3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Συμβουλευτική Άγιος Δημήτριος

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


Weare Digital - Συμβουλευτική

Συμβουλευτική - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Με πολυετή εμπειρία στο τομέα της γραφιστικής και του σχεδιασμού καλύπτουμε για εσάς μια μεγάλη γκάμα εργασιών τόσο για τις προσωπικές σας ανάγκες, όσο και για τις επαγγελματικές που αφορούν την σχεδίαση της εταιρικής σας ταυτότητας και του Logo σας, αλλά και την ολοκληρωμένη παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών.Έχουμε συμμετάσχει σε πολλά έργα ατομικά & ομαδικά αποκτώντας πολύτιμη εμπειρία. Δημιουργούμε εντυπωσιακά που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών μας. Επιλέξτε με για εξατομικευμένη παροχή υπηρεσίας, που ξεπερνά τις προσδοκίες σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΣΑΛΙΚΗΣ - Συμβουλευτική

Συμβουλευτική - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Η εταιρία αποτελείται από επαγγελματίες με εξειδικευμένες δεξιότητες και εμπειρία στις πλατφόρμες επιχειρηματικού λογισμικού, web και κινητών εφαρμογών, που μπορούν να σας προσφέρουν και ολοκληρωμένες και επαγγελματικές συμβουλευτικές υπηρεσίες. Η καινοτομία, ο στρατηγικός σχεδιασμός και η αξιοπιστία είναι τα χαρακτηριστικά μας. Χτίζουμε custom λύσεις για κάθε επιχείρηση. Ειδικευόμαστε στις πλατφόρμες επιχειρηματικού λογισμικού και μπορούμε να σας παρέχουμε υπηρεσίες hosting, προσφέροντας σας ένα αποτέλεσμα που ξεπερνά τις προσδοκίες σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΓΙΟΥΤΣΟΥ - Συμβουλευτική

Συμβουλευτική - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Η εταιρεία μας προσφέρει υπηρεσίες συμβουλευτικής, για επιχειρήσεις και ιδιώτες. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των νέων τεχνολογιών και του Internet Marketing. Προσφέρουμε λύσεις για το Brand Design και τη δημιουργία περιεχομένου για την ιστοσελίδα σας. Η εξατομίκευση αναγκών, η υψηλή ποιότητα εργασίας και η συνέπεια στα χρονοδιαγράμματα, έχει συντελέσει στη δημιουργία ενός μεγάλου αριθμού ικανοποιημένων πελατών.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