14 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Ξενοδοχείου Αιγάλεω

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες στην Ανακαίνιση


Σταμάτης Κορτσιδάκης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η εταιρεία μας προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις για την ανακαίνιση του ξενοδοχείου σας. Έχουμε μακρόχρονη εμπειρία σε μελέτες και κατασκευές καθώς και καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό έτοιμο να εξυπηρετήσει κάθε σας ανάγκη. Έχουμε μακρόχρονη εμπειρία σε μελέτες και κατασκευές καθώς και καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό έτοιμο να εξυπηρετήσει κάθε σας ανάγκη. Μελετάμε προσεκτικά τον χώρο και προγραμματίζουμε τους χρόνους και το κόστος των υλικών από πριν, ώστε να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα. Λειτουργούμε εντός χρονοδιαγράμματος, είμαστε αξιόπιστοι, έμπειροι και κατέχουμε τεχνογνωσία στις εργασίες που σχετίζονται με τις ανακαινίσεις σας. Επιλέξτε μας για εγγυημένα και ανώτερης ποιότητας αποτελέσματα εργασιών και βγείτε κερδισμένοι. Θα είναι χαρά μας να μας επιλέξετε και να αναλάβουμε την ολοκλήρωση των εργασιών σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΟΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Αιγάλεω Αττική 122 42

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις στις υπηρεσίες ανακαίνισης ξενοδοχείου, με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Διαθέτοντας πολλά χρόνια εμπειρίας σε τεχνικές εργασίες και σε συνεργασία με εξειδικευμένους επαγγελματίες, βρίσκομαι σε θέση να μπορώ να παραδώσω λειτουργικά και αισθητικά έργα. Τα κύρια χαρακτηριστικά μας σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι η συνέπεια μας τόσο στον λόγο μας όσο και στις πράξεις μας. Η πολύχρονη εμπειρία μας, εγγυάται το άριστο αποτέλεσμα σε κάθε περίπτωση. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας για να σας εκπληρώσουμε κάθε επιθυμία σας, άμεσα και αποτελεσματικά. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και πρωταρχικό μας μέλημα η απόλυτη ικανοποίησή του. Επιλέξτε μας και λάβετε υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας, στις πιο συμφέρουσες τιμές της; αγοράς.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Αιγάλεω Αττική 122 42

Το αρχιτεκτονικό μας γραφείο ιδρύθηκε στις αρχές του 2008 κι αναλαμβάνει γενικές ανακαινίσεις χώρων με μεγάλη επιτυχία, ενώ εξειδικεύεται στις ανακαινίσεις ξενοδοχείων. Το γραφείο στελεχώνεται από νέους αλλά έμπειρους μηχανικούς και διαθέτει αξιόλογους συνεργάτες μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων. Στόχος του είναι να προσφέρει υψηλής ποιότητας ολοκληρωμένες υπηρεσίες σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών σε εύλογο χρονικό διάστημα, προσδοκώντας σε μακροχρόνιες συνεργασίες. Εγγύηση για τον στόχο αυτό αποτελούν η επαγγελματική αξιοπιστία και συνέπεια σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και την τεχνική αναβάθμιση των υπηρεσιών του. Το γραφείο προσφέρει εξειδικευμένες και μεμονωμένες υπηρεσίες για οποιασδήποτε μορφής ή αξίας ανακαίνιση και αναλαμβάνει τόσο τις εργασίες αναβάθμισης της κατοικίας σας με εξειδικευμένα συνεργεία και ποιοτικά υλικά, όσο και την ολοκληρωμένη υποστήριξη της διαδικασίας υποβολής των δικαιολογητικών και επαφών με τους αρμόδιους φορείς του προγράμματος "εξοικονομώ κατ' οίκον"!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΙΟΛΕΟΓΛΟΥ Μ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η επιχείρηση μας προσφέρει ολοκληρωμένες και εξατομικευμένες λύσεις για την γενική ή μερική ανακαίνιση του ξενοδοχείου σας, με άμεσα και οικονομικά αποτελέσματα. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο πολλά χρόνια και στελεχώνεται από έμπειρους μηχανικούς και συνεργάτες με πολυετή κατασκευαστική και μελετητική εμπειρία. Στόχος μας είναι η βέλτιστη παροχή τεχνικών υπηρεσιών, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στον προγραμματισμό και τη συνέπεια ως προς το χρονοδιάγραμμα εργασιών, τη χρήση υλικών εγγυημένης ποιότητας καθώς και τη σωστή εφαρμογή τους. Διαμορφώσαμε για σας οικονομικά πακέτα προσφορών για ανακαίνιση διαμερίσματος, κουζίνας και μπάνιου. Με το έμπειρο και τεχνικά εξειδικευμένο προσωπικό μας, εγγυόμαστε την ποιοτικά άρτια και στον ταχύτερο δυνατό χρόνο ανακαίνιση του ξενοδοχείου σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

