3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Συνεργείο Άγιος Δημήτριος

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από τους επαγγελματίες και συνεργεία αυτοκινήτων


Δημήτρης Καράμπαλης - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Στα πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας μας, προσφέρουμε υπηρεσίες για το αυτοκίνητό σας με κύρια χαρακτηριστικά την ποιότητα, την εγγυημένη εργασία, αλλά και τις ανταγωνιστικές τιμές. Δίνουμε επίσης τη δυνατότητα παραλαβής αλλά και παράδοσης του αυτοκινήτου σας στον χώρο σας! Το συνεργείο μας είναι πλήρως εξοπλισμένο με μηχανήματα και διαγνωστικά τελευταίας τεχνολογίας. Η πολύ εξυπηρετική ομάδα μας, βρίσκεται πάντα στη διάθεση σας, για ότι χρειαστείτε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ - ΝΤΑΣΙΑΚΛΗΣ - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Το συνεργείο μου, προσφέρει ανθεκτικές λύσεις για το σέρβις του αυτοκινήτου σας. Διαθέτω πολλά χρόνια στον χώρο των επισκευών οχημάτων, καθώς και εξίσου πολύπειρη ομάδα μηχανικών, έτοιμη να διευθετήσει οποιοδήποτε πρόβλημα σας δημιουργεί το όχημα σας. Χρησιμοποιούμε ανθεκτικά ανταλλακτικά και έχουμε ως στόχο να παρέχουμε αποτελέσματα που θα ικανοποιούν τις ανάγκες σας για πολύ καιρό.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

AUTO BODY SPECIALIST BY A. FRAGOULIS - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Για σέρβις και βλάβες που σας ταλαιπωρούν, επισκεφθείτε το συνεργείο αυτοκινήτων μου και υπόσχομαι δε θα σας ταλαιπωρήσουν άλλο. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο της αυτοκίνησης για πολλά χρόνια και στο διαθέτω σύγχρονο εξοπλισμό και έμπειρο προσωπικό από καταξιωμένους μηχανικούς, έτοιμους να δώσουν άμεσα και εύκολα λύσεις στα προβλήματα σας. Χρησιμοποιούμε ποιοτικά υλικά και ανταλλακτικά για τις εργασίες που αναλαμβάνουμε, με αποτέλεσμα οι πελάτες να μας εμπιστεύονται και να μας προτείνουν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Συνεργείο Άγιος Δημήτριος - 3 επαγγελματίες και συνεργεία αυτοκινήτων