15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Απολύμανση Αιγάλεω

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στην κατηγορία Απολύμανση - Απεντόμωση


Micro Clean - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Αιγάλεω Αττική 122 42

Διαθέτοντας πολύχρονη παρουσία στο χώρο, το συνεργείο απεντόμωσης μας κάνει εφαρμογή για την απώθηση φιδιών. Αναλαμβάνουμε να απομακρύνουμε φίδια από σπίτια και κήπους. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και πρωταρχικό μας μέλημα η απόλυτη ικανοποίησή του και η παροχή μόνιμων και επαγγελματικών λύσεων ανώτερης ποιότητας. Σκοπός μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας με την παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων εξαιρετικής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Θα χαρούμε να μας προτιμήσετε και θα σας ανταμείψουμε με μία προσφορά που θα ταιριάζει σε εσάς.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κηποφροντίδα Γιώργος Μαζαράκης - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η εταιρεία μας παρέχει στους πελάτες της εξατομικευμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις που σχετίζονται με την απεντόμωση και την απολύμανση που θέλετε να εκτελέσετε στον χώρο σας. Με τη μέθοδο Trap-Treat-Release (T.T.R) και την κατάλληλη τεχνογνωσία αντιμετωπίζουμε όλα τα είδη τερμιτών (υπόγειους, υγρού ξύλου, ξηρού ξύλου). Υπερτερούμε του ανταγωνισμού, διότι το προσωπικό μας είναι μόνιμο, με αποτέλεσμα, να μπορεί να έχετε έναν έμπιστο και γνώριμο συνεργάτη, για την πλήρη ικανοποίηση όλων των αναγκών του κτιρίου σας. Σε εμάς θα βρείτε το δικό σας άνθρωπο, που θα σας δώσει άμεση λύση σε κάθε πρόβλημα. Προτιμήστε μας και επωφεληθείτε από τις ποιοτικές μας εργασίες, που προσφέρονται πάντα στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

PESTX - - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την παροχή ολοκληρωμένων και άκρως επαγγελματικών λύσεων απολύμανσης και απεντόμωσης των εταιρικών και προσωπικών σας χώρων. Με την συνεχή παρουσία μας στον τομέα της δημόσιας υγείας και με εγγύηση αποτελεσμάτων εξειδικεύομαστε σε εφαρμογές αντιμετώπισης εντόμων, τρωκτικών, ακάρεων και παρασίτων. Αναλαμβάνουμε πληθώρα εργασιών, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας και είμαστε δίπλα σας και μετά από την ολοκλήρωση της εργασίας. Φροντίζουμε για την απόλυτη ικανοποίησή σας, πάντα, σε προσιτές τιμές. Επιλέξτε μας και η επιλογή αυτή θα σας δικαιώσει. Γιατί για εμάς, είναι θέμα τιμής. Με την εταιρία μας θα λάβετε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΙΦΟΥΝΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η εταιρεία μας είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία στον χώρο των απολυμάνσεων. Χρησιμοποιώντας μηχανήματα σύγχρονης τεχνολογίας επιλύουμε κάθε σχετικό σας πρόβλημα άμεσα και λειτουργούμε με επαγγελματισμό, βασιζόμενοι στην άμεση ανταπόκριση. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και πρωταρχικό μας μέλημα η απόλυτη ικανοποίησή των πελατών μας. Συνδυάζουμε πολυετή εμπειρία με άρτια τεχνογνωσία και εξειδικευμένο προσωπικό και εξασφαλίζουμε για τους πελάτες μας εντυπωσιακά αποτελέσματα. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας για άμεση εξυπηρέτηση και για ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Εμπιστευθείτε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MICROCLEAN ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η εταιρεία μας λειτουργεί με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, παρέχοντας ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις, για την απολύμανση και απεντόμωση που θέλετε να εκτελέσετε στον χώρο σας. Η οικολογική διαχείριση και οι νέες τεχνολογίες αποτελούν προτεραιότητά μας και σύμφωνα με αυτές ολοκληρώνουμε, την κάθε εργασία, που αναλαμβάνουμε. Έχουμε αναπτύξει ένα ιδιαίτερα πιστό και ικανοποιημένο από τις υπηρεσίες μας πελατολόγιο, το οποίο είναι η απόδειξη της ποιοτικής εργασίας μας και του επαγγελματισμού μας. Χαρακτηριζόμαστε από αξιοπιστία, οργάνωση και κύριο μέλημα μας είναι η ικανοποίησή των πελατών μας και η παροχή αποτελεσμάτων ανώτερης ποιότητας, σε συμφέρουσες τιμές. Είμαστε η κατάλληλη λύση στο πρόβλημα καθαρισμού που αντιμετωπίζετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

TERRA PLANTA - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Αιγάλεω Αττική 122 42