THE CARPENTER - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου είναι ο τομέας ειδίκευσής μας και μπορούμε να δώσουμε άμεσες και άκρως επαγγελματικές λύσεις και στην ανακαίνιση του ξενοδοχείου σας, που θέλετε να υλοποιήσετε, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες σας. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο των ανακατασκευών και των ανακαινίσεων για πολλά έτη και σε συνεργασία με εξειδικευμένους και έμπειρους τεχνικούς θα αναλάβουμε την εργασία σας. Στόχος μας η απόλυτη εξυπηρέτηση του πελάτη καθώς και το άψογο αποτέλεσμα σε επίπεδο λειτουργικότητας. Η δική μας γνώση και εμπειρία εγγυάται τον λεπτομερή σχεδιασμό και την ποιότητα στην κατασκευή, που θέλετε να υλοποιήσετε, στον χώρο σας. Κύριο μέλημά μας είναι η δική σας ικανοποίησή και η παροχή λειτουργικών και ποιοτικών αποτελεσμάτων, υψηλής αισθητικής, σε προσιτές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ηχοπεριβαλλοντική– Η. Κωστάζος - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Αιγάλεω Αττική 122 42

Από το 1985 η τεχνική μας εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο της ανακαίνισης και μπορεί να ασχοληθεί και με την μερική ή ολική ανακαίνιση του ξενοδοχείου σας. Οι εξειδικευμένες απαιτήσεις, μας ώθησαν στη δημιουργία της Εμπορικής Εταιρείας ISELCO HELLAS, η οποία δραστηριοποιείται στις ειδικές εφαρμογές και κατασκευές, με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια. Η εταιρεία πλαισιώνεται από εξειδικευμένο προσωπικό, αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς και μηχανολόγους, αναλαμβάνει μελέτες και κατασκευές με δικά μας νέα πρωτοποριακά υλικά, προσφέροντας λύση σε κάθε τεχνικό σας πρόβλημα. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι η δικιά σας ικανοποίησή, μέσα από την παροχή λειτουργικών και αισθητικά όμορφων μπάνιων. Προτιμήστε μας και βγείτε κερδισμένοι!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΑΛΛΙΝΤΙΑ ΜΠΟΥΡΑ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η εταιρεία μας ασχολείται με την γενική ή μερική ανακαίνιση του ξενοδοχείου σας. Η δραστηριοποίηση των εργασιών μας κινείται κυρίως στο χώρο των τεχνικών έργων, με κύρια κατεύθυνση την έκδοση οικοδομικών αδειών, την κατασκευή - ανακαίνιση - διαμόρφωση - αναπαλαίωση κτηριακών κυρίως έργων. Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες τόσο στη μελέτη όσο στην κατασκευή καθώς και στην επίβλεψη αυτών. Σκοπός μας είναι να σχεδιάζουμε και να κατασκευάζουμε χώρους υψηλής αισθητικής με τη χρήση πρότυπων υλικών, με την παροχή εγγυημένης εργασίας, σε προσιτές τιμές. Αυτό επιτυγχάνεται με τη συνεχή ενημέρωση και εφαρμογή των πιο σύγχρονων μεθόδων κατασκευής, σε συνεργασία βέβαια με εξειδικευμένους επιστήμονες και άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό. Η επιστημονική μας κατάρτιση, το έμπειρο προσωπικό, η ποιότητα εργασίας και οι πρωτοπόρες ιδέες μας είναι η εγγύηση που παρέχουμε για κάθε κατασκευή σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MEREMETI. NET - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η εταιρεία μας δημιουργήθηκε από μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών στον κλάδο της οικοδομής και των ανακαινίσεων και μπορεί να ολοκληρώσει και τις εργασίες που σχετίζονται με την ανακαίνιση του ξενοδοχείου σας. Υποστηρίζεται από ένα δίκτυο με πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες, διακοσμητές και εξειδικευμένο προσωπικό για τη διεκπεραίωση κάθε εργασίας. Αναλαμβάνει τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό μίας ανακαίνισης, διαμορφώνει τις διακοσμητικές προτάσεις και υλοποιεί την κατασκευή του έργου μέσα στα συμφωνημένα χρονοδιαγράμματα. Προσπαθεί πάντα να βελτιώνει τις υπηρεσίες του με γνώμονα το δικό σας συμφέρον. Η εταιρεία μας παρέχει επισκευές οικοδομικών στοιχείων και εργασίες συντήρησης κτηριακών εγκαταστάσεων. Αναλαμβάνει την ενεργειακή αναβάθμιση κτηρίων, ενώ αποτελεί την αξιόπιστη επιλογή για συνεργασία με αλυσίδες εμπορικών επιχειρήσεων. Επιλέξτε μας και επωφεληθείτε από την ποιότητα, την λειτουργικότητα και την ασφάλεια που προσφέρουμε. Είμαστε η κατάλληλη λύση στο πρόβλημα που σας απασχολεί!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παντελής Κόλλιας - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Αιγάλεω Αττική 122 42

