3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Software development Άγιος Δημήτριος

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΙΒΕΡΑΚΟΣ - Software development

Software development - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Έχοντας πολυετή εμπειρία στον τομέα της ανάπτυξης λογισμικού είμαι σε θέση να αναλάβω τα πληροφοριακά σας συστήματα και να προσφέρω εγγυημένα αποτελέσματα.

Ολοκληρώνω όλες τις εργασίες μου, σεβόμενος πάντα τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη και της κάθε εταιρίας. Συνδυάζω εμπειρία χρόνων με υλικά και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Επιλέξτε με για επαγγελματικά και άκρως λειτουργικά αποτελέσματα, με διασφαλισμένη ποιότητα εργασίας, σε ανταγωνιστικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

GENERATION- Y - Software development

Software development - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Η επιχείρησή μας προσφέρει υπηρεσίες ανάπτυξης λογισμικού άμεσα και με εντυπωσιακά αποτελέσματα για τα πληροφοριακά σας συστήματα. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των νέων τεχνολογιών πολλά χρόνια και εγγυόμαστε την πλήρη ικανοποίησή σας. Η εξατομίκευση αναγκών, η υψηλή ποιότητα εργασίας και η συνέπεια στα χρονοδιαγράμματα, έχει συντελέσει στη δημιουργία ενός μεγάλου αριθμού ικανοποιημένων πελατών. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

NELIOS COM Ε.Π.Ε. - Software development

Software development - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την ανάπτυξη του λογισμικού των πληροφοριακών σας συστημάτων με γνώμονα τις ανάγκες και το συμφέρον σας. Από τότε που ξεκινήσαμε τη λειτουργία μας έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας, μετρώντας ήδη στο portfolio μας πολλά ολοκληρωμένα πρότζεκτ. Λειτουργούμε με απόλυτη συνέπεια, αξιοπιστία, ευελιξία και ταχύτητα απέναντι στις υποχρεώσεις που αναλαμβάνουμε. Όλοι οι πελάτες μας απολαμβάνουν άψογη συνεργασία και άμεση τεχνική υποστήριξη μετά την ολοκλήρωση της εργασίας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