Έπειτα από πολυετή εμπειρία, εργαζόμενοι σε εταιρείες απολυμάνσεων αποφάσισαν να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση με βασικές δραστηριότητες τις εφαρμογές απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονιών. Γνώμονας κάθε δραστηριότητας είναι ο σεβασμός στη φύση, στις αρχές της Γεωπονικής Επιστήμης και στην οικολογική διαχείριση του αστικού περιβάλλοντος. Είμαστε απόλυτα ευαισθητοποιημένοι με τις περιβαλλοντικές αλλαγές, παρακολουθούμε συνεχώς τις νέες τεχνολογίες και προτείνουμε τις πιο κατάλληλες ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε ανάγκη! Πρωταρχικός μας στόχος είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας και η παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων. Είμαστε στην διάθεσή σας για άμεση εξυπηρέτηση και οικονομικές τιμές. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΠΑΛΜΟΣ - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η εταιρεία ιδρύθηκε και λειτουργεί εδω και 20 χρόνια υπό την επίβλεψη του γεωπόνου μας. Το έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό μας είναι άμεσα και γρήγορα κοντά σας για απεντομώσεις, μυοκτονίες, απολυμάνσεις. καταπολέμηση εντόμων, κοριών, ψύλλων, ακάρεων, τερμιτών, μυρμηγκιών, ερπετών και πουλιών. Η πολυετής εμπειρία μας στον χώρο της εξυγίανσης με τεχνολογία και τεχνογνωσία δίνει τη λύση στην καταπολέμηση παρασίτων και τρωκτικών με οικολογικές και μη τοξικές εφαρμογές. Πελάτες μας νοσοκομεία, παιδικοί σταθμοί, εταιρείες και ιδιώτες. Η συνέπεια και ο σεβασμός που δείχνουμε στον χώρο και τον χρόνο τους είναι τα στοιχεία που ξεχωρίζουν οι πελάτες μας σε εμάς. Είμαστε στην διάθεσή σας για άμεση και οικονομική εξυπηρέτηση. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μας και δεν θα το μετανιώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

UNIDOMUS ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η εταιρεία μας σας παρέχει άκρως επαγγελματικές και ολοκληρωμένες λύσεις απολύμανσης και απεντόμωσης. H εταιρεία μας αποτελεί μια σύγχρονη ελληνική εταιρεία ολοκληρωμένων υπηρεσιών Υγιεινής, Ασφάλειας, Διαχείρισης και Τεχνικής κάλυψης κτηρίων. Καλύπτουμε με οργανωμένο και φιλικό τρόπο προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, κάθε ανάγκη που μπορεί να έχει ένα οικιακό κτήριο ή ένας επαγγελματικός χώρος, στηριζόμενοι στην προσωπική γνωριμία που αναπτύσσουμε με κάθε πελάτη ξεχωριστά, στις σύγχρονες τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε και στη μεγάλη εμπειρία που χαρακτηρίζει το προσωπικό μας. Επιλέξτε μας και επωφεληθείτε στο έπακρον από την ποιοτική και οικονομικά μας εργασία.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΟ ΤΖΙΝΙ - ΒΛΑΧΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Αιγάλεω Αττική 122 42

Αναλαμβάνουμε την άρτια διεκπεραίωση εργασιών απολύμανσης και απεντόμωσης στον χώρο σας. Η ιστορία και η τεχνολογία της εταιρείας ξεκίνησε από το 1979. Από το 1990 κατατάσσεται από τις πρώτες θέσεις στον χώρο με μεγάλη εξειδίκευση στις υπηρεσίες που παρέχουμε, αντιμετωπίζοντας οποιαδήποτε πρόβλημα με χαμόγελο και προθυμία, διατηρώντας καλές τιμές και το δυνατό τέλειο αποτέλεσμα, δίνοντας την πιο μακρόχρονη λύση στο πρόβλημά σας. Το προσωπικό μας είναι άρτιο εξοπλισμένο με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και ποιοτικά υλικά δίνοντας τη λύση σε όποιο πρόβλημά σας σχετίζεται με τις απεντομώσεις που θέλετε να εκτελέσετε. Μας διακρίνει η ειλικρίνεια και τα τόσα χρόνια ικανοποιημένης πελατεία μας, οι οποίοι μας συστήνουν ανεπιφύλακτα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MP STAR SERVICE - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Αιγάλεω Αττική 122 42

