14 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Διατροφολόγοι Αιγάλεω

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επαγγελματίες Διαιτολόγοι και Διατροφολόγοι


NUTRI WEST - ΖΗΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Αιγάλεω Αττική 122 42

Παρέχουμε άμεσες και οικονομικές λύσεις στα προγράμματα διατροφής με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών του. Με πρότυπο τη Μεσογειακή Διατροφή και οδηγό τις εξελίξεις στην επιστήμη της διαιτολογίας, επιτυγχάνεται το επιθυμητό αποτέλεσμα με ασφάλεια και χωρίς στερήσεις. Το διατροφικό πρόγραμμα συντάσσεται με βάση τα αποτελέσματα των μετρήσεων και του Βασικού Μεταβολισμού σας, ενώ είναι προσαρμοσμένο στον τρόπο ζωής σας. Σε κάθε Συνεδρία γίνονται όλες οι απαραίτητες μετρήσεις, για σωστή παρακολούθηση της Βελτίωσης Σύστασης του Σώματος. Η μεθοδικότητα, η υποστήριξη και η διατροφική εκπαίδευση, αποτελούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για μόνιμα αποτελέσματα. Είμαστε στην διάθεσή σας για άμεση εξυπηρέτηση και οικονομικές τιμές. Επιλέξτε μας και δεν θα χάσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΦΛΟΥΡΑΚΗ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Αιγάλεω Αττική 122 42

Είμαι έμπειρη επαγγελματίας και προτείνω διαιτολόγιο εξατομικευμένο, εύκολο στην εφαρμογή, με βάση τις διατροφικές συνήθειες και προτιμήσεις του κάθε ατόμου. Όλα αυτά γίνονται μετά από τη συμπλήρωση συγκεκριμένου ερωτηματολογίου, έλεγχο ιατρικών εξετάσεων και βάσει ειδικών μετρήσεων. Ως πρωταρχικό στόχο τον καθορισμό των πραγματικών διατροφικών αναγκών του κάθε ατόμου, ανάλογα με τα ανθρωπομετρικά του χαρακτηριστικά, την κατάσταση της υγείας του, την κληρονομικότητα, την προσωπικότητά του, τη φυσική δραστηριότητα, τον τρόπο ζωής (ωράριο, ύπνος, στρες, τόπος διαμονής και είδος εργασίας), το βασικό του μεταβολισμό, τις κλιματολογικές συνθήκες. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας για ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα με επιτυχημένα αποτελέσματα. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να με επιλέξετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑΡΙΑ ΣΟΦΙΑ ΠΕΛΑΓΙΔΟΥ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Αιγάλεω Αττική 122 42

Είμαι η Σοφία Πελαγίδου και ασχολούμαι με την διαιτολογία παρέχοντας εξατομικευμένες λύσεις με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών των πελατών μου. Διατηρώ δικό μου γραφείο εδώ και χρόνια και ασχολούμαι με θέματα, όπως: Ειδικές διατροφές για ανθρώπους με ασθένειες, Έγκυες, Βρέφη - νήπια - παιδιά, για άτομα που ασχολούνται με τον αθλητισμό, τη φυτοφαγία, καθώς επίσης αντιμετωπίζω και την αύξηση βάρους και την παχυσαρκία. Επίσης πραγματοποιώ ετήσιο έλεγχο και σωματομετρήσεις. Μοναδικός μου στόχος είναι η βελτίωση της ποιότητας της ζωής των πελατών μου και η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης μαζί τους. Σέβομαι την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις τους και φροντίζω να τους παρέχω ευέλικτα προγράμματα διατροφής ώστε να μην νιώθουν ότι πιέζονται. Βρίσκομαι έτοιμος να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας αρκεί να με επιλέξετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτριος Καραγιάννης - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Αιγάλεω Αττική 122 42

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και ασχολούμαι με την παροχή υπηρεσιών διατροφής και κλινικής διαιτολογίας, με μεγάλη επιτυχία και πολλούς ικανοποιημένους, από τις υπηρεσίες μου, πελάτες. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω να φέρω εις πέρας είναι ο επαγγελματισμός μου, η συνέπεια απέναντι στα προσυμφωνηθέντα αλλά και η εξατομικευμένη εξυπηρέτηση σε κάθε πελάτη. Το κλειδί της επιτυχίας στην απώλεια του βάρους και κυρίως στη διατήρησή αυτής, είναι η εστίαση στην αλλαγή των διατροφικών συνηθειών. Σκοπός μας είναι να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας και να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής τους. Θα χαρώ πολύ να συνεργαστούμε και να επιτύχουμε και να διατηρήσουμε το ιδανικό για εσάς, βάρος!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΕΥΦΥΙΑ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Αιγάλεω Αττική 122 42