Παρέχω λειτουργικές και αισθητικά όμορφες λύσεις για την ανακαίνιση της ξενοδοχειακής σας εγκατάστασης. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο της διαμόρφωσης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, επί σειρά ετών και διαθέτω εξίσου έμπειρους συνεργάτες, που μαζί θα εργαστούμε ώστε να παρέχουμε σε εσάς, τα μαγικά αποτελέσματα που είχατε ονειρευτεί. Μερικά από τα χαρακτηριστικά μας είναι η συνέπεια απέναντι στα χρονοδιαγράμματα και η υπευθυνότητα που δείχνουμε απέναντι στους πελάτες μας. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και στόχος μας η απόλυτη ικανοποίησή του. Προτιμήστε μας και επωφεληθείτε, άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕ. ΚΑΤ. ΑΛΟΥΜΙΝ ΕΝ ΟΙΚΩ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Αιγάλεω Αττική 122 42

Το τεχνικό γραφείο μας παρέχει υπηρεσίες γενικής ή μερικής ανακαίνισης του ξενοδοχείου σας. Το γραφείο μας συνεργάζεται με έμπειρους και άριστα καταρτισμένους μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων με αποτέλεσμα να καλύπτουμε επιτυχώς, αποτελεσματικά, ευέλικτα και άμεσα όλο το φάσμα των εργασιών από την έναρξη έως την ολοκλήρωση ενός έργου και να ανταποκρινόμαστε με απόλυτη επιτυχία στις ανάγκες των πελατών μας. Η χρήση ποιοτικών υλικών είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας, για παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας! Μη διστάσετε να μας επιλέξετε, ώστε να δημιουργήσουμε χώρους όπως τους έχετε ονειρευτεί!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Αιγάλεω Αττική 122 42

Δίνουμε οριστικές λύσεις στις εργασίες ανακαίνισης επαγγελματικού χώρου και μπορούμε να ασχοληθούμε και με την ανακαίνιση του ξενοδοχείου σας, προσφέροντάς σας εξαιρετικά αποτελέσματα. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και πρωταρχικό μας μέλημα η απόλυτη ικανοποίησή του. Το συνεργείο μας διαθέτει τον απαραίτητο μηχανολογικό εξοπλισμό και ειδικευμένο προσωπικό, έτοιμο να αναλάβει την επαγγελματική διεκπεραίωση κάθε σχετικής εργασίας. Σεβόμαστε τις προτιμήσεις των πελατών μας και την διαφορετικότητα, του κάθε χώρου και της εκάστοτε περίπτωσης. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία με μοναδικό στόχο την εκπλήρωση των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας. Προτιμήστε μας και βγείτε κερδισμένοι!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΚΟΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Αιγάλεω Αττική 122 42