Μπορούμε να αναλάβουμε την ολοκλήρωση εργασιών που σχετίζονται με την απεντόμωση και απολύμανση του προσωπικού και επαγγελματικού σας χώρου, άμεσα και αποτελεσματικά. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1995 και έπειτα από 18 χρόνια δραστηριότητας διαχείρισης κτηρίων, σήμερα έχει εξασφαλίσει τις ιδανικές συνθήκες ούτως ώστε να είναι σε θέση να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις σε ότι αφορά το κτίριο. Από τη μέρα ίδρυσής μας έως σήμερα κάνουμε συνεχώς προσπάθειες να εφαρμόζουμε καθημερινά στην πράξη υψηλή ποιότητα εργασιών με τιμές άκρως ανταγωνιστικές. Αυτό επιτυγχάνεται επειδή τα στελέχη μας και οι συνεργάτες μας είναι προσεκτικά επιλεγμένα σε κάθε τομέα υπηρεσιών, αλλά κυρίως επειδή σκεφτόμαστε σαν πελάτες. Προτιμήστε μας και επωφεληθείτε στο έπακρον από τις ποιοτικές μας εργασίες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ALL SAFE - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει απεντομώσεις και απολυμάνσεις με σκοπό την κάλυψη των εταιρικών και προσωπικών σας αναγκών. Βρισκόμαστε πολλά χρόνια στον χώρο και ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις εξελίξεις του έτσι ώστε να είμαστε βέβαιοι ότι παρέχουμε υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος. Η ευγένεια και ο επαγγελματισμός μας είναι τα στοιχεία που ξεχωρίζουν οι πελάτες μας σε εμάς. Μοναδικός μας σκοπός είναι η εξασφάλιση σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε λύση στο πρόβλημά σας και εγγυόμαστε ότι το αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Προτιμήστε μας και δεν θα χάσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

GENERAL CONTROL - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Αιγάλεω Αττική 122 42

Είμαστε η λύση που αναζητάτε στις υπηρεσίες απεντόμωσης και απολύμανσης, καλύπτοντας τις εταιρικές και προσωπικές σας ανάγκες. Διαθέτουμε εγγυημένα προϊόντα, φιλικά προς τον χρήστη και την γνώση να τα χρησιμοποιήσουμε κατάλληλα ώστε να αναδείξουμε τα πλεονεκτήματά τους. Ανανεώνουμε συνεχώς τα υλικά μας και τον εξοπλισμό μας ώστε να έχουμε την δυνατότητα να παραδώσουμε στους πελάτες μας εντυπωσιακά αποτελέσματα. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας και την εκτίμησή τους. Η συνέπεια και ο σεβασμός που δείχνουμε στον χώρο και τον χρόνο τους είναι τα στοιχεία που ξεχωρίζουν οι πελάτες μας σε εμάς. Είμαστε στην διάθεσή σας για άμεση και οικονομική εξυπηρέτηση!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CLEAN CITY - ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΩΤΗΡΗΣ - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Αιγάλεω Αττική 122 42

Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, που δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στον χώρο της απολύμανσης και απεντόμωσης. Με σύμμαχο τις χαμηλές μας τιμές και την ποιότητα των υπηρεσιών μας, ερχόμαστε στο χώρο σας και αναλαμβάνουμε όποια εργασία μας αναθέσετε, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας. Χαρακτηριζόμαστε από αξιοπιστία, σεβασμό στις ανάγκες των πελατών μας και λειτουργούμε πάντα εντός χρονοδιαγράμματος, τηρώντας τα προσυμφωνηθέντα. Επιλέξτε μας για υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, σε τιμές που συμφέρουν και απαλλαγείτε από μικροοργανισμούς και δυσάρεστες μυρωδιές, άμεσα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΕΒΕΝΤΖΑΣ - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Αιγάλεω Αττική 122 42

Παρέχουμε άμεσες λύσεις στις υπηρεσίες απολύμανσης και απεντόμωσης και εγγύηση της ποιότητας της εργασίας που παρέχουμε αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι μας πελάτες. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα υλικών και την γνώση να τα χρησιμοποιήσουμε κατάλληλα ώστε να αναδείξουμε τα πλεονεκτήματά τους. Χρησιμοποιούμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας με υλικά εγγυημένης ποιότητας. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας και την εκτίμησή τους. Η συνέπεια και ο σεβασμός που δείχνουμε στον χώρο και τον χρόνο τους είναι τα στοιχεία που ξεχωρίζουν οι πελάτες μας σε εμάς. Είμαστε στην διάθεσή σας για άμεση και οικονομική εξυπηρέτηση. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μας και δεν θα το μετανιώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΗΠΕΥΣΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την επαγγελματική ολοκλήρωση εργασιών, που σχετίζονται με την απεντόμωση και την απολύμανση του χώρου σας. Παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις εδώ και χρόνια, συμβάλλουμε δυναμικά στην εκπλήρωση των επιθυμιών του πελάτη, ώστε κάθε φορά που έρχεται σε επαφή μαζί μας, να φεύγει με χαμόγελο ικανοποίησης. Χρησιμοποιούμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και υλικά που διαθέτουν μεγάλη αποτελεσματικότητα, ενώ παράλληλα είναι φιλικά προς τον άνθρωπο και τα κατοικίδια σας. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας και η παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων. Είμαστε στην διάθεσή σας για άμεση εξυπηρέτηση και οικονομικές τιμές. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Απολυμάνσεις Αιγάλεω - 15 επαγγελματίες για απεντομώσεις