3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Τέντες Άγιος Δημήτριος

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στις Τέντες


Θοδωρης Σουραβλής - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Με το συνεργείο μου δραστηριοποιούμαστε στην τοποθέτηση τεντών από το 1989, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πελάτες μας. Με την τεχνογνωσία μας, μπορούμε να σας προτείνουμε λύσεις πάνω στις τέντες που θα ταιριάξουν στις ανάγκες σας. Η εμπειρία μας στο χώρο, η καθαρή και προσεγμένη, επαγγελματική εργασία, το εγγυημένο αποτέλεσμα και η συνέπεια στο χρόνο παράδοσης, έχουν δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Ο στόχος μας είναι πάντα ο ίδιος. Απόλυτα ικανοποιημένοι πελάτες που δικαιώνονται για την επιλογή τους!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑΡΙΑ ΠΕΡΡΑΚΗ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Είμαι η Μαρία Περράκη και εδώ και χρόνια ασχολούμαι με την τοποθέτηση τεντών με ασφάλεια και με βάση την αισθητική του πελάτη. Συνδυάζω υψηλή ποιότητα υλικών με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη. Σκοπός μου είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μου και η ανάπτυξη σχέσεων συνεργασίας μαζί τους. Είμαστε στην διάθεσή σας για άμεση και οικονομική εξυπηρέτηση!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΕΝΤΕΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Ολοκληρώνουμε με απόλυτη επιτυχία κάθε είδους εργασίας στον τομέα των συστημάτων σκίασης. Η επιχείρηση μας, αναλαμβάνει από την επισκευή της τέντας σας, μέχρι την αλλαγή των πανιών αλλά και την παροχή νέας τέντας. Έχοντας πάνω πολλά χρόνια παρουσίας στον κλάδο των συστημάτων σκίασης, φέρνουμε τα ιδανικά αποτελέσματα σε κάθε εργασία που θέλετε να πραγματοποιήσετε! Είμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και ποιοτικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Τέντες Άγιος Δημήτριος - 3 Εξειδικευμένοι επαγγελματίες