Το τεχνικό μας γραφείο δίνει άμεσες λύσεις στις υπηρεσίες ανακαίνισης επαγγελματικού χώρου σας και μπορούμε να ασχοληθούμε με την ανακαίνιση του ξενοδοχείου σας, ενώ παράλληλα σας εξασφαλίζουμε για εσάς επαγγελματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Το γραφείο μας συνεργάζεται με έμπειρους και άριστα καταρτισμένους μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων με αποτέλεσμα να καλύπτουμε επιτυχώς, αποτελεσματικά, ευέλικτα και άμεσα όλο το φάσμα των εργασιών από την έναρξη έως την ολοκλήρωση ενός έργου και να ανταποκρινόμαστε με απόλυτη επιτυχία στις ανάγκες των πελατών μας. Η χρήση ποιοτικών υλικών είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας, για παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας! Μη διστάσετε να μας επιλέξετε, ώστε να δημιουργήσουμε χώρους όπως τους έχετε ονειρευτεί!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

TSILONIS ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Αιγάλεω Αττική 122 42

Παρέχουμε άμεσες λύσεις στις υπηρεσίες ανακαίνισης ξενοδοχείων με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε προτείνουμε άμεσες λύσεις με γνώμονα την αισθητική των πελατών μας. Επιπλέον, με την ίδια υπευθυνότητα αναλαμβάνουμε την επίλυση οποιουδήποτε μικρού ή μεγάλου προβλήματος που αντιμετωπίζετε. Τα κύρια χαρακτηριστικά μας είναι οι επαγγελματικές λύσεις, η ευελιξία, η πλήρης παροχή υπηρεσιών, η τεχνογνωσία, η ταχύτητα εξυπηρέτησης και η ποιότητα που προσφέρουμε πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Τα συνεργεία μας διαθέτουν την κατάλληλη τεχνογνωσία, ώστε να παρέχουν πληθώρα σχετικών εργασιών σε νέους χώρους και να σχεδιάζουν λειτουργικές ανακαινίσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΟΜΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η κατασκευαστική μας εταιρεία δραστηριοποιείται κυρίως στη μελέτη, επίβλεψη, κατασκευή και ανακαινίσεις κτιρίων, διαμερισμάτων, καταστημάτων, γραφείων και εξοχικών κατοικιών, καλύπτοντας όλο το φάσμα των εργασιών που απαιτούνται για το επιθυμητό αποτέλεσμα, ενώ μπορούμε να ασχοληθούμε και με την ανακαίνιση του ξενοδοχείου σας, προσφέροντας μόνο επαγγελματικά αποτελέσματα, τα οποία είναι αντάξια των προσδοκιών σας. Όλες οι εργασίες γίνονται υπό την επίβλεψη μηχανικών Πολυτεχνείου διαφόρων ειδικοτήτων. Αποτελείται από έμπειρα στελέχη (μηχανικοί, τεχνικοί), τα οποία, μέσω της συνεχούς εκπαίδευσης, σας εξασφαλίζουν εγγυημένο αποτέλεσμα. Οι άνθρωποι που απαρτίζουν την εταιρεία μας είναι πρόθυμοι να σας συμβουλέψουν σε ό,τι σας απασχολεί και, με γνώμονα την εμπειρία τους και την τεχνική τους κατάρτιση, να σας βοηθήσουν να έχετε ένα άρτιο αποτέλεσμα. Προσδοκάμε να είμαστε δίπλα σας με συνέπεια και να γίνουμε ο πιο έμπιστος και καλός συνεργάτης σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση ξενοδοχείου Αιγάλεω - 14 επαγγελματίες