6 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Εκσκαφές - Χωματουργικά Αιγάλεω

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


Σταμάτης Κορτσιδάκης - Εκσκαφές - Χωματουργικά

Εκσκαφές - Χωματουργικά - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η Κορτσιδάκης Κατασκευαστική προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τις χωματουργικές εργασίες σας. Έχουμε μακρόχρονη εμπειρία σε τεχνικές εργασίες καθώς και άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό, έτοιμο να εξυπηρετήσει κάθε σας ανάγκη. Μελετάμε προσεκτικά τον χώρο και προγραμματίζουμε τους χρόνους από πριν, ώστε να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα. Θα είναι χαρά μας να έρθουμε σε επικοινωνία και να αναλάβουμε και τη δική σας εργασία. Ζητήστε προσφορά δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΖΑΝΗΣ - Εκσκαφές - Χωματουργικά

Εκσκαφές - Χωματουργικά - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η εταιρεία μας αποτελείται από έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, έτοιμο να δώσει την λύση στις χωματουργικές σας εργασίες. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και πρωταρχικό μας μέλημα η απόλυτη ικανοποίησή του. Αξιοπιστία, καθαρές και επαγγελματικές δουλείες είναι κάποια από τα στοιχεία που μας διαφοροποιούν από τους ανταγωνιστές μας και μας καθιστούν την ιδανική λύση στο πρόβλημά σας. Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό και μπορούμε να ολοκληρώσουμε οποιαδήποτε εργασία, μας αναθέσετε, ανεξαρτήτως δυσκολίας και μεγέθους. Προτιμήστε μας και επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες μας, άμεσα και οικονομικά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΕΓΙΟΓΛΟΥ - Εκσκαφές - Χωματουργικά

Εκσκαφές - Χωματουργικά - Αιγάλεω Αττική 122 42

Προσφέρω άμεσες λύσεις για τις χωματουργικές δουλειές που σας ταλαιπωρούν. Δραστηριοποιούμαι στον ανάλογο κλάδο επί σειρά ετών, συνεργαζόμενος με καταξιωμένους επαγγελματίες διαφόρων τεχνικών ειδικοτήτων, προκειμένου να παρέχουμε άριστα αποτελέσματα σε κάθε περίπτωση. Οι εργασίες μας, χαρακτηρίζονται από τη βαθιά τεχνογνωσία μας και από τις υψηλής ποιότητας τεχνοτροπίες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ - Εκσκαφές - Χωματουργικά

Εκσκαφές - Χωματουργικά - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η εταιρεία ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ, αναλαμβάνει χωματουργικές εργασίες για την αυλή ή τους εξωτερικούς σας χώρους. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο για αρκετά έτη, διαθέτοντας έμπειρη ομάδα επαγγελματιών. Με υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και συνέπεια, καλύπτουμε το ευρύτερο φάσμα των απαιτήσεων σας, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και παρέχοντας πάντα τις καλύτερες λύσεις.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΘΗΝΑ CONTAINERS - Εκσκαφές - Χωματουργικά

Εκσκαφές - Χωματουργικά - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στον κλάδο των χωματουργικών εργασιών, στην αποκομιδή και μεταφορά μπαζών και την εναλλακτική διαχείριση στερεών απόβλητων και αισίως σήμερα μετράνε 38 χρόνια λαμπρής σταδιοδρομίας. Μέσα σε αυτά τα χρόνια σκληρής και πρωτίστως «σωστής» δουλειάς μας, φτάσαμε σήμερα να συγκαταλεγόμαστε σε μια από τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες στον συγκεκριμένο κλάδο. Έχοντας στο ενεργητικό μας πλήθος έργων, τα οποία έχουμε διεκπεραιώσει με επαγγελματισμό και συνέπεια, έχουμε κτίσει μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, με γνώμονα τις ανάγκες και την άρτια και άμεση εξυπηρέτησή τους. Η υψηλή τεχνογνωσία και η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο, εγγυώνται ακριβείς χειρισμούς και άριστη ποιότητα στις υπηρεσίες μας. Το 1990 η εταιρεία έκανε ένα ακόμα μεγάλο και πρωτοποριακό άλμα στις ενοικιάσεις κάδων δημιουργώντας την Αθήνα containers. Σήμερα έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε ένα ευρύ δίκτυο εξυπηρέτησης με πληθώρα φορτηγών. Ο ιδιόκτητος και εξελιγμένος στόλος μας, μας δίνει τη δυνατότητα να αποστέλλουμε κάδους σε οποιοδήποτε σημείο, καλύπτοντας μεγάλο μέρος των αναγκών σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΑ. ΚΑ.Π. - Εκσκαφές - Χωματουργικά

Εκσκαφές - Χωματουργικά - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η εταιρεία μας διαθέτει μεγάλη πείρα και εξειδίκευση στις Χωματουργικές Εργασίες και ολοκληρώνει πληθώρα διαφορετικών περιπτώσεων, με μεγάλη επιτυχία. Αναλαμβάνει διαφόρων ειδών χωματουργικές εργασίες, είτε δημοσίων, είτε ιδιωτικών έργων. Αναλυτικά: βελτιώσεις εδάφους, καθαρισμούς ειδικών απαιτήσεων, διαμορφώσεις ρεμάτων, διάνοιξη δρόμου, αποχετευτικά συστήματα, κατεδαφίσεις και εκβραχισμό. Παρέχουμε φορτωτές, τσάπες, διαβολάκια, φορτηγά, JCB, καθιστώντας εύκολη και επαγγελματική την λόλη διαδικασία. Στόχος μας, η τελειοποίηση κάθε έργου και η ανταπόκριση στις απαιτήσεις των πελατών. Η πείρα μας στο χώρο των χωματουργικών εργασιών παρέχει αποτελεσματικές λύσεις σε κάθε είδος έργου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