3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Υπηρεσίες Catering Άγιος Δημήτριος

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ Σ ΟΕ - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Η εταιρεία μας προσφέρει υπηρεσίες catering, για προσωπικές ή επαγγελματικές δεξιώσεις. Δημιουργήσαμε τον χώρο με πολύ κέφι και μεράκι, με σκοπό να μην είναι απλά μία αίθουσα εκδηλώσεων, αλλά ένας πολυχώρος που θα μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες του ιδιώτη αλλά και του επαγγελματία. Διαθέτουμε 25 χρόνια εμπειρίας και βρισκόμαστε πάντα στη διάθεση σας, να προτείνουμε και να αναλάβουμε κάθε ιδέα, σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΥΤΗΡΙΟ A.E - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τις υπηρεσίες catering για την εκδήλωση σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της μαζικής εστίασης πολλά χρόνια και διαθέτοντας μεγάλη γνώση και εμπειρία για τη σωστή διεξαγωγή της εκδήλωσης. Έχουμε στη διάθεση μας πολυχώρους σε ολόκληρη την Αττική και ειδικά στα νότια προάστια, ενώ μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε και στο δικό σας χώρο. Είμαστε ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και με γευστικές προτάσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΕΛΑΤΟΛΑΣ CATERING Α.Ε. - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

προσφέρει υπηρεσίες catering για τις σημαντικές εκδηλώσεις σας. Δραστηριοποιούμαστε για πολλά χρόνια στον κλάδο και άρα έχουμε πολυετή εμπειρία καθώς και προσωπικό με εξίσου μεγάλη πείρα, οργανώνουμε το μπουφέ της εκδήλωσης σας με τον βέλτιστο τρόπο. Χαρακτηριζόμαστε από την ευγένεια και το σεβασμό απέναντι στον πελάτη και τις απαιτήσεις του.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Υπηρεσίες Catering Άγιος Δημήτριος