3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Πλακάκια Άγιος Δημήτριος

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και συνεργεία, διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για τοποθέτηση πλακιδίων


Ηλίας Ματζιάρης - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Είμαι ο Ηλίας Μάντζαρης και παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις στην τοποθέτηση μαρμάρων και πλακιδίων. Με συνείδηση και σεβασμό στον πελάτη μας, δίνουμε πρόθυμα λύσεις, ολοκληρωμένα και υπεύθυνα, σε οποιοδήποτε θέμα τον απασχολεί. Συνεργαζόμαστε με τους πελάτες μας για να φέρουμε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα στην εργασία που επιθυμούν. Σεβόμαστε το χώρο και την περιουσία του και εργαζόμαστε με υπευθυνότητα και συνέπεια στις ανάγκες τους, σε οικονομικές τιμές. Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και πλήρης ικανοποίηση των πελατών μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΩΣΗΦΕΛΗΣ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και εξειδικεύομαι στις οικοδομικές εργασίες και συγκεκριμένα στην τοποθέτηση μαρμάρων και πλακιδίων. Διαθέτω πολυετή εμπειρία και άρτια τεχνογνωσία και μπορώ να ανταποκριθώ σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω άμεσα και με επαγγελματισμό. Προτεραιότητά μου είναι η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μου. Περιμένω ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσω άμεσα και με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

BAGNO CASA - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Είμαστε ειδικοί στην τοποθέτηση μαρμάρων και πλακιδίων με επαγγελματισμό και με συνέπεια στον χρονοδιάγραμμα. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με υλικά και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η συνέπεια, η οργάνωση και η προσοχή στην λεπτομέρεια. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας για άμεσα και επαγγελματικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Πλακάκια Άγιος Δημήτριος - 3 επαγγελματίες πλακιδίων