3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Διατροφολόγοι Αιγάλεω

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επαγγελματίες Διαιτολόγοι και Διατροφολόγοι


Δημήτριος Καραγιάννης - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Αιγάλεω Αττική 122 42

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και ασχολούμαι με την παροχή υπηρεσιών διατροφής και κλινικής διαιτολογίας, με μεγάλη επιτυχία και πολλούς ικανοποιημένους, από τις υπηρεσίες μου, πελάτες. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω να φέρω εις πέρας είναι ο επαγγελματισμός μου, η συνέπεια απέναντι στα προσυμφωνηθέντα αλλά και η εξατομικευμένη εξυπηρέτηση σε κάθε πελάτη. Θα χαρώ πολύ να συνεργαστούμε και να επιτύχουμε και να διατηρήσουμε το ιδανικό για εσάς, βάρος!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟΣ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Αιγάλεω Αττική 122 42

Είμαι κλινικός διαιτολόγος-διατροφολόγος και έχω πολυετή εμπειρία στον κλάδο με αποτέλεσμα να έχω αναλάβει πληθώρα διαφορετικών περιστατικών και να έχω αναπτύξει ένα ικανοποιημένο από τις υπηρεσίες μου, πελατολόγιο. Σεβόμενος λοιπόν πάντα τις προτιμήσεις και ανάγκες του κάθε ατόμου, η εξατομικευμένη προσέγγιση της απώλειας βάρους και η κάλυψη διατροφικών αναγκών αποτελούν εύκολες και αποτελεσματικές διαδικασίες, χωρίς στέρηση. Επιλέξτε με για ευεξία και βελτίωση της ζωής σας, με εξατομικευμένες υπηρεσίες, ανάλογα με τις ανάγκες σας σε προσιτές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ευαγγελία Σχοινά - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Αιγάλεω Αττική 122 42

Είμαι διαιτολόγος- διατροφολόγος και αναλαμβάνω την παροχή εξατομικευμένων συμβουλών και διατροφικών προγραμμάτων, σχεδιασμένα πάντα σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και προτιμήσεις. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω είναι η πολυετής εμπειρία, ο επαγγελματισμός αλλά και η ψυχολογική υποστήριξη στους πελάτες μου. Στόχος μου η προσφορά καλύτερης ποιοτικά ζωής και ευεξίας, στους πελάτες μου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Διαιτολόγος Αιγάλεω - 3 +1 επαγγελματίες διατροφολόγοι