Το κέντρο μας παρέχει εξειδικευμένες λύσεις στα προγράμματα διατροφής που επιθυμείτε με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Προσφέρουμε, μέσω της διατροφής, λύσεις αντιγήρανσης και καλύτερης ποιότητας ζωής με εξαιρετικά αποτελέσματα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Πρόκειται για μία νέα αντιμετώπιση στο θέμα της υγείας και ευεξίας, όπου η έμφαση δίνεται στην πρόληψη, μέσω φυσικών λύσεων. Κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός. Όλα τα προγράμματα της κλινικής είναι απολύτως εξατομικευμένα και προσαρμοσμένα στις επιμέρους ανάγκες σας. Σκοπός μας είναι η υγεία των πελατών μας και η ικανοποίησή τους από το αποτέλεσμα. Είμαστε έτοιμοι καθημερινά να δώσουμε λύση στο πρόβλημά σας αρκεί να μας επιλέξετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ευαγγελία Σχοινά - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Αιγάλεω Αττική 122 42

Είμαι διαιτολόγος- διατροφολόγος και αναλαμβάνω την παροχή εξατομικευμένων συμβουλών και διατροφικών προγραμμάτων, σχεδιασμένα πάντα σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και προτιμήσεις. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω είναι η πολυετής εμπειρία, ο επαγγελματισμός αλλά και η ψυχολογική υποστήριξη στους πελάτες μου. Συνδυάζω πολυετή εμπειρία με εξειδικευμένες γνώσεις και φροντίζω να ενημερώνομαι πάντα για τις εξελίξεις στον τομέα μου για να είμαι βέβαιος ότι παρέχω τις καλύτερες ποιοτικά λύσεις στους πελάτες μου. Σκοπός μου είναι η ανάπτυξη σχέσεων αμοιβαίας εκτίμησης με τους πελάτες μου και η βελτίωση της καθημερινότητάς τους. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μου και είμαι βέβαιος ότι θα εντυπωσιαστείτε από το αποτέλεσμα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MED DIET - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Αιγάλεω Αττική 122 42

Το διαιτολογικό γραφείο μας είναι εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα αξιολόγησης του οργανισμού, μπορεί να προσεγγίσει απόλυτα τις ανάγκες του ενδιαφερόμενου. Σεβόμενοι λοιπόν πάντα τις προτιμήσεις και ανάγκες του κάθε ατόμου, η εξατομικευμένη προσέγγιση της απώλειας βάρους και η κάλυψη διατροφικών αναγκών αποτελούν εύκολες και αποτελεσματικές διαδικασίες, χωρίς στέρηση. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και η βελτίωση της ποιότητας της καθημερινότητάς τους. Επιλέξτε μας για ευεξία και βελτίωση της ζωής σας, με εξατομικευμένες υπηρεσίες, ανάλογα με τις ανάγκες σας σε προσιτές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ευαγγελία Σχοινά - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Αιγάλεω Αττική 122 42

Είμαι έμπειρη διαιτολόγος και μπορώ να αναλάβω την δική σας περίπτωση, προσφέροντάς σας υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, που ταιριάζουν απόλυτα με τις ανάγκες σας. Η υγεία και η ευεξία σας είναι προτεραιότητα μου και λειτουργούμε πάντα με σεβασμό στις ανάγκες σας. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μου είναι η δική σας ικανοποίησή και με αυτό τον τρόπο λειτουργώ πάντα! Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται σε άτομα που αντιμετωπίζουν ποικίλες παθολογικές καταστάσεις, όπως ο διαβήτης, οι δυσλιπιδαιμίες, η παχυσαρκία, η οστεοπόρωση. Πρωταρχικό μου μέλημα είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών σε θέματα διατροφής με σκοπό την υιοθέτηση ενός συνολικά πιο υγιεινού τρόπου ζωής, επιφέροντας με αυτό τον τρόπο βελτίωση της ποιότητας ζωής.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟΣ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Αιγάλεω Αττική 122 42

Είμαι κλινικός διαιτολόγος-διατροφολόγος και έχω πολυετή εμπειρία στον κλάδο με αποτέλεσμα να έχω αναλάβει πληθώρα διαφορετικών περιστατικών και να έχω αναπτύξει ένα ικανοποιημένο από τις υπηρεσίες μου, πελατολόγιο. Σεβόμενος λοιπόν πάντα τις προτιμήσεις και ανάγκες του κάθε ατόμου, η εξατομικευμένη προσέγγιση της απώλειας βάρους και η κάλυψη διατροφικών αναγκών αποτελούν εύκολες και αποτελεσματικές διαδικασίες, χωρίς στέρηση. Διαφοροποιούμαι από τους ανταγωνιστές μου, γιατί αφουγκράζομαι τις ανάγκες των πελατών μου και διαμορφώνω αναλόγως το πρόγραμμα διατροφής τους. Επιλέξτε με για ευεξία και βελτίωση της ζωής σας, με εξατομικευμένες υπηρεσίες, ανάλογα με τις ανάγκες σας σε προσιτές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΖΑΝΤΖΗ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Αιγάλεω Αττική 122 42

Παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις στα προγράμματα διατροφής με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Στόχος δεν είναι μόνο η απώλεια βάρους αλλά και η διαμόρφωση μιας σωστής σχέσης με το φαγητό και τη διατροφή καθώς και η οργάνωση μιας ισορροπημένης διατροφής σε καθημερινό επίπεδο προσαρμοσμένης στο δικό σας τρόπο ζωής και στις δικές σας ανάγκες. Με διαιτολόγιο σχεδιασμένο αποκλειστικά για το δικό σας σωματότυπο και προσαρμοσμένο στην καθημερινότητα σας και τις δικές σας απαιτήσεις μπορείτε να καταπολεμήσετε εύκολα, γρήγορα και οριστικά τα περιττά κιλά χωρίς στερητικές δίαιτες που δεν υπόσχονται αποτέλεσμα. Είμαι στην διάθεσή σας καθημερινά να σας εξυπηρετήσω και να σταθώ δίπλα σας σε όλη την διαδικασία και για ότι χρειαστείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΒΛΑΧΟΥ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Αιγάλεω Αττική 122 42

Είμαι έμπειρη διατροφολόγος και διαθέτω στο ενεργητικό μου πολλούς ευχαριστημένους πελάτες με εντυπωσιακές αλλαγές στον τρόπο ζωής τους. Έχω πολλά χρόνια εμπειρίας στον κλάδο και παρέχω υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Ο σεβασμός προς τους πελάτες μου και η εγγύηση εργασίας, που παρέχω είναι κάποιοι από τους λόγους που έχω σταθερή πορεία στον χώρο και σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου. Σκοπός μου είναι να παρέχω τα επιθυμητά για εσάς αποτελέσματα χωρίς υπερβολές . Οι γνώσεις και η ευγένειά μου αποτελούν τα στοιχεία για τα οποία με επιλέγουν οι πελάτες μου. Εγγυώμαι την βελτίωση της καθημερινότητά σας και την ενίσχυση της αυτοπεποίθησή σας. Εμπιστευθείτε με για προγράμματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας. Βρίσκομαι ανά πάσα στιγμή στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΕΛΕΚΟΣ MSC - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Αιγάλεω Αττική 122 42

Είμαι επαγγελματίας διαιτολόγος και δίνω οριστικές λύσεις στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με την διατροφή σας. Τα προγράμματα διατροφικής αγωγής και υποστήριξης που εφαρμόζονται απευθύνονται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες και αφορούν φυσιολογικές και παθολογικές καταστάσεις. Στόχος μου, είναι η άμεση επίτευξη ρεαλιστικών στόχων, μέσα από μια εποικοδομητική και ευχάριστη συνεργασία. Χαρακτηρίζομαι για την στενή παρακολούθηση της διατροφικής πορείας των πελατών μου και την ευγένεια στον χαρακτήρα μου. Είμαι έτοιμος να σας εξυπηρετήσω με σεβασμό στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μου και είμαι σίγουρος ότι το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΙΑΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ - NUTRITION SCIENCE - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Αιγάλεω Αττική 122 42

Στο γραφείο μου αναλαμβάνω εδώ και χρόνια να δώσω λύσεις σε προγράμματα διατροφής άμεσα και υπεύθυνα. Τα προγράμματα διατροφικής αγωγής και υποστήριξης που εφαρμόζονται απευθύνονται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες και αφορούν φυσιολογικές και παθολογικές καταστάσεις, με ιδιαίτερη εξειδίκευση σε: Μείωση και πρόσληψη βάρους, Εγκυμοσύνη/Θηλασμός (προσαρμοσμένα προγράμματα για τη σωστή ανάπτυξη του εμβρύου και την πλήρη διατροφική υποστήριξη της μητέρας, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και της λοχείας) και Διατροφή Αθλητών (προαγωνιστική και αγωνιστική περίοδος, αύξηση μυϊκής μάζας). Στόχος μου, είναι η άμεση επίτευξη ρεαλιστικών στόχων, μέσα από μια εποικοδομητική και ευχάριστη συνεργασία. Είμαι έτοιμη να σας εξυπηρετήσω με συνέπεια και σεβασμό στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτριος Τζιράρκας - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Αιγάλεω Αττική 122 42

Στο γραφείο μου αναλαμβάνω εδώ και χρόνια να δώσω λύσεις σε προγράμματα διατροφής άμεσα και υπεύθυνα. Τα προγράμματα διατροφικής αγωγής και υποστήριξης που εφαρμόζονται απευθύνονται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες και αφορούν φυσιολογικές και παθολογικές καταστάσεις, με ιδιαίτερη εξειδίκευση σε: Μείωση και πρόσληψη βάρους, Εγκυμοσύνη/Θηλασμός (προσαρμοσμένα προγράμματα για τη σωστή ανάπτυξη του εμβρύου και την πλήρη διατροφική υποστήριξη της μητέρας, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και της λοχείας) και Διατροφή Αθλητών (προαγωνιστική και αγωνιστική περίοδος, αύξηση μυϊκής μάζας). Στόχος μου, είναι η άμεση επίτευξη ρεαλιστικών στόχων, μέσα από μια εποικοδομητική και ευχάριστη συνεργασία. Είμαι έτοιμη να σας εξυπηρετήσω με συνέπεια και σεβασμό στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Διαιτολόγος Αιγάλεω - 14 +1 επαγγελματίες διατροφολόγοι