Επιλέξτε μας και δεν θα το μετανιώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΟΥΛΑΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Αιγάλεω Αττική 122 42

Είμαι ο Μούλας Αναστάσιος και είμαι έτοιμος να δώσω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού σε ιδιωτικούς και οικιακούς χώρους . Έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο ανταποκρίνομαι σε όλα τα μοντέλα με γνώμονα πάντα την ικανοποίηση του πελάτη. Τα ανταλλακτικά και ο εξοπλισμός μου μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις όλων των εργασιών ανεξαρτήτως μοντέλου ή εταιρείας. Στοχεύω σε υψηλή ποιότητα εργασιών και αποτελέσματα απολύτως λειτουργικά. Η ευχαρίστησή σας είναι η δική μου καταξίωση στον χώρο. Είμαι στην διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε να κερδίσω την εμπιστοσύνη σας με επαγγελματικά και ποιοτικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Επισκευή κλιματιστικού Αιγάλεω - 15 ειδικοί στα κλιματιστικά